تشکیل کمیته مشترک دولت و مجلس برای کاهش وابستگی بودجه به نفت
به گزارش خراسان، لایحه بودجه باز هم تا موعد قانونی (۱۵آذر) به مجلس ارائه نشد تا حرف و حدیث ها درباره بودجه سال آینده بالا بگیرد. در همین حال معاون پارلمانی رئیس جمهور از برگزاری نشست هایی درباره لایحه بودجه سال ۹۲ در قالب کمیته ای مشترک بین نمایندگانی از دولت و مجلس خبر داد و گفت: بودجه سال ۹۲ انقباضی خواهد بود و در راستای اقتصاد مقاومتی طراحی شده که به نحوی وابستگی آن به نفت کمتر باشد. لطف ا... فروزنده در گفت وگو با ایسنا، گفت: بهروز مرادی - معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور - با حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد - نایب رئیس مجلس - و همچنین حجت الاسلام والمسلمین مصباحی مقدم - رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس - در ارتباط با لایحه بودجه 92 در قالب یک کمیته، نشست هایی خواهند داشت. وی با بیان اینکه "بودجه سال 92 انقباضی خواهد بود و در راستای اقتصاد مقاومتی طراحی شده که به نحوی وابستگی آن به نفت کمتر باشد"، اظهار کرد: در این راستا قرار است نشست هایی جهت هماهنگی بیشتر در قالب این کمیته برگزار شود.
لاریجانی: لایحه بودجه امروز(دیروز) باید به مجلس می آمد
در همین حال، رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر نادر قاضی پور نسبت به زمان ارائه لایحه بودجه، گفت: تذکر شما وارد است و امروز باید لایحه بودجه به مجلس می آمد.به گزارش خبرگزاری خانه ملت، نادر قاضی پور در نشست علنی چهارشنبه ۱۵آذر مجلس شورای اسلامی،در تذکری شفاهی به رئیس مجلس، گفت: دولت باید طبق قانون لایحه بودجه را امروز (دیروز)به مجلس ارائه می کرد، آیا لایحه بودجه را تحویل گرفتید؟علی لاریجانی در پاسخ به قاضی پور با بیان این که تذکر شما وارد است، گفت: لایحه بودجه باید امروز (دیروز) از سوی دولت به مجلس ارائه می شد. در همین حال، احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان این که قانون برنامه پنجم بهترین چارچوب لایحه بودجه است، گفت: لایحه بودجه ۹۲ امروز(دیروز) به مجلس نمی رسد.
احمد توکلی در گفت وگو با فارس با اشاره به اینکه 15 آذر موعد تحویل بودجه سال 92 کل کشور بود، اظهار داشت: برخی برای ارائه لایحه بودجه سال 92 قصد معطلی دارند.عضو کمیسیون برنامه و بودجه در پاسخ به این سؤال که دلیل این معطلی و عدم ارائه لایحه بودجه در موعد قانونی چیست، تأکید کرد: همانند دیگر کارهای دولت، این کار هم به این صورت است؛ عده ای نمی خواهند کشور را درست اداره کنند.
نماینده تهران در خصوص نرخ ارز مرجع برای قانون بودجه سال 92 کل کشور، گفت: نرخ ارز را نمی توان پیش بینی کرد، چرا که نرخ ارز قابل اندازه گیری نیست.وی افزود: ذخایر و نرخ ارز که به صورت انحصاری در دست دولت باشد، دارای یک سری قواعد علمی است، یعنی اگر ارز 500 تومانی دارند، به همان میزان عرضه کنند و دیگر هم نباید چانه زنی کنند.در همین حال نماینده مردم آمل گفت: قرار شده که ابوترابی فرد پیگیر ارسال لایحه بودجه از سوی دولت به مجلس باشد.عزت ا... یوسفیان ملا عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با فارس اظهار داشت: به احتمال زیاد لایحه بودجه تا پایان آذرماه به مجلس فرستاده شود.در همین حال، حسین فتاحی عضو کمیسیون صنایع مجلس در گفت وگو با فارس با بیان اینکه قرار بود لایحه بودجه ۱۵آذر به مجلس تقدیم شود، اظهار داشت: این موضوع عملی نشد ولی احتمالاً دولت اوایل هفته آینده لایحه بودجه 92 را به مجلس ارائه می کند.وی افزود: دولت لایحه بودجه 92 را یک شنبه یا نهایتاً دوشنبه هفته آینده به مجلس تقدیم می کند.طبق آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی دولت باید حداکثر تا پانزدهم آذر ماه لایحه بودجه سال آینده را به مجلس ارائه کند اما به رغم تاکید مسئولان دولتی مبنی بر اینکه سعی می شود لایحه در زمان مقرر ارائه شود، امسال هم جزو سال هایی است که لایحه بودجه در تاریخ معین شده به مجلس نرسید. به گزارش ایسنا تاخیر در ارائه لایحه بودجه به مجلس شورای اسلامی موضوع جدیدی نیست و همواره طی سال های گذشته اتفاق افتاده است به طوری که لایحه بودجه 80 در 16 آذر 79، بودجه 81 در دوم دی 80، بودجه 82 در دوم دی ماه 81، بودجه 83 در دوم دی 82، بودجه 84 در 19 دی 83، بودجه 85 در 25 دی 84، بودجه 86 در اول بهمن 85، بودجه 87 در 17 دی 86، بودجه 88 در هشتم بهمن 87، بودجه 89 در چهارم بهمن 88 و بودجه 90 در اول اسفند 89 و بالاخره بودجه 91 در 12 بهمن 90 ارائه شده اند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین