شبکه تلویزیونی العربیه در این حال در خبری فوری اعلام کرد: سومین و آخرین دور از گفت‌وگوهای باراک اوباما و جان مک کین در پانزدهم ماه اکتبر جاری برگزار می‌شود.

منابع خبری، مناظره دوم جان مک کین، نامزد جمهوریخواه در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و باراک اوباما نامزد دمکرات در این انتخابات را به طور زنده پخش کردند.

به گزارش واحد مرکزی خبر، العربیه و خبرگزاری آلمان با پخش این مناظره اعلام کردند: باراک اوباما و جان مک کین بلافاصله پس از آغاز این مناظره تلویزیونی با پرسش‌های بسیاری از سوی گروهی 80 نفری از رأی‌دهندگان مردد درباره بحران مالی در آمریکا و طرح 700 میلیارد دلاری دولت به نام طرح نجات اقتصادی آمریکا که هفته گذشته در کنگره به تصویب رسید، روبه‌رو شدند.

شبکه تلویزیونی «العربیه» در این حال در خبری فوری اعلام کرد: سومین و آخرین دور از گفت‌وگوهای باراک اوباما و جان مک کین در پانزدهم ماه اکتبر جاری برگزار می‌شود.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین