دادستان تهران گفت: دستگاه قضایی و نیروی انتظامی مصمم به مبارزه با مجرمان حرفه‌ای و خطرناک هستند و آن را شیوه مناسبی برای ایجاد آرامش در جامعه می‌دانند.
دکتر عباس جعفری دولت‌آبادی که روز سه شنبه در حاشیه دومین نشست ستاد پیشگیری جرایم خاص در دادسرای تهران افزود: خوشبختانه در حال حاضر موضوع تامین امنیت و آرامش در جامعه و نیز مقابله با مجرمان به خصوص در جرایم مهم دغدغه اصلی مسوولان عالی‌رتبه نظام از جمله آیت‌الله آملی لاریجانی رییس قوه قضاییه است به نحوی که دو بار ظرف روزهای اخیر آن را در سخنرانی‌های خود بیان کرده‌اند.
جعفری افزود: درپی اظهارات اخیر رییس قوه قضاییه، دومین نشست ستاد پیشگیری از جرایم خاص با حضور اعضا از جمله سرپرستان نواحی دادسراهای ذیربط و فرماندهان نیروی انتظامی تهران بزرگ تشکیل و در این جلسه بر لزوم پیگیری و مقابله قاطع با مجرمان سابقه‌دار به خصوص در جرایم مهم نظیر جرایم تجاوز به عنف، سرقت‌های مسلحانه با استفاده از سلاح گرم و سرد، شرارت‌ها و باندهای مفاسد اخلاقی تاکید شد.
وی افزود: در این جلسات بر ایجاد هماهنگی در اقدامات مراجع قضایی و انتظامی و سرعت بخشیدن به تحقیقات و پیگیری مستمر این‌گونه پرونده‌ها توسط دادستانی تاکید و اعلام شد این امر زمینه‌های برخورد قاطع با مجرمان عمده و سابقه‌دار را فراهم خواهد کرد.
دادستان تهران اضافه کرد: در این جلسه از تمامی ضابطان قوه قضاییه خواسته شد که در این خصوص فعال باشند و مردم عزیز نیز ان‌شاءالله در هفته‌های آتی شاهد مقابله جدی با مجرمان خطرناک و حرفه‌ای در جامعه و کیفر آنها خواهند بود.
جعفری همچنین گفت: علاوه بر اقدامات مراجع قضایی و ضابطان، مهمترین عامل موفقیت این اقدامات کمک و مشارکت مردمی در این مبارزه است و از همین رو دادستانی از همه هموطنان به خصوص شهروندان تهرانی درخواست می‌کند هر گونه اطلاعات خود را در این زمینه به سایت دادسرای عمومی و انقلاب تهران به نشانی www.dadsara.ir اعلام کنند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین