روزنامه «خورشید» که با صاحب‌امتیازی سازمان تأمین اجتماعی و درست 9 ماه مانده به انتخابات ریاست‌جمهوری پا به عرصه اطلاع‌رسانی گذاشته، هنوز از مدیرمسئول دوگانه برخوردار است.
مدیرمسئول دوگانه «خورشید»
روزنامه «خورشید» که با صاحب‌امتیازی سازمان تأمین اجتماعی و درست 9 ماه مانده به انتخابات ریاست‌جمهوری پا به عرصه اطلاع‌رسانی گذاشته، هنوز از مدیرمسئول دوگانه برخوردار است.
به گزارش خبرنگار «تابناک»، این روزنامه که با سرمایه‌گذاری میلیاردی، تازه متولد شده، آقای محمدمنصور قدیمی‌زاده را به عنوان مدیرمسئول خود به هیأت نظارت بر مطبوعات معرفی و مجوز نشر دریافت کرده است، ولی در حالی که تاکنون چند پیش‌شماره آن منتشر و توزیع شده، نام محسن احمدی، مدیرکل روابط عمومی وزارت رفاه و تأمین اجتماعی را به عنوان مدیرمسئول در شناسنامه خود درج می‌کند.
بنا بر قانون، مطبوعات موظفند علاوه بر معرفی مدیرمسئول خود به هیأت نظارت و دریافت تأییدیه آن نهاد نظارتی، نام وی را نیز در شناسنامه خود درج کنند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1387/06/20
پاسخ

طبق ماده 32 قانون مطبوعات هر کس به دروغ خود را مدیر مسوول معرفی کند طبق نظر حاکم شرع با او رفتار خواهد شد بنابراین الان تکلیف این آقای احمدی که خود را به دروغ مدیر مسوول معرفی کرده است چی می شود؟ لطفا" شما پیگیری کنید.

کاربر مهمان -> 1387/06/21
پاسخ

az in shir too shiriaa ziaadie kasi ham nis jolosho begire

کاربر مهمان -> 1387/06/21
پاسخ

سازمان تامین اجتماعی بجای انتشار روزنامه با این هزینه ها بهتر است سهم پرداخت هزینه های پزشکی خود را که بسیار نا چیز است بالا ببرد با این مبلغی که هرماه ما پرداخت می کنیم از طرف سازمان خدمات بسیار ناچیزی ارائه می شود تا جایی که دیگر دفتر چه تامین اجتمایی بود و نبودش به چشم نمی آید.

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین