مسؤول انجمن حافظان محيط زيست آخشيجان (بادرود) گفت: قرار است پارک ملي کوير 50 کيلومتر گسترش يابد که اين گسترش سبب ميشود بخش قابل توجهي از منطقه بادرود به اين پارک بپيوندد
به گزارش ایسنا، عبدالعظيم شکاري منطقه اصفهان، اظهار کرد: در نواحي بياباني حيوانات متنوعي وجود دارد زيرا فضاهاي باز و دشت، قدرت تاخت و تاز بيشتري به حيوانات ميدهد، اما حيوانات به اين دليل که ميتوانند خود را همرنگ مناطق کنند چندان قابل رويت نيستند. وي بيان کرد: شهر بادرود به دليل قرار گرفتن در ابتداي بيابان مرکزي ايران برخلاف تصورات عامه مردم از نظر حيات وحش بسيار قويتر از نواحي کوهستاني و جنگلي است.
مسؤول انجمن حافظان محيط زيست آخشيجان (بادرود) با اشاره به اينکه منطقه بادرود از نظر وجود گربهسانان قوي است، افزود: منطقه بادرود تا پشت بند نرگسي در پارک ملي کوير قرار دارد و اين منطقه داراي يوز پلنگ آسيايي، گربه وحشي و کاراکال است. شکاري ادامه داد: شهر بادرود از نظر وجود سگسانان نيز بسيار قوي است؛ قويترين و فربهترين گرگ ايران در نزديکي اين شهر زندگي ميکند. وي با بيان اينکه شکار بيش از حد حيوانات حلال گوشت و تخريب محيط زيست جانوران دو معضل بزرگ کشور است، تاکيد کرد: در منطقه بادرود گرگها توانستند خود را با اين شرايط عادت دهند و جمعيت خود را افزايش داده و امروز گرگها براي جست و جوي غذا به شهر بادرود و دامداريها حمله ميبرند و اين يک تهديد بسيار بزرگ براي منطقه است.
مسؤول انجمن حافظان محيط زيست آخشيجان (بادرود) بيان کرد: اين منطقه از نظر وجود خزندگان نيز بسيار قوي بوده و يکي از نيرومندترين عقربهاي کشور يعني عقرب سياه هفت بند در بادرود زندگي ميکند. شکاري به کارخانه سيمان موجود در نزديکي بادرود اشاره کرد و گفت: در هر مکاني که کارخانه سيمان وجود داشته باشد شيوع بيماريهاي ريوي، قلبي و پوستي به شدت افزايش مييابد. وي با بيان اينکه فيلتراسيون کارخانهها در کشور آلودگيها را به ميزان استاندارد کاهش نميدهد، بيان کرد: فيلترهاي موجود در کارخانههاي سيمان داراي حجم خاصي از فيلتراسيون است و هر چند مدت بايد تعويض شود و اين کار معمولا در کشور به صورت شبانه انجام ميشود.
مسؤول انجمن حافظان محيط زيست آخشيجان (بادرود) به جانمايي اين کارخانه اشاره کرد و گفت: بادرود در ابتداي بيابان مرکزي ايران قرار دارد و سمت وزش باد در اين منطقه به شدت تغيير ميکند و بايد پرسيد چرا آلودگي کارخانهاي که درآمد حاصل از آن به شهرستان نطنز اختصاص مييابد بايد سهم مردم بادرود شود؟! شکاري با اشاره به اينکه سيستمهاي اداري در شهرهاي کوچک کشور، NGOها را مدنظر قرار نميدهند، افزود: چندين بار اعتراض اعضاي اين انجمن به دفن زباله در نزديکي امامزاده آقا علي عباس(ع) با جواب "به شما مربوط نيست " مسؤولان مواجه شد و اما سرانجام پيگيري اين موضوع سبب شد شهرداري مکان دفن زباله را تغيير دهد.
وي به منطقهاي مشترک براي دفن زبالههاي بادرود، نطنز و اردستان اشاره کرد و گفت: در جلسهاي که با رييس اداره کل محيط زيست استان اصفهان برگزار شد مقرر شد که اين مکان هرچه زودتر در اختيار مسؤولان اين مناطق قرار گيرد اما متاسفانه تا اين لحظه پاسخي دريافت نشده است.
مسؤول انجمن حافظان محيط زيست آخشيجان (بادرود) با اشاره به اينکه گياهان موجود در دنيا در حال از بين رفتن است و بيابانها افزايش يافتهاند، ادامه داد: قرار است پارک ملي کوير 50 کيلومتر گسترش يابد که قسمت اعظم منطقه بادرود را در بر خواهد گرفت.