ناهار بروید خانه‌ تان!
همین ناهارهای گروهی باعث به وجود آمدن اولین کنتاکت میان دنیزلی و علی کریمی شده بود. روزی که دنیزلی پرسپولیس را برای صرف ناهار به درکه برد و با اعتراض خفیف کاپیتان روبه‌رو شد
 گل : مصطفی دنیزلی در بدو ورود به پرسپولیس دستور داده بود بازیکنان این تیم بعد از تمرین ناهار را دسته‌جمعی و دور هم صرف کنند اما این برنامه توسط خود او از دستور کار خارج شد. حالا پرسپولیسی‌ها باید بعد از تمرینات صبح به منازل خود بروند و ناهار را با خانواده صرف کنند.

فراموش نمی‌کنیم که همین ناهارهای گروهی باعث به وجود آمدن اولین کنتاکت میان دنیزلی و علی کریمی شده بود. روزی که دنیزلی پرسپولیس را برای صرف ناهار به درکه برد و با اعتراض خفیف کاپیتان روبه‌رو شد. باید دید ارتباط سرمربی و کاپیتان پرسپولیس در ادامه به چه شکلی پیش خواهد رفت.

همچنین از باشگاه پرسپولیس خبر می‌رسد ایمون زاید، مهاجم اهل لیبی این تیم امروز بالاخره پس از حرف و حدیث های فراوان در تمرین این تیم شرکت کرده و سپس جلسه‌ای هم با دنیزلی داشته است. به دستور دنیزلی قرار است این بازیکن فردا تست پزشکی بدهد و در صورت عدم مشکل از روز یکشنبه در تمرینات گروهی حضور داشته باشد.


ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین