آخرین بخش آماده‌سازی اینتراخت فرانکفورت
رویارویی با شاگردان علی دایی در اردوی آماده‌سازی بلک، آخرین بخش برنامه آماده‌سازی اینتراخت فرانکفورت آلمان است.
این تیم قدیمی بوندس‌لیگا که در پایان دور رفت به مقام هفتمی در جدول هجده تیمی رسید، در جریان اردوی آماده سازی بلک ترکیه، دو دیدار تدارکاتی انجام خواهد داد.
به گزارش فارس، این دو دیدار در چارچوب تورنمنت آنتالیا خواهد بود که با تیم آنتالیا اسپور، حریف و میزبان ترکی روبرو خواهد شد. سپس با پرسپولیس که توسط علی دایی هدایت می‌شود، دیدار خواهد کرد.
اینتراختی‌ها که دو سال قبل مهدی مهدوی‌کیا، بازیکن قدیمی ایران را در اختیار داشتند و اکنون توسط میشاییل اسکیبه هدایت می‌شوند، تا قبل از این رویارویی‌ها در تورنمنت داخلی سالنی شهر خود حضور خواهند یافت.
بازیکنان اینتراخت پس از استراحتی زمستانی بالغ بر 10 روز از ساعت 11 فردا (یکشنبه) فعالیت خویش را برای دور برگشت بوندس‌لیگا از سر خواهند گرفت.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
hhuoqupo -> 1390/02/20
پاسخ

20

ftuomaxh -> 1390/02/20
پاسخ

20

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین