دکتر محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور اسلامی ایران، که در میان جمع میلیونی، پرشور و حماسی مردم بزرگوار و شریف تهران در میدان آزادی ـ که در راهپیمایی دشمن شکن 22 بهمن شرکت کرده بودند ـ سخنرانی می کرد، با روشن کردن دستاوردهای 33 سال استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی در ایران، این نعمات بزرگ الهی را به ملت بزرگ ایران و همه آزادگان جهان تبریک گفت.
به گزارش «تابناک»، احمدی نژاد با اشاره به موفقیت های دانشمندان ایرانی در عرصه فضایی از فرستادن نخستین فضانورد ایرانی با تجهیزات و دانش ایرانی پیش از سال 1400 به فضا خبر داد.
بنا بر این گزارش، رئیس جمهور کشورمان، امروز در سی و سومین جشن پیروزی انقلاب اسلامی در جمع راهپیمایان تهرانی در میدان آزادی درباره پیشرفت های علمی و تحقیقاتی و دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: دانشمندان ایرانی در همه عرصه ها فعال هستند و در عرصه هوا و فضا، اعزام پرتابگر و ماهواره ها و انواع ایستگاه های زیستی و مدیریت ماهواره فعالیت کرده اند و در پی آن هستند که موجود زنده را به فضا بفرستند.
وی خبر داد که در سال 1390 موجودات زنده توسط دانشمندان ایرانی برای آزمایش به فضا پرتاب می شوند.
این گزارش می افزاید: محمود احمدينژاد، رئيس جمهور در ادامه سخنان خود در اجتماع عظيم و ملي راهپيمايان تهراني كه در ميدان آزادي تهران گرد هم آمده بودند، دهه فجر را يك گام به جلو، توليد و افق جديد و بالاتر و حركت نو و توفنده توصيف كرد و با اشاره به دستاوردهاي گوناگون انقلاب اسلامي، احياي خودباوري را يكي از مهمترين اين دستاوردها برشمرد و تأكيد كرد: همه استعمارگران و سلطهگران براي تثبيت سلطه خود بر ملتها، در گام نخست، خودباوري را از ملتها ميگيرند، ولی انقلاب اسلامي خودباوري را در ملت ايران زنده و ملت ايران قدرت، عظمت و توانمندي خود را يكبار ديگر باور كرد.
همچنین به گزارش خبرنگار فارس، وي با بيان اينكه امروز همه باور داريم كه هيچ آرمان و هدف بزرگي از دسترس ملت و جوانان ايران دور نيست، يكي ديگر از دستاوردهاي انقلاب را احساس عزت و استقلال برشمرد و ملت ايران را مستقلترين و عزيزترين ملتهاي عالم خواند.
رئيس جمهور در اين زمينه افزود: انقلاب اسلامي همبستگي و وحدت ايجاد كرد و مرزهاي منطقهاي، قومي و قبيلهاي، گروهي و احزابي را در هم شكست و وحدت و همبستگي بينظيري بر پایه توسل و توكل به خدا در ايران زمين به وجود آورد.
رئيس جمهور با اشاره به حضور ايران در زمره معدود كشورهاي داراي فناوري نانوتكنولوژي تصريح كرد: تا پیش از اين، ملت ايران را به پسته و فرش ميشناختند و هر زمان كه مسئولان كشور به دیگر كشورها سفر ميكردند، براي همتايان خود، پسته، هنر و فرش ايراني هديه ميبردند، ولی امروز به نقطهاي رسيدهايم كه در سفرها، افزون بر پسته و هنر دستي ايراني، يك دستگاه پيشرفته و بسيار مجهز از نانوتكنولوژي و پيشرفتهاي فناوري ايران را به عنوان سوغات ايران به مسئولان دیگر كشورها هديه ميدهيم.
تلاش مستكبران عالم براي ايجاد مانع در مسير هستهاي شدن ايران، بخش ديگري از سخنان احمدينژاد بود كه وي در اين زمينه يادآور شد: مستكبران عالم كه شاهد پيشرفت هستهاي جمهوري اسلامي ايران به عنوان پيشقراول و خطشكن ملتها بودند، تلاش كردند مانع دسترسي ملت ايران به قلههاي هستهاي شوند، ولی امروز همه چرخه هستهاي در اختيار دانشمندان و جوانان ايران زمين قرار گرفته است.
رئيس جمهور با بيان اينكه آنها همه توان خود را براي جلوگيري از رسيدن ملت ايران به قلههاي پيشرفت بسيج كردند، دو راه را پيش روي مستكبران متصور شد و راه نخست را ادامه راه گذشته، كه مسيري تجربه شده است، برشمرد.
«شما همه قدرت شيطاني و مادي خود را بسيج كرديد كه ايران هستهاي نشود كه اگر بخواهيد همين مسير را ادامه دهيد، شكست خواهيد خورد.»
احمدينژاد راه دوم را راه تعامل، همراهي و همكاري به جاي تقابل دانست و خطاب به مستكبران عالم تأكيد كرد: اگر با ايران همراهي كنيد، ما نيز استقبال ميكنيم، اما اگر به خيالات خام خود ادامه دهيد، ملت ايران راه خود را ادامه خواهد داد و هيچ نيازي به شما نخواهد داشت.
وي ادامه سخنان خود را به پيشرفتهاي دانشمندان ايران در عرصههاي بيوتكنولوژي، ساخت داروهاي جديد و روشهاي درماني جديد از جمله سلول درماني اختصاص داد و با اشاره قرار گرفتن دانشمندان ايراني در ردههاي برتر جهاني در اين زمينه تصريح كرد: امروز صنعت ملت ايران نيز به سرعت در حال پيشرفت است و در پنج سال اخير ظرفيت فولاد، سيمان، پتروشيمي، آلومينيوم، مس و صنايع پايه و مادر دو برابر شده و امروز يك حركت سنگين سرمايهگذاري در زمينههاي صنعت و كشاورزي در تمام ايران در جريان است.
رئيس جمهور، يكي ديگر از دستاوردهاي انقلاب اسلامي ايران را عمران و آباداني ذكر كرد و با اشاره به سه مقطع تاريخي كه در ايران عمران و آباداني انجام شده است، يادآور شد: دوره نخست به پیش از اسلام و در زمان امپراتوريها چندصد ساله برميگردد كه بخشي از ميراث فرهنگي كشور به آن زمان تعلق دارد و دوره دوم نيز مربوط به دوران صفويه است كه در اين زمان نيز عمران و آباداني گستردهاي در سراسر ايران انجام شد و بخشهاي وسيعي از ميراث فرهنگي امروز و ساختمانها، پلها و تأسيسات كشور مربوط به اين دوره است.
احمدينژاد دوره سوم عمران و آباداني در كشور را مربوط به دوران پس از انقلاب اسلامي و در نظام جمهوري اسلامي ايران دانست و سازندگي صورت گرفته در 32 سال پس از انقلاب را در طول تاريخ ايران بينظير خواند.
وي حضور 150 ساله استعمارگران و دولتهاي بيلياقت در ايران را مورد اشاره قرار داد و با بيان اينكه در اين دوره عمران و آباداني با مانع روبه رو شد و شهرها، روستاها، كشاورزي، صنعت، فرهنگ و علم به سمت نابودي رفت، تأكيد كرد: امروز حركت سازندگي در تمام ايران در زمينههاي گوناگون به سرعت ادامه دارد.
رئيس جمهور حركت در راستای اجراي عدالت را يكي ديگر از دستاوردهاي انقلاب اسلامي برشمرد و با اشاره به توليد 25 ميليون تني بخش كشاورزي پیش از پيروزي انقلاب اسلامي، خاطرنشان كرد: امروز توليد كشاورزي ايران از مرز صد ميليون تن در سال گذشته است.
این خبر تکمیل می شود... .