قاسم رضایی پس از کسب سومین نشان طلای ایران در بازیهای 2012 لندن گفت: بسیار خوشحالم که کشتی فرنگی جهان مقابل ایران تعظیم کرد و ما توانستیم شاخ روسها را بشکنیم!
دارنده نشان طلای وزن 96 کیلوگرم کشتی فرنگی در بازیهای المپیک اظهار کرد: از اینکه باعث قهرمانی کشتی فرنگی ایران در بازیهای المپیک شدم بسیار خوشحالم، این قهرمانیها نتیجه زحمات محمد بنا و سایر مربیان تیم ملی بود.
وی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر اینکه آیا پس از دو سال خانهنشین بودن و دعوت نشدن به اردو فکر میکردی که در لندن قهرمان شوی؟ خاطرنشان کرد: من بعد از بازیهای پکن که ناکام بودم و نتیجه نگرفتم هر لحظه آرزو داشتم در المپیک بعدی حضور پیدا کنم. آن زمان گفتم که المپیک هنوز برایم تمام نشده است. خواست خدا بود که در لندن قهرمان شدم.
رضایی در پاسخ به این سوال که آیا قبل از فینال فکر نمیکردی که داوری به سود روسها باشد؟ گفت: قبل از مسابقه میدانستم که قاسم رضایی به تنهایی در یک طرف است و کشتیگیر روس، داوران و سایر عوامل در طرف دیگر. همه تلاشم را کردم که بهانه دستشان ندهم. از سه پیروزی که در دور مقدماتی داشتم راضی نبودم و دوست داشتم با بهترین نفرات این وزن مسابقه دهم.
دارنده نشان طلای وزن 96 کیلوگرم کشتی فرنگی در پایان با بیان اینکه شاخ روسها را شکستیم به خبرنگاران گفت: کشتی فرنگی جهان جلوی ایران تعظیم کرد و ما توانستیم قدرت را از روسها بگیریم. امیدوارم توانسته باشیم دل مردم را شاد کنیم.