قدیمی‌ترین و باسابقه‌ترین عضو نیمکت‌ استقلال چهره‌ای است که دوربین‌های تلویزیونی کمتر روی او زوم می‌کنند و هواداران هرگز نامش را فریاد نمی‌زنند.
به نوشته کارگزاران، دکتر امین نوروزی، فیزیوتراپ باشگاه استقلال از اواسط سال 1375 به این مجموعه پیوست و تا امروز به‌رغم فراز و فرودها و جابه‌جایی بسیار پرتعداد استقلال در کنار مربیانی مثل ناصر حجازی، منصور پورحیدری، سوکوروخوف روس، رولند کوخ ‌آلمانی و امیر قلعه‌نویی بی‌سر‌و‌صدا به فعالیتش ادامه داده است.
در این سال‌ها هرگز صحبتی از جدایی نوروزی به میان نیامد و در واقع او در هیچ‌یک از باندهایی که چاره‌ای جز آمدن و رفتن‌های دسته‌جمعی نداشتند عضو نبود.
غیبت یک‌هفته‌ای پزشکی که 12 سال تنها فرد همیشه حاضر تمرینات استقلال بود توجه‌ رسانه‌هایی که حتی ریزترین حاشیه‌ها را هم رها نمی‌کنند، جلب نکرد.
همزمان با غیبت مجتبی جباری و عمل جراحی مینیسک زانوی چپ او، پزشک باشگاه استقلال دیگر در تمرینات حاضر نشده و پس از مدتی این شایعه قوت گرفت که او توسط کادر فنی کنار گذاشته شده است. امیررضا واعظ‌آشتیانی، مدیرعامل باشگاه استقلال صبح دیروز در مصاحبه با خبرگزاری ایسنا درخصوص غیبت‌های امین نوروزی در تمرینات گفت: «اخراج ایشان شایعه است. او یک هفته از ما مرخصی گرفته بود و حالا هم با پایان مدت مرخصی‌اش به تمرینات بازگشته. ضمن اینکه اخراج یا برکناری کادر پزشکی تیم در حوزه اختیارات مدیرعامل باشگاه است، نه کادر فنی.»
جمله آخر مدیرعامل استقلال از واقعیت احتمال اختلاف‌نظر نظر امیر قلعه‌نویی با دکتر تیم پرده برمی‌دارد. نوروزی از مدت‌ها قبل – تقریبا اوایل فصل جاری – به دلایل نامعلوم از پوشیدن پیراهن تولیدی مجید که تمام اعضای کادر فنی استقلال به تن می‌کردند، امتناع می‌کرد و توصیه‌های قلعه‌نویی و نظری‌جویباری به او هم در تغییر عقیده‌اش موثر نبود.
اختلاف‌نظر بعدی در اثنای اخبار ضدونقیض منتشر شده درخصوص مصدومیت مجبتی جباری نمود پیدا کرد. نوروزی ابتدا از بهبودی سریع ستاره استقلال خبر داد اما مدتی بعد نظرش عوض شد و به کادر فنی گفت: چاره‌ای غیر از عمل جراحی وجود ندارد.
قلعه‌نویی معتقد بود: پزشک تیم نباید 10 روز زمان را صرف تشخیص مصدومیت یک بازیکن تاثیرگذار کند و اگر قرار بود جباری جراحی شود این اتفاق باید خیلی زودتر رخ می‌داد. در نهایت جباری در کلینیکی غیر از کلینیک پزشکی توصیه شده توسط دکتر باشگاه جراحی شد تا اولین نشانه‌های عینی اختلافات علنی شود.
به دنبال این اتفاق، امین نوروزی به مدیرعامل باشگاه اطلاع داد فابیو بالا، بازیکن برزیلی در آستانه عقد قرارداد با استقلال قبلا از ناحیه بسیار حساسی مصدوم شده و احتمال عود کردن مجدد آسیب‌دیدگی‌اش وجود دارد.
آنچه به دلیل تاکید قلعه‌نویی در جذب فابیوبالا خشم امیر قلعه‌نویی را برانگیخت تا از آن پس دیگر کسی پزشک تیم را در تمرینات رویت نکند. با همه این تفاسیر امین نوروزی تنها به یک جمله بسنده می‌کند: «مشغول درس خواندن برای گرفتن مدرک PHD هستم و به همین دلیل کمتر در تمرینات حاضر می‌شوم.» او خوب می‌داند حتی اگر مدیرعامل باشگاه عزل و نصب کادر پزشکی را از حوزه اختیارات کادر فنی خارج کند، بازگشت به آن فضا و سرشاخ شدن با آقای سرمربی تقریبا غیرممکن است.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین