ارتباط ما با موسوی اولا کاری و ثانیا تا پیش از انتخابات بود
این که نمیشود کسی متهم به پول دادن باشد، ولی یک کلمه حمایت نکرده باشد؟! شما و همان رسانههایی که اینها را گفتهاند یک کلمه از من پیدا کنند که در دفاع از آقای موسوی چیزی گفته باشم یا سند مکتوب نوشته، امضا، عکس، جلسهای داشته باشم. هیچ سندی در دست نیست و من بارها در مراسم و جاهای گوناگون، برائت خودم را از مواضعی که او در پیش گرفت، اعلام کردم.
کد خبر: ۱۹۹۷۷۴
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۱ 25 October 2011
کد خبر: ۱۹۹۷۷۴
|
۰۳ آبان ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۱ 25 October 2011
|
23820 بازدید
23820 بازدید
عضو جامعه روحانیت مبارز تهران گفت: به دلیل حوزه کاری و مسئولیتی که آقای موسوی در سالهای پس از نخست وزیری خود داشت و ارتباط مستقیم آن با حوزه ای که من در آن مشغول به کار بودم، لاجرم تبادلات کاری بین ما جاری بود.
حجتالاسلام سید ابوالحسن نواب در گفتوگو با «تابناک»، درباره موضوعی که به تازگی در یکی از سایتهای خبری پیرامون کمک مالی وی به ستاد میرحسین موسوی در انتخابات سال 88 طرح شده بود، با سیاسی خواندن طرح این مسأله، افزود: آقای موسوی بین سالهای 68 تا آخر 87 یعنی پیش از کاندیداتوری، در جاهایی مانند فرهنگستان هنر کار فرهنگی میکرد و من هم مدرسه اسلامی هنر را داشتم.
رییس داشگاه ادیان و مذاهب ادامه داد: به همین دلیل و از آنجا که فرهنگستان هنر، عالیترین مرکز هنری کشور است، طبیعتا ما با هم مراودات کاری داشتیم و بعضا کارهای مشترک انجام میدادیم، اما نکته اینجاست که این مراودات پیش از تصمیم و اعلام نامزدی وی برای ریاست جمهوری دوره دهم پایان یافت.
حجتالاسلام نواب با اشاره به اینکه از طلبههایی هستم که در حاکمیت کار کردم و طبیعی است که در موسسات همکاری کنم، گفت: همان گونه که امروز هم در شعبههای وزارت آموزش عالی فعالیت میکنم، آن موقع هم با فرهنگستان هنر ارتباط داشتیم و شما میدانید که یک قرارداد فرهنگی که با مؤسسهای بسته میشود، مجموعهای از فعالیتهاست، که مورد مذکور هم ذیل همین موارد بوده است و اساسا ارتباطی به مسائل پیش و پس از انتخابات ندارد.
وی ادامه داد: یک موافقت نامه قرارداد فرهنگی، مجموعه ای است از چاپ کتابها، تحقیقات مشترک، تربیت مشترک و از این دست کارهای گوناگون که ما هم از این کارها با هم انجام دادیم و طبیعتا مبادلات مالی هم دارد و این مبادلات در پایان سال 87 پایان یافت و من اساسا خبر نداشتم که سال 88 آقای موسوی کاندیدا میشود و بعد هم این مشکلات به وجود میآید. البته اینها را همه میدانند؛ هم مسئولان فرهنگستان و هم افرادی که بنا ندارم نام آنها را ببرم، وگرنه دوستان بسیاری در جریان این مسائل بودهاند و چیزی نبوده که بخواهد پنهانی باشد.
مؤسس دانشگاه ادیان با اشاره به اینکه از جمله افرادی که توسط آقای موسوی به من معرفی شد، آقای بهزادیان نژاد بود، گفت: ایشان هم دست راست موسوی بود و برای همین رئیس ستادش کرد که در دو مؤسسه فرهنگستان هنر و توسعه دانش فعال بود که چون آقای موسوی وی را معرفی کرده بود، طرف قرارداد ما ایشان بود.
وی ادامه داد: ما طلبه تربیت کردیم برای نوشتن سناریو، سناریو نویس تربیت کردیم و هزینه کردیم و کتاب مشترک چاپ کردیم. بنا بود دایره المعارف مشترک چاپ کنیم و با هم هزینه کردیم. ولی خب البته بسیاری از طرحهایمان به خاطر کارهای ایشان پس از انتخابات ناتمام ماند.
عضو جامعه روحانیت مبارز تهران تأکید کرد: مؤسسات من همه غیردولتی هستند و چکهای ما هم شخصی است و از حساب شخصی بوده و البته من هم که علم غیب نداشتم که ایشان کاندیدا میشود و بعد آن اتفاقات فتنهگونه رخ میدهد، برای همین، اصلا من هیچ ارتباط دیگری نداشتم.
حجتالاسلام نواب افزود: این که نمیشود کسی متهم به پول دادن باشد، ولی یک کلمه حمایت نکرده باشد؟! شما و همان رسانههایی که اینها را گفتهاند یک کلمه از من پیدا کنند که در دفاع از آقای موسوی گفته باشم، یا سند مکتوب، نوشته، امضا، عکس، جلسهای داشته باشم. هیچ سندی در دست نیست، جز اسناد محاسباتی که کتاب مشترک به نام بنده چاپ شده و میتوانید آن را در سایت بگذارید.
وی با بیان اینکه ما به واسطه حوزه مشترک کاری، مدتها بر سر دایره المعارف هنر اسلامی، دایرهالمعارف فقه و هنر و فلسفه و هنر بحث کردیم و کارهای مشترک انجام دادیم، گفت: اما من از نظر سیاسی با آقای موسوی نه در دوران نخستوزیری ایشان و نه پس از سال 88 هیچ ارتباطی نداشتم، ضمن اینکه من بارها در مراسم و جاهای گوناگون تبری خودم را از مواضعی که او در پیش گرفت، اعلام کردم.
گفتنی است، متن کامل گفتوگوی «تابناک» با حجتالاسلام سید ابوالحسن نواب در روزهای آتی منتشر خواهد شد. همچنین، در این رابطه از سوی ایشان اسنادی در اختیار تابناک قرار گرفته که در صورت لزوم منتشر خواهد شد.