نگاه شما: مسئولان کجایند؟!
چند روز پیش باید برای انجام مأموریتی از دهلران به ایلام می‌رفتم. با پرداخت مبلغ ۸۵۰۰۰ ریال رهسپار ایلام شدم. در برگشت در ترمینال شهر ایلام نوشته‌ای توجهم را جلب کرد. نرخ کرایه‌های ایلام به مقصد‌ها را نوشته بود؛ ایلام ـ دهلران ۸۳۰۰۰ ریال؛ یعنی ۲۰۰۰ ریال اضافه گرفته می‌شود.
بنابراین، باید گفت که اگر روزی دست‌کم ۳۰۰ نفر از دهلران به ایلام و بالعکس مسافرت کنند و ۲۰۰۰ بیشتر پرداخت نمایند، با یک حساب سرانگشتی، می‌شود ۶۰۰۰۰۰ ریال و در ماه ۱۸۰۰۰۰۰ ریال. به نظر شما به این کار چه می‌گویند؟ پول زور؟ دزدی؟ زرنگی؟ مردم را ساده حساب کردن؟ قضاوت با شما!


محمد حیاتی از دهلران

مخاطبان محترم می توانند مطالب دلخواه خود را در موضوعات مختلف، به آدرس negaheshoma@tabnak.ir ارسال نمایند.

مخاطبان محترم برای ارسال مطالب خود باید چند نکته  را در نظر داشته باشند:

1. این قالب جدید برای ارائه و معرفی «نگاه بییندگان به تمام موضوعات» می باشد.

2.مطالب اختصاصی یا گردآوری شده می تواند در قالب: ایده ، فیلم، عکس، گزارش تحلیلی، گزارش خبری، کاریکاتور و... باشد.

3. مطالب ارسال شده حتی الامکان با ذکر نام و نام خانوادگی فرستنده باشد.

4. موارد ارسالی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین جاری نداشته باشد.

5. مطالب ارسالی به زبان و فونت فارسی باشد.

6.مطالب ارسال شده حتی الامکان حاوی اطلاعات دقیق باشد.

مشخصات فنی

1. از ارسال تصاویر در متن فایلهای word خودداری شود.

2. حجم فایل تصویری ارسالی( به صورت gif یا jpg ) بیشتر از 5 مگابایت نباشد.

3. حداکثر حجم فایل صوتی یا ویدیو پنجاه مگابایت باشد. (نوع فایل: wmv,  flv, wav, mp3, wma)

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1391/05/22
پاسخ

بدلیل شیب و مصرف سوخت متفاوت این تفاوت اعمال می گردد

ناشناس -> 1391/05/22
پاسخ

سلا م/ به این کار میگن رند کردن چون در ایران رسم شده بگن چون پول خورد نیست رندش میکنیم.

کاربر مهمان -> 1391/05/22
پاسخ

600 تا 200 تومان میشه 120 هزار تومان، نه 600 هزار تومان.

کاربر مهمان -> 1391/05/22
پاسخ

چیز عادی هست تو اجتماع! تو تهران! گفتن نداره که!

کاربر مهمان -> 1391/05/22
پاسخ

مردم را ساده به حساب آوردن

کاربر مهمان -> 1391/05/22
پاسخ

یادش به خیر سال 66 از ایلام میرفتیم 2 راهی صالح آباد که از اونجا هم بریم سومار و میمک در زمان جنگ . هر کس میدید تو رو سوار میکرد و به ندرت هم پول میگرفت . میبینی چه به سر روحیات ما اومده ؟؟

ساده لوح -> 1391/05/22
پاسخ

این موضوع چیز تازه ای نیست .همه جا همین طوری است. داروخانه ها همیشه پول خرد ندارند و به جای پول خرد مجبور هستی یک یا دو چسب زخم و یا آدامس تحویل بگیری . حتی من در تاکسی سوار شدم که راننده ادعا کرد به خاطر نداشتن پول خرد کرایه 800 تومنی را 1000 تومن حساب کرد .

کاربر مهمان -> 1391/05/22
پاسخ

تو همین تهران من سوار تاکسی شدم میگم کرایه من چقدر میشه میگه 1000تومان میگم کرایه این مسیر حداکثر 800تومانه میگه چون پول خورد نداشتم گفتم 1000!!!!!!!! به این میگن نظارت و ترس از اجرای قوانین بازدارنده توسط مسئولین ذیربط!!!!

کاربر مهمان -> 1391/05/22
پاسخ

فقط زورتان به دویست تومان کرایه تاکسی میرسد!!؟

ناشناس -> 1391/05/22
پاسخ

یعنی واقعا تو فکر میکنی یک تاکسی در روز 300 مسافرتو این مسیر جابجا میکنه !!!!!!!!!!

حسن -> 1391/05/22
پاسخ
ناشناس -> 1391-05-22 10:56:30

یعنی واقعا تو فکر میکنی یک تاکسی در روز 300 مسافرت...

بله در روز بیشتر از سیصد نفر جابجا میشه ،و ما هم باید به حقوق خودمون آگاه بشیم و باید یاد بگیریم دویست و حتی کمتر از این هم حق خودمونه و در بازپس گیری آن تلاش کنیم.

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار