تازه‌ترین گفت‌وگوی محمد رویانیان با سایت‌های خبری، تغییر موضع و ادبیات مدیریت فعلی باشگاه پرسپولیس بعد از ناکامی‌های این تیم را پیش روی اهالی فوتبال قرار می‌دهد. مدیرعامل باشگاه پرسپولیس که تا مدتی قبل در مواجهه با نتایج تحقیرآمیز و نمایش دور از انتظار پرسپولیس در لیگ برتر با لحنی نسبتا آرام سعی می‌کرد فضای اطراف این تیم را تلطیف کند این روزها برای سروسامان دادن به اوضاع نگران کننده فعلی به ادبیات پرخاشگرانه‌ای چنگ زده و صراحتا اعلام کرده مصطفی دنیزلی و علی کریمی در پایان فصل می‌توانند پرسپولیس را ترک کنند.
اظهارات بی‌محابای رویانیان اولین نشانه پررنگ برای آغاز پروسه بستن پرسپولیس رویایی به حساب می آید. رویانیان که آرام آرام با زیر و بم فوتبال ایران آشنا شده، خوب می‌داند که لیگ برتر تمام شده و صعود نکردن این تیم از گروه D لیگ قهرمانان بعید به نظر می‌رسد. مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در چنین شرایطی سیاست تازه‌ای را در پیش گرفته و به بستن تیم رویایی پرسپولیس برای حضور پرقدرت در لیگ دوازدهم فکر می‌کند. 

به گزارش «سرویس ورزشی تابناک»، بنا کردن پایه‌های یک تیم تازه برای مدیریت فعلی باشگاه پرسپولیس که ظاهرا از منابع مالی عظیمی بهره می‌برد چندان هم کار مشکلی نیست. پرسپولیس یکی از معدود تیم‌های لیگ برتری است که در برهه فعلی نه تنها مشکل مالی ندارد بلکه می‌تواند فراتر از مرزهای فوتبال ایران برای به خدمت گرفتن بازیکنان و مربیان دانه درشت هزینه کند. مسلم است که وقتی محمد رویانیان با بی‌تفاوتی محض در مورد جدایی مربی گران قیمتی مثل مصطفی دنیزلی صحبت می‌کند، توان مالی لازم برای پرداخت خسارت به مربی دو میلیون دلاری پرسپولیس را دارد و می‌تواند از یک مبلغ درشت چشمپوشی کند. 

رویانیان برای عوض کردن شمایل فعلی تیم شکست خورده پرسپولیس و بستن یک تیم تازه بیشتر به همشهریان خودش که اصالتا به شهرستان نور مازندران تعلق دارند چشم دوخته است. محسن بنگر، مدافع سپاهان، مدتی قبل رسما اعلام کرد بعد از کسب سه عنوان قهرمانی پی در پی در سپاهان دیگر انگیزه برای ماندن در این تیم ندارد و آینده‌‌اش ر ا در تیم جدید جست‌وجو می‌کند. چند روز بعد منابع خبری از توافق این بازیکن مازندرانی با پرسپولیس خبر دادند.شهاب گردان، دروازه‌بان ذوب آهن یکی دیگر از ستاره‌های شمالی لیگ برتر است که به تازگی ادعا کرده از هر زمان دیگری به پرسپولیس نزدیک‌تر شده و از حالا می‌توان او را دروازه‌بان فصل‌آینده پرسپولیس دانست. محمد رضا خلعتبری که اکنون پیراهن تیم الوصل امارات را بر تن دارد یکی دیگر از بازیکنان مورد نظر پرسپولیس برای فصل آینده است. خلعتبری مدتی قبل اعلام کرد دوست دارد تا آخر عمر شاگرد مارادونا بماند اما مطمئنا اگر یک تیم ایرانی سرکیسه را شل کند، او هم به دلارهای شیوخ عرب پشت می‌کند و بازی در پرسپولیس با یک قرار داد نجومی را ترجیح خواهد داد. خلعتبری فصل قبل هم تا آستانه عقد قرارداد با پرسپولیس پیش رفت اما این بار روند مذاکرات جدی‌تر به نظر می‌رسد. محمد غلامی، مهاجم شمالی داماش هم چراغ سبز را به پرسپولیس نشان داده و این بازیکن به احتمال زیاد جانشین مهاجمان تمام شده‌ای مثل جواد کاظمیان و وحید هاشمیان خواهد شد. در این میان زمزمه بازگشت پژمان نوری به پرسپولیس هم به گوش می‌رسد. نوری که در تیم الامارات به توفیق قابل اشاره‌ای دست پیدا نکرده به زودی جایگزین علی کریمی می‌شود و به این ترتیب حلقه بازیکنان شمالی پرسپولیس تکمیل خواهد شد. جذب بازیکنان خارجی باکیفیت، بخشی دیگر از پروسه بستن تیم رویایی پرسپولیس خواهد بود. چنانکه مدیران فعلی باشگاه زودتر از تمام تیم‌های لیگ برتر سراغ فونیکه سی، مهاجم آفریقایی صنعت نفت آبادان رفتند و با این کار فریاد مدیران این باشگاه را به آسمان بلند کرد. پرسپولیس به تازگی یک پیشنهاد اغوا کننده هم به مهاجم الجزایری الاصل تیم القادسیه کویت ارائه داده است. حاج عیسی، مهاجمی که به‌واسطه شباهت ظاهری و سبک و سیاق بازی‌اش با روبرتو باجو، ستاره سابق تیم ملی ایتالیا، به روبرتو باجو اعراب معروف شده پیشنهاد یک میلیون دلاری باشگاه پرسپولیس را در جیب دارد و بر سر دوراهی انتخاب پرسپولیس و لیگ فوتبال عربستان مردد است. بلافاصله بعد از این خبر، باشگاه پرسپولیس خبر پیشنهاد یک میلیون دلاری به این بازیکن را رد کرد اما همه می‌دانند که پرسپولیس 10 بازیکن فعلی‌اش را جواب کرده و برای پر کردن جای خالی آنها به بازیکنان خارجی پناه خواهد برد. هر تیم لیگ برتری می‌تواند 6 بازیکن لیگ برتری جذب کند و طبیعی است که باشگاه پرسپولیس فهرست بازیکنان فصل آینده را با جذب بازیکنان خارجی تکمیل می‌کند. 



هر چند رویانیان در ناکامی‌های این فصل پرسپولیس مقصر اصلی نیست اما نمایش این تیم در نیم فصل دوم لیگ برتر به حدی فاجعه بار بود که تا حدودی به اعتبار او به عنوان یکی از مدیران دولتی خدشه وارد کرد. قابل پیش‌بینی است که اگر روند فعلی پرسپولیس تا ابتدای فصل آینده هم ادامه داشته باشد، خیلی زود موسم تغییرات فرا می‌رسد و محمد رویانیان با خاطره بد صندلی مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس را ترک خواهد کرد. رویانیان اما می‌خواهد تیمی ببندد که از ابتدای لیگ دوازدهم با قدرت ظاهر شود و در این مسیر از حالا سرکیسه را شل کرده است.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین