روز گذشته بارش‌های رگباری گاهی همراه با آذرخش و وزش باد را در نیمه شرقی کشور بخصوص در شمال شرق و مناطقی از جنوب شرق شاهد بودیم.
به گزارش جام جم بارش‌ها از اواخر وقت دیروز رو به کاهش گذاشت. همچنین کاهش دما این مناطق را فرا گرفت. برعکس در نیمه غربی افزایش دما رخ داد.
 
انتظار داریم امروز از میزان بارش‌ها در آن اندک مناطق شرقی هم کاسته شود. همچنین به دلیل پایداری هوا در شهرهای شلوغ و صنعتی افزایش غلظت آلاینده‌های جوی رخ می‌دهد. اما از بعدازظهر امروز و از سمت شمالی‌ترین شهرهای شمال‌غرب، امواج کوتاه ناپایدار جدیدی وارد می‌شود که بتدریج سواحل غربی دریای خزر را هم فرا می‌گیرد و سبب رشد ابر، رگبار و آذرخش در این مناطق می‌شود.
 
انتظار داریم این امواج بتدریج از فردا تمام سواحل دریای خزر و مناطقی از شمال شرق را هم فرا گیرد. به طور کلی گذر پیاپی امواج ناپایدار از نوار شمالی در تمام طول هفته آینده ادامه خواهد داشت.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین