: منابع رسانه‌ای معتقدند اسطوره فوتبال آرژانتین زمام یکی از دو تیم انگلیسی فولام یا بلکبرن‌روورز را برعهده خواهد گرفت.
یک روز پس از آنکه دیگو مارادونا، در کنفرانسی مطبوعاتی در کشورش اظهار داشت مورد توجه یک تیم لیگ برتری است و برای بررسی نهایی ماه فوریه به بریتانیا سفر خواهد کرد، گمانه‌زنی‌ها در مورد مقصد آینده او شروع شد.
به گزارش فارس ، در این ارتباط روزنامه لاناسیون احتمال داد پیشنهاد موجود، از طرف تیم فولام باشد. این نشریه عنوان کرد شرایط کنونی فولام به گونه‌ای است که احتمال حضور مارادونای 50 ساله را تقویت می‌کند.
روزنامه سان انگلیس نیز بر این باور است که سرمربی آرژانتینی‌ها در جام‌جهانی 2010 آفریقای‌جنوبی مسئولیت بلکبرن‌روورز را برعهده خواهد گرفت.
این نشریه از قول آندروا دسای، یکی از مدیران تیم لیگ برتری عنوان کرد در زمانی که سام آلاردایس، سکاندار تیم بود، گفت‌وگو‌های با مارادونا انجام گرفت که نتیجه‌اش مشخص نشد.
مارادونا در شش ماه اخیر پس از ناکامی در رقابت‌های آفریقای‌جنوبی و عزل از تیم کشورش، فعالیتی نداشته است.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین