ایسنا، اوساسونا در غیاب جواد نکونام و در حالی که در ورزشگاه خانگی خود میزبان بارسا بود، این بازی را با نتیجه دو بر یک واگذار کرد. سرمربی بارسلونا در این مسابقه به تعدادی از بازیکنان اصلی خود استراحت داده بود.
در این دیدار ابتدا بازیکنان اوساسونا بودند که در دقیقه 41 توسط دژان لکیچ قفل دروازه بارسلونا را گشودند، تا دو تیم با همین تک گل به رختکن بروند. با آغاز نیمه دوم شاگردان گواردیولا بازی را هجومی آغاز کردند و الکسیس سانچز در دقیقه 49 بازی را به تساوی کشاند.
در ادامه سرخیو روبرتو در دقیقه 72 برای بار دوم دروازه اوساسونا را باز کرد تا این دیدار با پیروزی دو بر یک تیم میهمان به پایان برسد. با توجه به پیروزی چهار بر صفر بارسلونا در نوکمپ، این تیم در نهایت با نتیجه 6 بر یک از سد اوساسونا گذشت و حریف رئال مادرید در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی اسپانیا شد، تا علاقمندان فوتبال شاهد دو الکلاسیکوی جذاب و دیدنی در جام حذفی باشند.
در دیگر دیدار روز جمعه نیز اتلتیک بیلبائو با چهار گل آلباسته را در هم کوبید و با توجه به تساوی بدون گل این دو تیم در دیدار رفت، گام به مرحله بعدی گذاشت.