قند اعتیاد آور است
یک پژوهشگر آمریکایی اعلام کرد که قند مانند برخی از داروها اعتیاد آور است.
به گزارش ایسنا، دکتر بارت هوبل پژوهشگر انستیتو علوم اعصاب پرینستون در بررسی‌های خود دریافته است که قند می‌تواند یک ماده اعتیاد آور باشد.
وی با بررسی قدرت قند روی مغزهای جانوران آزمایشگاهی دریافته است که این ماده خوراکی به شیوه مشابه برخی از داروها روی مغز این حیوانات تاثیر می‌گذارد.
هوبل و دستیارانش یک الگوی رفتاری از میل به مصرف زیاد قند در موشهای آزمایشگاهی نشان داده‌اند.
بعلاوه پس از مدتی علائمی در موشها نشان داد که آنها گرفتار این تمایل شده‌اند.
هوبل در بیانیه‌ای اظهار داشت: ‌اگر تمایل شدید به مواد قندی در واقع شکلی از اعتیاد باشد، بنابراین باید تاثیرات بلند مدت در مغز افراد معتاد به قند مشاهده شود.
محققان می‌گویند؛ این موشها پس از مدتی از خوردن قند خودداری می‌کردند تا بتوانند در ازای کار سخت تر، ‌مواد قندی بیشتری دریافت کنند، به این ترتیب معلوم شد انگیزه موشها برای بدست آوردن قند بیشتر، افزایش پیدا می‌کند.
این یافته در نشست سالانه کالج آمریکایی نورو سایکوفارماکولوژی در ایالت آریزونای آمریکا ارائه شده است.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین