پرهزینه‌ترین بیماریها در ایران و دنیا

کد خبر: ۲۱۷۲۶۵
|
۱۶ دی ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۶ 06 January 2012
|
12742 بازدید
|
۱
مدیرعامل سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح پرهزینه ترین بیماریها در ایران و دنیا را اعلام کرد.

سردار سرتیپ دوم دکتر فرشاد نجفی پور در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: در دسته اول بیماریهای پرهزینه بیماریهای هموفیلی، تالاسمی ، دیالیز و پیوند کلیه قرار دارند و بیماریهای بدخیم مانند سرطانها، پیوند قلب و اعضا در گروه دیگر قرار دارند.

به گفته وی، بیماریهای مزمن و صعب العلاج ، نارسایی کلیه و کبد ، دیابت ، نارسایی های قلبی و هپاتیت مزمن ، ایکیزوفرنی ، بیماری روانی ، فلج دائمی دو اندام ، فلج مغزی ، تومور مغزی و سوختگیهای شدید که  منجر به اختلال عملکرد اعضا می شود از دیگر بیماریهای پزهزینه هستند.

مدیرعامل سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح تاکید کرد:  در بخش جراحی های بزرگ نیز براساس برآوردهای انجام شده ، جراحی ارتوپدی و همچنین جراحیهای قلبی از جراحیهایی هستند که هزینه زیادی را در بر دارند.

نجفی پور در مورد نحوه محاسبه این بیماریها به عنوان پرهزینه افزود: این بیماریها را براساس هزینه های خودمان وآمارهای سازمان بدست آورده ایم.

وی همچنین در خصوص بیماریهای پر هزینه دنیا نیز گفت: بیماریهای قلبی ، سرطانها و بیماری روانی جزء سه بیماری پرهزینه دنیا هستند که در کشورهای مختلف فقط جایشان با یکدیگر تغییر می کند.

مدیر عامل سازمان بیمه خدمات درمانی اظهار از اجرای برنامه غربالگری عمومی در سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح خبر داد و افزود: غربالگری عمومی بیمه شدگان تحت پوشش  یکی از برنامه های مهمی است که بزودی نسبت به اجرای آن اقدام خواهیم کرد.

نجفی پور گفت: غربالگری سرطان کلون روده نیز بطور جدی در برنامه های ما قرار دارد و هم اکنون در حال انجام تحقیقات لازم بر روی این بیماری هستیم.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ابراهیم رحیمیان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۴ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۶
وقتی اطلسی از بیماریهای پر هزینه تهیه نشده است ، ایشان چگونه این چنین نتایجی را اعلام کرده اند ؟
وقتی اتروفی های عصبی و عضلانی ( SMA ) یا دیستروفی های عصبی و عضلانی ( DMA ) هنوز در اطلس بیماریهای نادر جای نگرفته اند و حتی بسیاری از پزشکان مملکت هم از این دو نوع بیماری چندان اطلاعاتی ندارند و مشکلات و هزینه های خانواده های دارای اینگونه بیماریها را نمی شناسند ، آیا ارائه اینگونه آمارها باعث تنزل جایگاه علمی کشور نمی شود .
متاسفانه حتی بسیاری از خانواده های سطح پایین جامعه که فردی بیمار دارند هم بعلت مشکلات مالی یا نبود امکانات تشخیصی نتوانسته اند به تشخیص درست برسند و فرد بیمار را در زمره افراد فلج یا عقب مانده ( یا هر نام دیگری ) دسته بندی کرده اند و به امان خدا رهایش کرده اند ، چون اگاهی چندانی از آن ندارند . در حالیکه بعلت نا آگاهی مشکلات این دو بیماری روز به روز دارد بیشتر به خانواده های دارای بیمار فشار وارد می کند واین صحیح نیست و نباید اینگونه باشد !
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟