خدا را شکر تا این لحظه نه باشگاه پرسپولیس مالیات افشین قطبی را گردن گرفته است، نه خود افشین قطبی که چند میلیارد از همین پول مالیات امثال من و شما را به اسم حقوق و حق سفر و حق پخش و اینا گرفته؛
مالیات بر مستمندان؟!
 اگر تا حالا فکر می‌کردید فقط خودتان هستید که به پول علاقه دارید و نمی‌توانید این علاقه را پنهان کنید،
به نوشته گل ،  حالا می‌توانید اهمیت و ارزش پول را نزد آدم‌هایی که در توصیف مضرات و آلودگی‌های بالقوه پول، کنفرانس‌ها ‌داده‌اند، مشاهده کنید و به سادگی خودتان بخندید. اصلا مگر آن‌موقعی که از جیب ما می‌رفت به ما مربوط بود که حالا بتوانیم ادعایی داشته باشیم؟
یعنی فقط مالیات را تا زمانی که کارگرها و کارمندها و معلم‌ها و امثالهم می‌دهند، باید به‌موقع پرداخت کرد؟ خب اگر دستتان خالی است، آن بحث دیگری‌ست؛ بگویید ما پرداخت کنیم، بعدا خورد خورد به ما برگردانید.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین