معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با تشریح تغییرات انجام شده در واردات خودرو، گفت: الزام واردکنندگان برای واردات خودرو تنها از کشور مبدا تولید برداشته شد.
حمید صافدل در گفتگو با مهر در خصوص آخرین تغییرات در ضوابط جدید واردات خودرو به کشور گفت: ورود هر گونه خودرو ولو به تعداد اندک یک عدد، مشروط به داشتن کارت بازرگانی از سوی واردکنندگان است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: واردات خودرو چه از سوی شرکت و چه از سوی افراد حقیقی باید با رعایت 4 شرط باشد، به این معنا که علاوه بر نو بودن یک خودرو، داشتن نمایندگان خدمات پس از فروش، شرایط بهینه‌سازی مصرف سوخت، استانداردهای 51 گانه و اعلامی از سوی محیط زیست کشور باید از سوی واردکننده رعایت شود.
وی تصریح کرد: چندی پیش دولت مصوب کرده بود که واردات خودرو باید از مبدا کشور تولیدکننده آن باشد، اما هم اکنون این امکان ایجاد شده است که از سایر مبادی نیز، امکان ثبت سفارش و واردات وجود داشته باشد.
صافدل گفت: در ماههای گذشته ثبت سفارش برای خودرو با تغییرات جدید، بیشتر شده است و این تغییرات ثبت سفارش در زمان واردات قطعی خودرو، حتما در بازار داخلی نیز اثرگذار خواهد بود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه کاهش تعرفه واردات خودروهای هیبریدی در دست بررسی است، افزود: برای تغییرات تعرفه واردات خودرو تا به حال پیشنهاد جدیدی دریافت نشده است و اما در مورد خودروهای هیبریدی یا با سوخت‌هایی نظیر انرژی‌ برق، به تازگی تقاضاهایی از سوی برخی بخش‌های مرتبط ارایه شده که بر اساس آن درخواست، معاونت اقتصادی وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز آن را تائید کرده است.
وی تصریح کرد: این پیشنهاد که هم اکنون در حال طی مراحل کارشناسی تصویب در دفتر مقررت واردات و صادرات است، در دستور کار کمیسیون ماده یک قرار دارد که قاعدتا اگر این موضوع تصویب شود، تحولی در نوع خودروهای وارداتی به کشور ایجاد خواهد شد.
به گفته صافدل، تصویب این موضوع، تاثیر بسزایی در سیاستهای جابه جایی مصارف سوخت‌های فسیلی به سمت سوختهای سالم تر و نسل نو خواهد داشت؛ بنابراین امکان اینکه در تعرفه این نوع از واردات خودرو و قطعات آن، کاهش تعرفه‌ای صورت گیرد، وجود دارد.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1390/10/04
پاسخ

فقط چینی باشه کافیه چیزی دیگه نمی خواد بررسی بشه

محمد -> 1390/10/04
پاسخ

سوالی که اینجا پیش میاد اینه که چرا ماقیمت سوختمون باید جهانی باشه ولی قیمت خودروهامون 2برابر قیمت جهانی که همه مجبور بشن خودروهای ملی رو با کیفیت بینظیر قیمت واقعا استثنایی وخدمات آنچنانی تهیه کنند؟

کاربر مهمان -> 1390/10/04
پاسخ
محمد -> 1390-10-04 10:25:45

سوالی که اینجا پیش میاد اینه که چرا ماقیمت سوختمون...

خواهش می کنم قیمت محصولات هیوندای رو در آمریکا ببینید. هیوندا سوناتا 2012 19.695 دلار و سوناتا هیبرید 25.795 دلار. یعنع 28 میلیون و 36 میلیون ما تو ایران سوناتا رو 65 میلیون می خریم. هیبریدیش که نیست. ، مصرفش نوع هیبریدش تو شهر تنها 6 لیتره.

عبداله -> 1390/10/04
پاسخ
محمد -> 1390-10-04 10:25:45

سوالی که اینجا پیش میاد اینه که چرا ماقیمت سوختمون...

برادر عزیز اشتباه کرده ای قیمت خودروهای خارجی بیش از سه برابر قیمت جهانی است نه دو برابر ضمن اینکه خودروهای داخلی به قیمت سه برابر قیمت صادراتی در اختیار مصرف کننده داخلی گذاشته می شود با کیفیتی بسیار پایینتر از کیفیت خودرو ایرانی صادراتی و این یعنی اینکه ایرانی حق داشتن خودرو خوب را ندارد.

کاربر مهمان -> 1390/10/04
پاسخ

تهران با این وضع آلودگی و ترافیک پر از ماشین های جیپ که اساسا برای بیابان طراحی شده اند شده است. مسئولین که به فکر مردم نیستند. حداقل خودمان لااقل یک قدری خرد اجتماعی داشته باشیم. وقت آن نرسیده که داشتن خودروی کوچک و برقی مایه افتخار فرد و شعور اجتماعی او تلقی شود.

سروش -> 1390/10/04
پاسخ
محمد -> 1390-10-04 10:25:45

سوالی که اینجا پیش میاد اینه که چرا ماقیمت سوختمون...

برای اینکه اگر خودرو خارجی رو به قیمت واقعی به شما عرضه کتند همین باقیمانده صنعت خودرو سازی ایران هم نابود میشه...سوخت هم باید قیمتش آزاد باشه (که هنوز خیلی با آزاد فاصله داره) چون اولا در صورت سوبسید داشتن بودجه مملکت داره حروم میشه و ثانیا کمتر از خودرو استفاده کنید

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین