بیشتر مردم برای حفظ سلامتی و نشاط روحی و جسمی به تفریحات سالم از جمله حضور در فضاهای خوش‌آب ‌و هوا و سرسبز مانند کوه‌ها نیاز می رود. از حضور در این مکان‌ها انتظاری جزء ارتقا سلامت نیست ولی اگر در پی این حضور افراد بیش از اینکه سالم شوند، بیمار شوند، آن وقت قضیه فرق می‌کند.
چای دربند با آب فاضلاب +تصاویر
دربند در کوهپایه های شمال تهران محل تفریح مردم این شهر دودزده است تا ساعتی را در طبیعت و دور از هیاهوی شهر استراحت کنند اما اینجا جایی است که چای را با آب آلوده به فاضلاب تهیه می‌کنند و آلوچه‌هایش پاتوق مگس‌هاست.
به گزارش فارس، چای با آب رودخانه‌‌ای که فاضلاب به آن می‌ریزد، وقتی که آب رودخانه را به آب سرویس بهداشتی اشتباه می‌گیرند و خوراکی‌هایی مثل آلوچه و لواشک که پاتوق مگس‌ها و حشرات است تنها گوشه‌ای از مشکلات بهداشتی دربند است. مشکلاتی که مسئولان وزارت بهداشت هم آن را تأیید می‌کنند، جایی که درمانگاهش هم کنار طویله و فاضلاب است.

بیشتر مردم برای حفظ سلامتی و نشاط روحی و جسمی به تفریحات سالم از جمله حضور در فضاهای خوش‌آب ‌و هوا و سرسبز مانند کوه‌ها نیاز می رود. از حضور در این مکان‌ها انتظاری جزء ارتقا سلامت نیست ولی اگر در پی این حضور افراد بیش از اینکه سالم شوند، بیمار شوند، آن وقت قضیه فرق می‌کند.
یکی از این تفرجگاه‌ها کوهپایه‌های دربند است که پذیرای مراجعان بسیار پایتخت نشینان به خصوص در ایام تعطیل است. حضور در دربند با آن تله‌کابین معروفش برای هر کسی جذابیت دارد ولی این فقط در نگاه نخست است.
کمی که بیشتر دقت کنی، ناهنجاری‌های خاصی از جمله مشکلات بهداشتی به وضوح مشخص می‌شود. به طوری که کثیفی و غیربهداشتی بودن آن بیشتر از هر چیزی به چشم هر رهگذری می‌رسد.
اغلب مردم در نگاه نخست و مراجعه اولیه به دربند مستور کوه و زیبایی آن می‌شوند ولی با کمی دقت از عوامل بیماری‌زا این مکان تفریحی عجایبی مشاهده می‌کنی که گویی هیچ نظارتی در کار نیست.

آلودگی آب رودخانه، ورود فاضلاب به آن و ریختن انواع آلودگی‌ها در این آب روان، غیربهداشتی بودن مواد خوراکی از جمله چای، گوشت و سوغاتی‌های عرضه شده در این مکان تفریحی از جمله این فهرست بلند بالاست.

ورود فاضلاب به رودخانه دربند
پس از گذشت از میدان دربند، از کنار مجسمه سنگی کوهنورد هم عبور می کنیم، آنجابا یک سرویس بهداشتی مواجه می‌شوی که بومیان و مراجعه کنندگان دربند از ورود فاضلاب‌های این سرویس بهداشتی به داخل رودخانه شکوایه دارند.

پر شدن چاه سرویس‌بهداشتی در ایام تعطیل
یکی از این افراد در این‌باره با گلایه از مشکلات این سرویس بهداشتی می‌گوید که در برخی شب‌ها به خصوص ایام تعطیل به دلیل مراجعه زیاد به سرویس بهداشتی، چاه آن پر می‌شود به‌طوری که از برخی منافذ خروجی در اطراف محیط این سرویس بهداشتی فاضلاب کاملاً بیرون می‌رود و مشهود می‌شود که باعث آلودگی شدید و بوی بد و متعفنی را ایجاد می‌کند.

وقتی هم که چاه سرویس بهداشتی بالا می‌زند به دنبال آن این فاضلاب‌ها وارد آب رودخانه می‌شود و این مسئله‌ای است که همه مسئولان آگاه هستند، حداقل از مردم بیشتر در جریان این مسئله هستند.

حمل گوشت با الاغ
یکی از کوهنوردران که حضور مستمر در دربند دارد از مسائل غیربهداشتی غذایی این منطقه بسیار گلایه دارد. می‌گوید: در دربند حتی برای غذای کوهنوردان اصول بهداشتی را رعایت نمی‌کنند. به‌طوری که با الاغ و قاطر گوشت به بالای کوه حمل می‌شود چون می‌گویند این گوشت‌ها را نمی‌توان بدون این حیوانات به بالای ارتفاعات برد ولی می‌شود از راه دیگر یا حداقل به طرق بهداشتی اقدام کرد ولی کسی توجه نمی‌کند.

می‌دانیم بهداشتی نیست ولی می‌چسبد
زن و شوهری که بسیار سرزنده و شاد از یکی از مغازهای معروف دربند برای خرید خوراکی آمده‌اند، مقداری آلوچه می‌خرند و با هم هنگام کوهپیمایی میل می‌کنند، می‌گویند می‌دانیم که آلوچه‌ها بهداشتی نیست ولی در اینجا خوردن این چیزها می‌چسبد.

معلومه غیر بهداشتی
مرد رو به زن می‌کند و می‌گوید ایشون مایل بود که این آلوچه‌ها را بخریم و زن هم در ادامه می‌گوید: خوب معلومه که این آلوچه‌ها بهداشتی نیست.


مرد که ظرف آلوچه در دستش است به ظرف اشاره می‌کنه و می‌گوید می‌بینی، گرد و خاک بر روی آلوچه‌ها معلوم است و خدا می‌داند که آلوچه‌ها را در چه ظرف‌های دیگری نگهداری کرده‌اند.

کسی خوراکی بهداشتی پیدا نمی‌کنه
زن هم با تصدیق غیربهداشتی بودن آلوچه‌ها ادامه می‌دهد: ما می‌دانیم موادی که در این آلوچه‌ها استفاده می‌شود بهداشتی نیست ولی شما هم یک نگاه به اطراف بیندازید می‌بینید که هیچکدام از این مغازه‌ها وضع مناسبی ندارند کسی هم بخواهد در اینجا خریدی کند فقط همین مواد غذایی وجود دارد و چاره‌ای نیست.

پاکسازی دربند به روش خاک سفید
یکی از افرادی که از کنار این زن و مرد عبور می‌کرد، بعد از شنیدن این حرفها می‌گوید: بهداشتی کردن مواد غذایی دربند کار سختی نیست، می‌توان بسیاری از همین مواد خوراکی را با پوشش‌های نایلونی و رعایت مسائل بهداشتی از گرد و خاک و حشرات دور کرد ولی چه کنیم که مغازه‌داران عمل نمی‌کنند چون نظارت دقیق و سفت و سختی نمی‌شود باید مثل جریان خاک سفید اینجا را هم پاکسازی کنند.

مگس‌ها مشتری دائمی مغازه‌های دربند
بیشتر از مشتری‌ها در مقابل مغازه‌های دربند، مگس‌ها و انواع حشرات حضور فعال دارند، روی آلوچه، لواشک، زرشک، گردو یا هر مواد غذایی که برای فروش وجود دارد.

فروشنده‌: روش کثیفه از زیر برات می‌کشم
از مغازه‌دار مقداری آلوچه برای خرید تقاضا می‌کنی همان آلوچه‌ای که روی آن پر از مگس است را برایت بر می دارد، ولی به مغازه‌دار تذکر می‌دهی که این آلوچه که پر از مگس است را در ظرف نریزد، مغازه‌دار می‌گوید از روی آلوچه نمی‌دهم، کثیفه از زیر برمی‌دارم که تمیزتر است!

به ارتفاعات دربند که بروی در کنار هر گذری رستوران و محل استراحتی را می‌بینی که برخی هم در داخل رودخانه‌، تختی برای پذیرایی گذاشته‌اند.
یکی از رستوران‌ها با شیلنگ بزرگ سیاهی که از داخل رودخانه آب می‌کشد در حال شست و شوی محوطه حیاط رستوران است. یعنی از همان رودخانه‌ای که در داخلش فاضلاب ریخته می‌شود! وجود فضولات دیگری مانند قوطی‌های یکبار مصرف و آشغال‌های دیگر به همراه موش و حیوانات جونده در داخل رودخانه کاملاً مشهود است.

چای با آب رودخانه آلوده به فاضلاب

یکی از پزشکان و متخصصان گوارش که در حدود ۲۰ سال به طور منظم به رشته‌ کوهنوردی می‌پردازد و پای ثابت دربند است از مسائلی همچون استفاده رستوران‌داران از آب رودخانه برای تهیه چای پرده برمی‌دارد و می‌گوید: وضعیت بهداشتی در دربند به شدت اسفبار است، این را به خاطر اینکه پزشک هستم نمی‌گویم بلکه در طول این ۲۰ سال بارها مسائل غیر بهداشتی وحشتناکی دیده‌ام که یکی از آنها تهیه چای با آب رودخانه است.

اشتباه گرفتن رودخانه به جای سرویس بهداشتی
وی در ادامه با اشاره به اینکه مردم در وهله نخست نمی‌توانند به این مسئله پی ببرند، می‌افزاید: من خود شخصاً بارها به دربند مراجعه کرده ام و با رستوران‌داران و به خصوص کارگران آنان دوست و صمیمی شده‌ام و توانسته‌ام به این مسئله پی ببرم که رستوران‌داران بدون توجه به آلودگی رودخانه که حتی برخی افراد آن را با سرویس بهداشتی اشتباه می‌گیرند از این آب برای تهیه چای استفاده می‌کنند.

تأمین آب رستوران‌های دربند از رودخانه آلوده
این پزشک کوهنورد می افزاید: شما در کوه‌ها و منطقه کوهپایه‌ای دربند لوله‌کشی آب و فضلاب درستی مشاهده نمی‌کنید و وقتی هم که دقت بیشتری کنید می‌توانی لوله‌های متعددی را در داخل رودخانه دربند ببینید که آب را از رودخانه به داخل رستوران‌ها منتقل می‌کنند البته رستوران‌داران عنوان می‌کنند این آب برای شست و شوی زمین و حیاط است ولی بنده بارها شاهد تهیه چای از این آب بودم.

غذا و مواد دیگر خوراکی رستوران‌ها نیز به خصوص مغازه‌ها از جمله آلوچه، لواشک و سوغاتی‌های معروف آن کاملاً غیر بهداشتی است و به وضوح می‌توان انبوه مگس‌ها و حشرات و مشکلات متعدد دیگر بهداشتی را مشاهده کرد.

می‌خواهی مریضی سخت بگیری بیا دربند

این متخصص گوارش درباره مشکلات و بیماری‌های ناشی از مواد غذایی دربند می‌گوید: مصرف مواد غذایی غیربهداشتی دربند از جمله آلوچه و لواشک که از رنگ‌های مصنوعی ساخته شده است، می‌تواند باعث مشکلات گوارشی، روده‌ای و حساسیت‌های پوستی شود.
به گفته او، با یکبار حضور در دربند و مصرف این گونه مواد فرد دچار انواع بیماری شده و گاهی برخی از این بیماری‌ها در همان روزهای اولیه و برخی بیماری‌ها به مرور زمان خود را نشان می‌دهد، در مجموع می‌خواهی مریضی سخت بگیری بیا دربند.

امدادگران کوهستان: هرگز خوراکی‌های دربند را مصرف نمی‌کنیم

یکی از امدادگران کوهستان که در ایام آخر هفته به عنوان امدادگر برای آماده‌باش و کمک به کوهنوردان و مردم در کوه در ایستگاه امدادی میدان دربند حضور می‌یابد از آلودگی‌های زیاد این منطقه دل‌ پردردی دارد و می‌گوید ما امدادگران کوهستان در ‌حدود ۴۸ ساعت در پایگاه‌های امدادی دربند در آخر هفته مستقر می‌شویم و هرگز نیز از خوراکی‌های اینجا چیزی مصرف نمی‌کنیم.

خودکشی با آلوچه‌های دربند
مثلاً همین آلوچه‌های دربند آن قدر کثیف هستند که با خرید یک کاسه کوچک آن مطمئن باشید تا قبل از تمام شدن کامل ظرف جان آدم را می‌گیرد اگر کسی می‌خواهد خودکشی کند یکی از این ظروف آلوچه‌های دربند را بخورد!

همه مردم مسائل دربند را نمی‌دانند،اما مسئولان می‌دانند
ما اگر هم در طول ۴۸ ساعت استقرارمان در دربند احتیاج به غذایی داشته باشیم فقط از وسایل خوراکی «در بسته» مثل کنسرو و آب معدنی استفاده می‌کنیم، حتی نان هم از دربند خریداری نمی‌کنیم.

مردم خیلی از این مسائل غیربهداشتی دربند را نمی‌دانند ولی مسئولان می‌دانند ما که می‌دانیم هم به برخی مسئولان گفته‌ایم ولی هنوز بعد از گذشت سال‌ها همچنان این مشکلات باقی است.

رودخانه یا سرویس بهداشتی
این امدادگر کوهستان در ادامه به آلودگی آب رودخانه دربند نیز اشاره می‌کند و می‌گوید در ارتفاعات خیلی از افراد برای دستشویی کردن از رودخانه استفاده می‌کنند و متأسفانه همان کثافات نیز توسط آب رودخانه به پایین می‌آید و رستوران‌داران و مغازه‌ها با کشیدن شیلنگ از داخل رودخانه از آب آن برای مصارف مختلفی استفاده می‌کنند.

مواد غذایی درباز پاتوق مگس‌ها
گذرهای دربند مملو از چاله‌های فراوان (در حال بهسازی) است. خودروها در فضای باریک این گذرها عبور می‌کنند که باعث ایجاد گرد و خاک بسیاری می‌شود که به راحتی بر روی مواد غذایی دربند که معرف سوغاتی این منطقه نیز است می‌نیشند و غیر بهداشتی بودن این مواد را جدا از مگس‌ها و حشرات و در نهایت آب آن باید در نظر بگیری.

فضله‌‌های حیوانات کفپوش گذرهای دربند
در کنار اکثر ساختمان‌ها، فضله‌های حیوانات از جمله الاغ، قاطر و اسب که برای بارکشی در کوه‌های دربند استفاده می‌شود مشهود است و این در حالی است که درمانگاه هلال‌احمر نیز دقیقاً در مقابل فاضلاب و طویله حیوانات قرار دارد و امدادگران این پایگاه از مشکلات بهداشتی دربند که  به تنها درمانگاه سیار این منطقه نیز رسوخ پیدا کرده بسیار می‌رنجند.

یکی از این امدادگران با گلایه‌ بسیار از مسئولان امر می‌گوید در ساعت یک نیمه شب در ایام تعطیلات چاه فاضلاب پشت این پایگاه امدادی پر می‌شود و از مقابل در فاضلاب این پایگاه بالا می‌آید. ما باید در این شرایط خدمات درمانی و بهداشتی به مردم و آسیب‌دیدگان ارائه کنیم.تمام این موارد را مسئولان آگاه هستند ولی دریغ از اقدامی کوچکی.

مغازه‌ها را می‌بندیم، برمی‌گردیم باز می‌کنند
احمدرضا فرسار، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت‌وگو با فارس در زمینه مشکلات بهداشتی دربند می‌گوید ما تمام نظارت‌ها و اقدامات بهداشتی در دربند که دارای مشکلات عدیده‌ای است را انجام می‌دهیم ولی چه کنیم همین که کارهای نظارتی را انجام می‌دهیم و حتی برخی مغازه‌داران متخلف را با موازین قانونی پلمپ می‌کنیم همین که برمی‌گردیم همان مغازه بار دیگر باز و فعالیت خود را آغاز می‌کند.

اشتغال به قیمت جان مردم
وی می‌افزاید: یکی از دلایلی که همچنان مناطق دربند با وجود نظارت‌های بسیار دارای مشکلات عدیده بهداشتی است و به هیچ‌وجه مسائل آن برطرف نشده است مبحث اشتغال افراد در دربند بوده زیرا آنها پس از مشاهده استقبال مردم با وجود تمام نظارت‌ها و کنترل‌ها بار دیگر به فعالیت خودشان ادامه می‌دهند.
این مقام مسئول می‌گوید: این مردم هستند که باعث می‌شوند تا روند بهداشتی دربند سر و سامان نگیرد زیرا مردم با وجود اطلاع از بهداشتی نبودن دربند باز مواد خوراکی را خریداری می‌کنند.

حل مشکلات بهداشتی دربند فقط توسط مردم امکانپذیر است

کاظم ندافی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت نیز با تأیید تمام مسائل و مشکلات بهداشتی دربند به خبرنگار فارس می‌گوید: دربند سال‌هاست که دچار مشکلات بهداشتی است و یک عزم جدی از طرف تمام نهادها و سازمان‌های مرتبط از جمله شهرداری، فرمانداری، استانداری و نیروی انتظامی (اماکن) را می‌طلبد.

وی می‌افزاید: به واقع ‌حل غیربهداشتی بودن منطقه دربند فقط توسط مردم امکانپذیر است. این خود مردم هستند که باید در دربند با مشاهده این گونه مواد خوراکی کثیف خریداری نکنند ولی متأسفانه امروز عکس آن را می‌بینیم.

نیروی انتظامی (اماکن) برای برچیدن مغازه‌های دربند اقدام کند
ندافی می‌گوید: وزارت بهداشت بر اساس قانون و وظایفی که برعهده دارد از جمله نظارت و بازرسی مکان‌های توزیع، اقلام غذایی را کنترل می‌کند ولی باید این گونه مکان‌های غیربهداشتی مانند دربند توسط نیروی انتظامی (اماکن) برچیده شود.

مغازه‌های دربند جواز فروش ندارند چه برسد به بهداشت

وی خاطرنشان کرد: ما بیشترین تمرکز نظارتی را بر مکان‌هایی که برحسب قانون جواز و اجازه فعالیت دارند داریم و این در حالی است که اکثر مغازه‌های دربند جواز و اجازه قانونی فروش مواد غذایی را ندارند حال چه برسد به اینکه بهداشتی عمل کنند.
گزارش از علی رمضانپور

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ

5 تا عکس گذاشتی، 4 تاش از یک مکانه!!

کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ

چرا از بد حجابی و کارهای خلاف شرع چیزی نمی گی . مگه مساله ما همین آب است.

کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ

جانا سخن دل تو به دلها گفتی باشد که نشیند دل صاحب نظران را شعر از خودم بود. با دیدن این منظره ها ذوق شاعری ام گل گرد

کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ

چیمون درسته

کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ

ای بابا اینقدر تیتیش نباشید یه کمی میکروب برای سلامتی مفیده !!! مگه قدیم همه چی استاندارد بود؟!!! مریضی از الان کمتر بود که! (البته جدی نگیرید)

کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ

تابی جان یه نظر می دم منتشرش کن منفی مثبت ها را بشمار تو اخبار بعدی مد نظر قرار بده: حوصلم نمی گیره این متن طولانی را بخونم.

آرش از مشهد -> 1390/11/10
پاسخ

حالم بهم خورد صد رحمت به طرقبه خودمون

کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ

بسیار گزارش خوب و مفیدی بود. حالا که وزارت بهداشت اصلا" اهمیتی به سلامتی مردم نمیده جای شکر داره که سایت های مسئولی مثل شما اطلاع رسانی می کنید. ممنونم

مرتضی -> 1390/11/10
پاسخ

با سلام،به جای اینکه اینگونه و یکطرفه به قضیه نگاه کنیم میتوانیم این راهکار را بدیهم که به مناطق توریستی و جاهائی که مردم برای تفریح میروند اگر به صورت اصولی و مکانیزه برخورد شود،مانند ساماندهی ایستگاه های فروش مواد غذایی،میدانید چه خدمتی به به صنعت جذب توریسم میشود.حالا اگر اینجا ترکیه بود.........

کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ
آرش از مشهد -> 1390-11-10 15:08:19

حالم بهم خورد صد رحمت به طرقبه خودمون...

منم یه مشهدیم چه فرقی میکنه طرقبه و شاندیز هم همینجوریه

اهواز -> 1390/11/10
پاسخ
کاربر مهمان -> 1390-11-10 15:06:47

تابی جان یه نظر می دم منتشرش کن منفی مثبت ها را بش...

حوصله گرفتنی نیست حوصلم نمیشه...... حوصله ندارم......

کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ

شما تازه برای بار اول رفتین دربند؟ این همه مدت کجا بودین؟

عزیز -> 1390/11/10
پاسخ

شما همین طور نشستید فقط کاسبی مارو خراب کنید تو این اوضاع همین رو کم داریم که این یه ذره فروشمون قطع بشه.....

کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ
آرش از مشهد -> 1390-11-10 15:08:19

حالم بهم خورد صد رحمت به طرقبه خودمون...

سلام هم ولایتی چه خبر مشهد

غمگین -> 1390/11/10
پاسخ

برید شکر کنید همون یه جای الودرم دارین ما تبریزیا که تو این فصل هیچ جارو نداریم....

محسن از تهران -> 1390/11/10
پاسخ
آرش از مشهد -> 1390-11-10 15:08:19

حالم بهم خورد صد رحمت به طرقبه خودمون...

بابا خودمونیم انشاء ا... غریبه نخونه طرقبه هم از دربند خراب تره. منتها چون جمعیته مراجعه کننده به دربند به نسبت طرقبه بیشتره خوب بیشتر دیده می شه. دلم برای طرقبه خیلی تنگ شده.

کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ

وقتی که برخورد جدی نشه و اطلاع رسانی کامل نشه انتظاری هم بیش از این نمیشه داشت باید یه سری کارها همزمان انجام بشه و از طریق صدا و سیما هم الودگی این مکانها به مردم منصفانه منتقل بشه تا مغازه دارها تحت فشار افکار عمومی کمی به خودشون بیان ، البته قطعن اونها هم مشکلات و محدودیتهایی دارن که باید رفع بشه

کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ

ما که هرموقع مصرف کردیم چیزیمون نشده!شما تابناکی ها شاید نازک نارنجی هستید.

کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ

وقتی آدم پودارامون آدم بالاشهریامون اینقدر بی خیال به محیط زیستشون باشند وای به حال پایین شهریامون

علی -> 1390/11/10
پاسخ

کشور ماس دیگه گیر ندین همینه که هست!

کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ
عزیز -> 1390-11-10 15:35:21

شما همین طور نشستید فقط کاسبی مارو خراب کنید تو ای...

بله کاسبی به هر قیمتی !!! پولش هم نوش جونت بعد که یه مرضی گرفتی بدون نتیجه همین کاسبیت بوده فکر کردی این دنیا بی حساب کتابه؟

س -> 1390/11/10
پاسخ

وقتی هر کسی برای خودش دکه ای باز کرده نباید هم بتونین بباندینش . هر کسی رو می بینی یه گوشه ایرو مال خودش کرده و برای پارک کردن در اونجا ازت پول می گیره انگار اون تیکه زمین ارث پدرشه . خوب واقعا شهرداری نمی تونه از این پارکبان ها اونجا هم مستقرکنه که هر کی برای خودش هر کاری دلش خواست انجام نده یا واقعا وزارت بهداشت نمی تونه دکه هارو تعطیل کنه یعنی مملکت اینقدر بی قانونه که وقتی دکه رو می بندن تا بر می گردن باز می کنه !!!!!! خوب مثل مغازه های داخل شهر جلوش دیوار گچی بکشند یا پلمپش کنند یا پارچه نصب کنند که این مکان فاقد بهداشت است که حداقل مردم ببینند و خرید نکنند . نمونه دیگرش را می توانید در شمال مشاهده کنید هرکسی برای خدش جلوی دریا را اختصاصی کرده 4 تا تخت چوبی گذاشته و پول می گیرد و هیچ کسی هم پیگیری نمیکند و از آشغال ها و کثیفی انجا هم که نگویید صد برابر بدتر از دربند

کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ
کاربر مهمان -> 1390-11-10 15:01:25

چیمون درسته...

خوب چرا درست نیست؟ بیشترش به خاطر همین طرز تفکره که خوب این یکی هم رو بقیه نادرستی ها! ولی بالاخره باید از یکجایی شروع کرد

کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ

کسبه و فروشنده به کنار، کوهنوردا و گردشگرا چرا باید آشغال بریزن؟ چرا ما همیشه منتظریم یکی بیاد کارا رو درست کنه؟ اگر هر کی در مقابل طبیعت و دیگران احساس مسئولیت کنه همه جا تمیز باقی میمونه! بعضی از این آدمهای گنده میرن (ببخشید) دستشویی نظافتی که هر بچه دو ساله بلده رو یادشون میره! دیگه اونجا که نمیتونن مامور بذارن بگن خواهش میکنیم رعایت کنید! با افتخار خوراکی میخورن بعضیها همچین پوستش رو میندازن تو مسیر که انگار ملک دشمن 200 سالشونه ... یک کم به خودمون بیایم. اول از خودمون شروع کنیم بعد هی غر بزنیم و تمیزی کشورهای دیگه رو به رخ بکشیم!

کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ

ممنون از اطلاع رسانی شما ...عمرن بیام دربند دیگه

کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ

تابی جان تو این سرما کو پشه؟ راستی پشه ها زمستونا کجا میرن؟؟

کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ

وب فرصتی است تا به مشکلات بهداشتی اشاره شود.به نانوایی های تهران هم سری بزنید دستشویی واقع در محل نانوایی وعدم استفاده از مایع صابون،روی دیوارها کاشی حک شده النظافه من الایمان نصب شده ولی چیزی که رعایت نی شود بهداشت است.کسی که چانه خمیر می گیرد درحال کار سیگار می کشد.ا کلاهی که اداره بهداشت باید با لباس مخصوص بخواهد که در هیچ نانوایی مشاهده نمی شود.افرادمعتاد وگاها افاغنه در این مراکز فعال هستند. وضعینت را با حتی کم توسعه ترین کشورهای جهان در آفریقا یا آمریکای لاتین هم نمی توان دید.در این کشورهاحتی نان را با انبرک برمی دارند.چرا صدها هزار نانوایی درکشور وخصوصا در پایتخت که هرلحظه با مردم سر.کار دارند را خبرنگاران نمی بینند.دربند یک فاجعه است ولی آیا حدود ساعت 9یا 10 صبح از جلوی معروفترین رستورانهای تهران ردشده اند که ببینند مواد سالاد را در کف پیاده رو با شیلنگ آب می شویند وبعد به خورد این مردم می دهند. کار رسانه ها اطلاع رسانی صرف نیسنبلکه کشیدن صحنه ها به تصویر ووادارکردن مسئولین امر به حرکت وپاسخگویی.جهان غرب در همه زمینه ها از رسانه ها ومطبوعات بعنوان اهرم اطلاع رسانی واصلاح امور استفاده می کند حداقل این خصیصه را از آنها بپذیریم.

کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ

اینجانب به نقاط تفریحی زیادی در جاهای مختلف دنیا رفتم و به جرات ادعا می کنم که دربند از نظر زیبایی از نقاط بسیار خاص و دیدنی است اما واقعا نمی دانم چه سیاستی حاکم است که به وضعیت این گونه اماکن تفریحی طبیعی رسیدگی نمی شود، شاید کسانی مخالف گسترش و رسیدگی به این گونه اماکن هستند و وجود آنرا مفسده انگیز می دانند!!!

محمد -> 1390/11/10
پاسخ
کاربر مهمان -> 1390-11-10 15:06:47

تابی جان یه نظر می دم منتشرش کن منفی مثبت ها را بش...

منم موافقم.....حوصله ندارم بهتره! منم حوصلم نگرفت ، فقط رنگارو خوندم!!!

رضا -> 1390/11/10
پاسخ

بنده یکبار اونجا سفارش قلیون دادم و اتفاقی دیدم که آب داخل محفظه قلیون ها رو از یه دبه و از رودخانه آوردن ! به شاگردش هم گفتیم اول انکار کرد بعدا صادقانه گفت که آب رودخانه بوده ! این نظر رو به خاطر مجاز نبودن قلیون حذف نکنید و همه میدونیم که قلیون هم اونجا زیاده ولی مردم باید این موضوع رو هم بدونن.

کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ

مردم باید با خودشون آب و غذای بهداشتی و سالم ببرند و از این مغازه ها خرید نکنند تا بساطشون جمع بشود. گذاشتن آب و غذا در یک کوله پشتی و بردن آن با خود آیا اینقدر زحمت دارد؟

مهدی -> 1390/11/10
پاسخ
عزیز -> 1390-11-10 15:35:21

شما همین طور نشستید فقط کاسبی مارو خراب کنید تو ای...

شما یه کم بهداشت رو رعایت کنید، کار و کاسبی تون هم درست میشه!!!

کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ
کاربر مهمان -> 1390-11-10 15:31:23

5 تا عکس گذاشتی، 4 تاش از یک مکانه!!...

خبرنگاره به خودش زحمت نداده از ماشین ش صد متر دور بشه .

هموطن -> 1390/11/10
پاسخ

آقای عزیز، دوست و هموطن گرامی پول در آوردن خوب است اما نه به قیمت جان مردم. آیا حاضر هستی از این آب یک لیوان خودت بخوری یا به فرزندت بدهی؟ اگر ما مردم یاد گرفتیم که با هم باشیم و عاشق هم مطمئن باش هیچکی دچار مشکل مالی و احساسی و غیره نمی شود. من هم مثل تو مشکلاتی دارم اما تو که ایرانی هستی بیشتر از هر چیز دوست دارم.

کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ

راستشو بگو غذا رو گرون حساب کرده یا با رستوران چی دعوات شده که این گزارشو دادی؟!!!!

اسماعیل دارا -> 1390/11/10
پاسخ

شما فکر میکنید نون بربری و یا پیتزائی که میخورید خیلی تمیزتر از اینه

کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ

بابا از جاپون یاد بگیرید...

کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ

بابا بخورین اینقدر هم قر نزنید تا چند وقت دیگه همین هم گیرتون نمی یاد

کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ

خوب اداره بهداشت کجاست؟

کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ

من صد بار خوردم هیچیم هم نشده، الکی شلوغش نکنین...

کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ
کاربر مهمان -> 1390-11-10 15:01:25

چیمون درسته...

آقا یک عدد ماست لیوانی کم چرب فیمت = 7420 ریال !!! خیلی باحاله نه مخصوصاً 20 ریالش؟؟

احسان -> 1390/11/10
پاسخ

از این لواشک ها و الوچه ها هم در بازار تجریش هم هست ولی کسی برخوردی با اون ها نداره

کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ
کاربر مهمان -> 1390-11-10 15:06:47

تابی جان یه نظر می دم منتشرش کن منفی مثبت ها را بش...

تجربه نشون داده هر موقع تابی یه متن طولانی می ذاره من که نمی خونمش ! {نمی دونم چرا اولش نوشتم تجربه ...}

nashenas asabani -> 1390/11/10
پاسخ

بابا این عکارو نزارید ما که اینجا از این چیزا نداریم دهنمون اب افتاد. بعدشم یک عمر تو ایران از این چیزا خوردیم هیچیمون نشد ضد ضربه شده بودیم بسکه میکروب به خوردمون دادن

هادی -> 1390/11/10
پاسخ

من هم دربند رفتم و هم طرقبه و جاغرق و هم شاندیز و از هر جایی هم یه بار خوراکی خریدم و جالبه در هر سه جا ، در داخل خوراکیها حشرات موزی جا خوش کرده بودند..

محمود -> 1390/11/10
پاسخ
کاربر مهمان -> 1390-11-10 15:06:47

تابی جان یه نظر می دم منتشرش کن منفی مثبت ها را بش...

من هم یک سوم متن رو خوندم خیلی تکراری داشت بقیه اش رو ول کردم فقط تیتراش رو خوندم.

کاربر مهمان -> 1390/11/10
پاسخ

این چایی خوردن داره ...

کاربر مهمان -> 1390/11/11
پاسخ
رضا -> 1390-11-10 17:01:16

بنده یکبار اونجا سفارش قلیون دادم و اتفاقی دیدم که...

شما به ضررای قلیون فکر نمیکنی...نگران آب رودخونه ای؟!!!

کاربر مهمان -> 1390/11/11
پاسخ

مشکل اینجاست که ما یاد نگفرتیم چه جوری محیط زیستمونو نگه داریم مگه همه جا باید یکی بالا سرمون باشه و تمیز کنه؟بزرگترها میریزن کوچکترا هم یاد میگیرن بعد هم همه اعتراض میکنن چرا باید وضع اینجوری باشه.

سید -> 1390/11/11
پاسخ
کاربر مهمان -> 1390-11-10 16:28:35

تابی جان تو این سرما کو پشه؟ راستی پشه ها زمستونا...

یه نفر مثله تواز پشه میپرسه زمستونها پیداتون نیست کجاها میرین؟پشه هم میگه نه اینکه تابستونها تحویلمون میگیرین پاشیم زمستون هم بیاییم پیشتون

ناشناس غریب زاده -> 1390/11/11
پاسخ

بابا باید این ها را جمع کرد . من دیگه از این چیزا نمی خورم

کاربر مهمان -> 1390/11/11
پاسخ
رضا -> 1390-11-10 17:01:16

بنده یکبار اونجا سفارش قلیون دادم و اتفاقی دیدم که...

تو که داری دود میفرستی تو ریه هات دیگه چه فرقی میکنه آب تنگش از رودخونه باشه یا شیر اب؟!

مجید -> 1390/11/11
پاسخ

شما پایتخت نشین ها یکسری تشریف بیاورید اصفهون تا ببینید مراکز تفریحی را چگونه اداره می کنند.کوه صفه بویژه در روزهای تعطیل شاهد هزاران نفر برای تفریح است اما هیچ یک از مشکلات شما را هم نداریم بسیار تمیز و چند دکه هم مواد غذایی را بصورت بسته بندی عرضه می کنند .شما تهرانی ها فقط ادعا دارید تشریف بیاورید در شهرستانها تا یاد بگیرید

کاربر مهمان -> 1390/11/11
پاسخ

ای سرم درد میکنه برای چای.اینجا که چای نبید.

بهار -> 1390/11/11
پاسخ

واقعا تاسف باره..یه بار رفته بودیم طرف رامسر، یه رستورانی بود ظاهرش تمیز بود و شلوغ بود... آدمهای تر و تمیزی هم نشسته بدن غذا بخورن..ما هم گرسنه بوددیمو رفتیم نشستیم غذا بخورم...یهو دیدم پسره گارسون اونجا، شروع رد با دست به تمیزکردن آشغالهای استخون و گوجه ها ظرفهای کثیف مردم...بعد هم رفت توی آشپزخونه و با همون دست گوجه خرد کرد(من نزدیک اشپزخونه بودم)یهو چشمم به پیشبند کسی که کباب میزد افتاد که مثل پیشبند آدم کشها کثیف و چرک بود..هههههه....تا همسرم اومد بشینه گفتم بریم..گفت چی شد؟گفتم وضع اینطوریه..خلاصه پولمونو پس گرفتیم و گرسنه بیرون اومدیم...واقعا وحشتناکه...تقریبا تمام رستورانها الان اینطوری هستن(ما که کلا قید غذای بیرون رو زدیم)

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار