نماینده مردم تهران در مجلس گفت که در هر مذاکره‌ای نباید از مواضع اصولی نظام و انقلاب یک قدمی عقب‌‌نشینی کرد و فریب خورد.
به گزارش فارس، احمد نجابت درباره انتشار خبر درخواست ملاقات وزیر امور خارجه کشورمان با وزیر امور خارجه انگلیس در اجلاس اخیر کابل و طرح رابطه مجدد با انگلیس، اظهار داشت: در هر مذاکره‌ای نباید از مواضع اصولی نظام و انقلاب یک قدم عقی‌نشینی کرد.
نماینده مردم تهران با تأکید بر اینکه در مذاکره هیچ‌گاه نباید فریب خورد، تصریح کرد: نظر مقام معظم رهبری نیز همین مسئله است که مذاکره ایستادگی بر مواضع انقلاب باشد.
وی بر همین اساس هر مذاکره‌ای را که بر اساس حکمت، عزت و مصلحت نظام و آرمان‌های جمهوری اسلامی شکل گیرد، پذیرفتنی دانست و خاطرنشان کرد: انگیس روباه مکار است؛ آنها با اینکه می‌دانند ما به دنبال بمب هسته‌ای نیستیم و مقام معظم رهبری نیز آن را حرام اعلام کرده‌اند اما فشارهای بسیاری علیه ایران اسلامی ایجاد کرده‌اند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین