روز چهارم از نوزدهمین نمایشگاه و یا به عبارتی، جشنواره بینالمللی مطبوعات و خبرگزاریها همراه با حواشی گوناگون گذشت؛ البته این حواشی از آغاز افتتاحیه تا کنون نیز ادامه داشته است؛ در این میان، حضور چشمگیر علاقهمندان به دنیای خبر و همچنین دانشآموزان از مقطع دبستان تا دبیرستان در شبستان مصلای امام خمینی (ره) بیش از هر چیزی جلوه نموده است.
در این باره باید گفت، اینکه علاقهمندان با چه هدفی در این گردهمایی آمدهاند، تقریباً قابل حدس است؛ از جمله ارزیابی بازار کار و تقاضا برای استخدام در رشته مورد علاقه، دیدار و گفتوگو با متولیان تولید خبر، طرح انتقادات و پیشنهادها، دیدار با چهرههای نام آشنا در عرصههای گوناگون، آشنایی با چگونگی تولید خبر و انتشار آن و مواردی از این دست، اما شرکت دانش آموزان در حجم بالا و البته سازمان یافته در این همایش اصحاب رسانه جای تأمل دارد.
و اما این پرسش آزاردهنده به ذهن میآید که فرزندانمان با اختصاص یک روز درسی در این نمایشگاه ـ با تصمیم اولیای مدرسه ـ با چه دستاورد ارزندهای جز دریافت چند قلم کالای تبلیغاتی روبهرو خواهند شد؟ گویا دانش آموزان تقریباً از اینکه روزی از روزهای مدرسه را میتوانند در کنار هم باشند و در محیطی غیر از کلاس درس هستند، بسیار خرسندند.
از سوی دیگر، دعوت از میهمانان برای حضور در غرفههای مطبوعات و خبرگزاریها با شیوه و رسم نادرستی همراه شده است. برخی خبرنگاران با هجوم به میهمانان برای انجام مصاحبه اختصاصی در محل غرفهٔ خود، گاهی متوسل به کشیدن دست و کت و پیراهن افراد میشوند و هرجا هیاهویی دیده شود به احتمال زیاد تکاپوی یاد شده است.
بنابراین، زیباتر است وقتی با میهمانی قرار داریم، منتظر ایشان بمانیم تا در محل استقرارمان حضور یابد، نه اینکه با درست کردن مزاحمت برای وی، هم تمرکزشان را برای مصاحبه از بین ببریم و هم اینکه آرایش و آرامش غرفهای را بر هم زنیم.
نگاهی گذار و کوتاه به حواشی روز چهارم میاندازیم:
برای دیدن تصاویر در ابعاد بزرگتر لطفاً روی آنها کلیک کنید