تبانی در فوتبال امروز جهان به امری بدیهی تبدیل شده و دیگر نمی‌توان آن را کتمان کرد. سپ بلاتر در پی آن است که با این پدیده شوم به شدت مبارزه کند.
به گزارش ایسنا، رئیس فدراسیون بین‌المللی فوتبال خواستار محرومیت دائم در صورت مشاهده تبانی شد؛ پدیده‌ای که بارها و بارها تیتر یک روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها شده است.
بلاتر که برای تماشای جام جهانی زیر 17 ساله‌ها در باکوی آذربایجان به سر‌ می‌برد، به خبرگزاری ورزش آلمان گفت: "تبانی شیطان ورزش ماست."
این پدیده بر خلاف انتظار در کشورها با بنیه مالی ضعیف بیشتر دیده می‌شود. رئیس سوئیسی فیفا ادامه داد:‌‌ "باید همه آنهایی را که در این موضوع نقش دارند، تا همیشه محروم کرد. مزه فوتبال آن است که کسی پیش از شروع بازی نمی‌داند نتیجه‌اش چه خواهد بود. با دانستن پیشاپیش نتیجه پایانی و برنده نهایی همه چیز به هم می‌ریزد."
به گفته بلاتر استفاده از دوربین دروازه در آینده شدنی نیست.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین