گفته می شود علت این اتفاق استفاده از اسیدهای چرب توسط شرکت تولید غذای حیوانات به منظور اهداف صنعتی در غذای مرغها بوده است.
پس از کشف مواد شیمیایی سمی در گوشت مرغ و تخم مرغ در آلمان،دولت این کشور به مقامات محلی دستور داد که استانداردهای بهداشتی غذایی را رعایت کنند.
به گزارش فارس ،گفته می شود علت این اتفاق استفاده از اسیدهای چرب توسط شرکت تولید غذای حیوانات به منظور اهداف صنعتی در غذای مرغها بوده است.
به گزارش شبکه خبری «یورونیوز» در 3 هزار تن از غذای حیوانات این کشور اثراتی از«دیوکسین» مشاهده شده است. کارشناسان غذایی به مردم آلمان توصیه کرده اند که در خرید مواد غذایی دقت بیشتری به خرج دهند،زیرا 100هزار تخم مرغ آلوده در این کشور در معرض فروش قرار داشت.
بنا بر این گزارش هزاران (مزرعه دار)مرغ‌دار در سراسر آلمان از فروش محصولات‌شان منع شده اند.این در حالی است که تا به حال 8 هزار مرغ آلوده جمع آوری شده اند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
رضا -> 1389/10/16
پاسخ

لطفا اینقدر بزرگنمایی نکنین چرا از بال سوسک در نوشابه های ایرانی نمی گویید

کاربر مهمان -> 1389/10/16
پاسخ
رضا -> 1389-10-16 15:46:59

لطفا اینقدر بزرگنمایی نکنین چرا از بال سوسک در نو...

جاااااان ؟؟؟ بال سوسک؟ چیزی دیگه نبود؟

کاربر مهمان -> 1389/10/16
پاسخ
رضا -> 1389-10-16 15:46:59

لطفا اینقدر بزرگنمایی نکنین چرا از بال سوسک در نو...

lمگه اونجا نوشابه ایرانی میزنی؟

من -> 1389/10/16
پاسخ

وزارت بازرگانی می تواند این مرغها را وارد کند تا با آن برنجهای هندی خورده شوند.

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین