همشهری نوشت: تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با انتقاد از هیئت رئیسه مجلس نسبت به دستور کار استیضاح و بازپس گیری آن تاکید کردند که با توجه به اینکه رئیس جمهور و وزیر کار استعفای مرتضوی را نپذیرفتهاند، روند طی شده در این مسیر را به ضرر آبروی مجلس خواندند.
کاظم جلالی در تذکری خطاب به هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه پس گرفتن استیضاح وزیر کار آبروی دسته جمعی مجلس بوده است، بیان کرد: من سال اول هم در جریان استیضاح وزیر آموزش و پرورش این مسئله را مطرح کردم که این مسائل به آبروی دسته جمعی مجلس مربوط است.
وی با بیان اینکه جزو امضا کنندگان استیضاح وزیر کار نبوده است، اظهار داشت: آنچه اکنون در مورد این استیضاح میدانیم این است که کسی به شرفش را قسم خورده که استعفا میدهد اما استعفای او را رئیس جمهور و وزیر نپذیرفتهاند.
جلالی گفت: از شخصیت آقای توکلی در عجبم که گاهی اوقات مو را از ماست میکشد و گاهی اوقات به این آسانی از برخی از موضوعات میگذرد. برخی از دوستان در مجلس نقش بازی می کنند. این افراد عقبهای در دولت دارند و در مجلس نیز نقش بازی میکنند.
وی تصریح کرد: در زمان سئوال از رئیس جمهور نیز کسانی که موضوع سئوال را مطرح کردند در روزهای آخر مسئله مذاکره را مطرح کردند.
جلالی تأکید کرد: این کار به افتضاح بانی، صانع و مستمع تمام شد.
همچنین در جلسه امروز مجلس سیدمحمدجوادابطحی از دیگر منتقدان پس گرفتن استیضاح وزیر کار در تذکر دیگری خطاب به رئیس مجلس گفت: شما از هر کسی که در مجلس اظهار نظر میکند سئوال میکنید که بر اساس استناد به کدام مواد قانون اساسی اظهار نظر میکند اما چرا این سئوال را از توکلی نکردید.
وی ادامه داد: چرا برخی از نمایندگان در مجلس نمایندهتر هستند.
لاریجانی در پاسخ به این تذکر گفت: از آنجایی که آقایان مصر به استیضاح بودند و آن را در لحظات پایانی پس گرفتند که من فکر کردم بهتر است همه نمایندگان در جریان باشند و بدانند مسیر طی شده چگونه بوده است.
حجت الاسلام ذاکر نیز به نحوه کار هیأت رئیسه مجلس که طرح استیضاح را به عنوان دستور کار مجلس قرائت کرد در حالی که میدانست استیضاح پس گرفته شده است تذکر داد که لاریجانی در پاسخ به این تذکر نیز دلیل این اقدام هیأت رئیسه را پس گرفتن استیضاح در آخرین لحظات عنوان کرد.