طالب زاده درباره دو فيلم «اسم من خان است» و «تايتان ها»؛

پخش این فیلم ها همراه با نقد کارشناسانه، مانعی ندارد

این کارشناس حوزه سینما و رسانه تصریح کرد: غرب اکنون با دستمایه قرار دادن‌ پیدایش انجیل و قصص قرآنی، آثار شیطنت آمیزی ارایه می‌کند و دین را برای اهداف خود دستمایه نموده که این امر، لزوم نمایش این شکل فیلم‌ها همراه با تفسیر را افزون می‌کند.
کد خبر: ۱۵۶۸۰۶
|
۱۷ فروردين ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۳ 06 April 2011
|
14245 بازدید
|
در تعطیلات نوروزی، شبکه های گوناگون سیمای جمهوری اسلامی ایران، افزون بر تولید و پخش فیلم ها و مجموعه های ایرانی گوناگون ـ که به ویژه برخی از آنها با اقبال نسبتا خوبی از سوی مخاطبان روبه رو شد ـ فیلم های سینمایی خارجی روز دنیا را نیز همراه با نقد و بررسی های کارشناسی پخش کرد که هرچند به طور کلی از کیفیت و برنامه ریزی بسیار بهتری نسبت به سال های گذشته برخوردار بود، کم و بیش، در برخی موارد از سوی برخی رسانه ها مورد انتقاد قرار گرفت.

به گزارش «تابناک»، برخی رسانه ها از این نقطه نظر که فیلم های سینمایی یاد شده، عملا به ترویج برخی جریانات فکری و اعتقادی مخرب غربی پرداخته، به شدت با پخش عمومی آنها از سیما مخالفت کردند.

در همین راستا، اما برخی صاحب نظران حوزه رسانه، نظریات دیگری داشتند، چنانکه نادر طالب‌زاده، مستندساز در گفت‌وگو با «تابناك» درباره دو فیلم «اسم من خان است» و «نبرد تایتان‌ها» اظهار داشت: موفق نشدم «اسم من خان است» را از آغاز تا پایان، به شکل کامل ببینم، ولی درباره آن نظر منفی ندارم. آثاری که از هند پخش می‌شود، به ویژه این اثر که در آمریکا می‌گذرد، با نگاه پخش آثاری از قطب‌های دیگر کارساز است و می‌توان به طور کلی به آن به شکل یک سیاست نگریست؛ این فیلم، فیلم جدیدی بود و در مجموع اثر مناسب و فاقد بعد منفی به حساب می‌آمد.

 مجری برنامه «راز» با اشاره به فیلم «نبرد تایتان‌ها» که از جدول پخش نوروزی حذف شد، افزود: این فیلم را هم می‌توان پخش کرد، ولی با تفسیر. اگر پیش و پس از پخش این فیلم برنامه تفسیری گنجانده شود که به بیان نکات مثبت و منفی فیلم بپردازد، مانعی ندارد.

این کارشناس حوزه سینما و رسانه تصریح کرد: غرب اکنون با دستمایه قرار دادن‌ پیدایش انجیل و قصص قرآنی، آثار شیطنت آمیزی ارایه می‌کند و دین را برای اهداف خود دستمایه قرار می‌دهند که این امر، لزوم نمایش این شکل فیلم‌ها همراه با تفسیر را افزون می‌کند.

از سویی، سید محمد حسینی، معاون فرهنگی سازمان آموزش حوزه هنری نیز درباره فیلم سینمایی «اسم من خان است» به «تابناک» گفت: متأسفم که هند درباره توهین پی در پی غرب به مسلمانان فیلم ساخت، اما ایران هیچ واکنشی در عرصه هنرهای نمایشی از خود نشان نداد. این فیلم به هر صورت، گامی در راستای رفع اتهام از تروريست بودن مسلمانان است و هرچند زاویه روانشناسانه این فیلم خوب نبود اما این حرکت قابل تقدیر است.

وی افزود: شخصیت مسلمان در این فیلم، ساده لوح و فرد صادقی است که همه چیز را همان گونه که خودش است، می بیند. بازیگر این شخصیت شاهرخ خان نیز مسلمان است اما مسلمان این فیلم ویژگی های آنچنانی ندارد.

حسینی تصریح کرد: اگر این کار را ما ساخته بودیم، از این دید، نقد بسیاری بر آن وارد بود، ولی از سینمای هند و بضاعت آن برای ساخت «اسم من خان است» باید تشکر کرد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۳
مراد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۱/۱۷
این طالب زاده و حمید مولانا و نظایر آنها واقعا موجودات جالبی هستند بزرگ شده آمریکا ، تیپ کاملا غربی و آنوقت مجری پروژههای مهدویت گرا ، میدانم هرگز این نظر را درج نمی کنید ولی خدایش همین چند نفری که مشاهده می کنید حق بدید مردم به آنها شک کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۱/۱۷
اکثر فیلمهای تولید ما شده ترویج لاابالی گری و خوش گذرانی های غیر اخلافی و دین گریزی چه توقعی دارید که فیلم ساز های ما بیان درباره دفاع از اسلام فیلم بسازند!
سینا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۱/۱۷
اسم من خان رو کاملا با دقت دیدم.بنظر من اصلا اون چیزی نبود که این فعالان به اصطلاح فرهنگی در نامه خودشون به ضرغامی گفته بودن.
تو چندجایی چندتا از شخصیتها از مسلمان بودن خودشون متاسف بودن اما در نهایت همشون به هویت و دین خودشون اسلام افتخار کردن و خود شخص خان بازیگر مثبت این فیلم بود
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۰/۰۱/۱۸
بنظر من فیلم اسم من خان ، فیلم مناسب و تاثیر گذاری بود و تعجب می کنم که چطور برخی مراکز با نامه نگاری می خواستند جلوی پخش این فیلم جالب را بگیرند.
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۱/۱۸
سلام
الانسان حریص علی ما منع.
همین که تلویزیون اسم فیلم "نبرد تایتانها" را گفت ولی پخش نکرد، خودم دانلودش کردم و خیلی راحت اونو دیدم (در حالی که قبلا اصلا اسمش هم نشنیده بودم).
با نظر آقای طالب زاده بسیار موافقم، که این فیلم باید به همراه تحلیل یک کارشناس خوب، پخش بشه. فکر کنم خیلی وقته که با وجود ماهواره ها، دوره واکسینه کردن از این مدل گذشته است، اما آقایان نمی خوان قبول کنن.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟