وزیر ورزش و جوانان صبح امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا در مورد تغییر یک دفعه چندین رییس فدراسیون و واکنش‌هایی که در این ارتباط ایجاد شده، گفت: این واکنش ها مصنوعی بود و برخی از رسانه‌ها با تبانی با این افراد این کار را کرده بودند که ان‌شاءالله خدا شفایشان بدهد!
به گزارش ایسنا، محمد عباسی در پاسخ به این سوال که چرا این تغییرات در آستانه المپیک صورت گرفته و بحث تغییر رییس فدراسیون قایقرانی باعث ایجاد حاشیه و واکنش‌هایی در سطح بین‌المللی شده است، گفت: چند جابجایی صورت گرفت و موردی که شما مطرح کرده اید دلایل متعددی دارد و مراجع مربوطه آن را بررسی می‌کنند.
وی همچنین در مورد درخواست چند تن از نمایندگان از رییس جمهور مبنی بر این که جلوی تعلیق فدراسیون قایقرانی را بگیرند، گفت: تعلیقی انجام نمی‌شود.
وزیر ورزش و جوانان همچنین در مورد نامه منتشر شده منصوب به فدراسیون بین‌المللی قایقرانی در مورد بحث تغییر رییس فدراسیون قایقرانی نیز گفت: این نامه را خودشان نوشته بودند و به زبان آن‌ها ارسال کرده بودند و چیز خاصی نیست.
وی ادامه داد: برخی از مسایل طبیعی است، از جمله این که تعدادی از روسای فدراسیون‌ها جابجا شوند. یک فرد خاص نیز در این ارتباط تخلفی داشته و حق قانونی دستگاه است که با فساد برخورد کند و ما به خاطر برخی از مسایل، مشکلاتی که وجود دارد را مطرح نمی‌کنیم، ولی برخی از دوستان اصرار دارند که آبروی خود را ببرند. ما برخی از اقدامات را پاسخ نمی‌دهیم، به خاطر این که تاکید داریم محیط ورزش پاک است و باید پاک بماند، ولی مطمئن باشید با بصیرت و جدیت مواردی که مطرح است را پیگیری می‌‌کنیم و کسی به دنبال کار خاصی نیست.
عباسی همچنین تاکید کرد: ما باید اتحاد و انسجام خود را حفظ کنیم و با همین روحیه در بازی‌های المپیک شرکت کنیم.
وی در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود در هیات مدیره استقلال تغییراتی ایجاد شده، گفت: تغییراتی ایجاد نشده است، البته ما به هیچ کس وعده همیشگی نداده ایم، ولی افراد تا زمانی که در مسئولیت هستند، باید وظیفه خود را انجام دهند و تاکنون تغییراتی نداشته‌ایم و تا آنجا که به من خبر رسیده، توافق حاصل شده است. البته اگر جایی مشکل ایجاد شود، ما مجبوریم تغییرات ایجاد کنیم.
وزیر ورزش و جوانان همچنین در رابطه با شرکت ورزشکاران در بازیهای المپیک لندن تاکید کرد که فدراسیون‌ها در آمادگی کامل قرار دارند و ان‌شاءالله تا قبل از آغاز مسابقات اردوها ادامه پیدا می‌کند و ان‌شاءالله در این دوره موفقیت‌های ورزشکاران مان افزایش پیدا خواهد کرد.
وی همچنین در مورد هدایای قهرمانان نیز گفت: ما برای تمام کسانی که قهرمان می‌شوند، در مورد میزان پاداشی که به آن‌ها اختصاص داده می‌شود، آیین‌نامه داریم، ولی متاسفانه برخی از افراد با بیان برخی از مسایل توقعات جدیدی ایجاد می‌کنند و این خوب نیست. ورزشکاران ما هدف اصلی‌شان حفظ اقتدار ملی، عزت ملی و خوشحال کردن مردم است و بیش از همه چیز بر این مسایل اهمیت قائلند و ما همه باید برای حفظ و گسترش روحیه مردانگی، جوانمردی و تلاش برای رسیدن به عزت و اقتدار ملی در عرصه های بین‌المللی تلاش کنیم و به نظر می‌رسد که این انگیزانه قوی‌تری است. موضوع اقتدار ملی مساله بسیار مهمی است که با هیچ چیز قابل شمارش نیست.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین