فضاپیمای «فوبوس گرانت» روسیه پس از دو ماه سرگردانی در مدار زمین عصر روز یکشنبه در اقیانوس آرام سقوط کرد.
به گزارش ایسنا «الکسی زولوتوخین» از مقامات وزارت دفاع روسیه در مصاحبه با ریانووستی از سقوط فضاپیمای فوبوس گرانت در 1250 کیلومتری غرب جزیره ولینگتون در سواحل شیلی خبر داد.
کارشناسان سازمان فضایی پیش بینی کرده بودند بین 20 تا 30 قطعه این فضاپیما به وزن حدود 200 کیلوگرم احتمالا با زمین برخورد می‌کند.


بیشتر اجزای فضاپیمای 13 تنی «فوبوس گرانت» در اثر عبور از اتمسفر از بین رفته‌اند و تنها برخی قطعات بزرگ در اقیانوس آرام سقوط کرده‌اند.
فضاپیمای 165 میلیون دلاری «فوبوس گرانت»، 8 نوامبر برای جمع‌آوری نمونه خاک از قمر «فوبوس» مریخ به فضا پرتاب شد، اما موتور اصلی آن مدت کوتاهی پس از پرتاب آتش گرفت و پس از دو ماه سرگردانی در مدار زمین سرانجام سقوط کرد.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین