استقلال در سرزمین ناشناخته
حساس‌ترین بازی مرحله یک‌هشتم نهایی جام‌حذفی ظهر امروز بین تیم‌های گهر و استقلال برگزار خواهد شد، بازی که حواشی‌اش از هفته قبل آغاز شده است. بلافاصله بعد از صعود استقلال و گهر به جمع شانزده تیم برتر، بحث میزبان مصاف این دو تیم سوژه داغ فوتبال ایران شد.
به گزارش «تابناک»، با توجه به میزبانی استقلال از سایپا در مرحله گذشته و رویارویی گهر و استقلال اهواز در خوزستان، گهر میزبان قطعی بازی مرحله یک‌هشتم نهایی بود اما وضعیت ورزشگاه اختصاصی دورود حرف و حدیث‌هایی را به وجود آورد. سازمان لیگ که در این فصل به گهری‌ها اجازه میزبانی نداده بود بلافاصله نماینده خود را به دورود فرستاد تا آخرین وضعیت ورزشگاه تختی دورود مورد ارزیابی قرار بگیرد. نماینده سازمان لیگ از این ورزشگاه 40 ایراد گرفت تا بهروان اعلام کند بازی قطعا در دورود برگزار نمی‌شود اما تهدید گهری‌ها به کناره‌گیری شرایط را تغییر داد.
حالا قرار است امروز استقلال از ساعت 13:30 در ورزشگاه 1600نفری دورود به مصاف گهر برود و همین مساله حساسیت‌های بازی را چه در داخل زمین و چه در خارج از زمین به اوج خود رسانده است. البته با شناختی که از این فدراسیون وجود دارد هیچ بعید نیست مکان بازی بار دیگر تغییر کند! جدا از این مسایل حاشیه‌ای بد نیست مروری هم بر وضعیت دو تیم داشته باشیم. استقلال و گهر در مسابقات لیگ وضعیت متفاوتی نسبت به هم داشتند.
 استقلال در پایان نیم‌فصل با تفاضل گل کمتر نسبت به سپاهان جایگاه دوم را در اختیار گرفت و این در حالی است که گهر در پایان نیمه اول لیگ رتبه هجدهم را به خود اختصاص داد. حالا در این شرایط استقلالی‌ها در نیم‌فصل دوم برای قهرمانی خواهند جنگید و گهر باید برای بقا تلاش کند. بدون شک گهری که گزینه اول سقوط به حساب می‌آید انگیزه دو چندانی برای فتح جام‌حذفی خواهد داشت و بازی کردن برای اولین‌بار در خانه این انگیزه را چندبرابر خواهد کرد. البته استقلالی‌ها هم برای پیروزی کم‌ انگیزه نخواهند داشت چرا که این دوره از بازی‌ها را با هدف دفاع از عنوان قهرمانی آغاز کرده‌اند.
بازی امروز استقلال و گهر دو چهره ویژه دارد و آنها هم کسانی نیستند جز امیر قلعه‌نویی و محمد مایلی‌کهن. مربیان سابق تیم ملی که بعد از لیگ هشتم مدتی با هم صلح کرده بودند چند هفته پیش دوباره با هم درگیری لفظی پیدا کردند تا جذابیت‌های بازی فردا به اوج خود برسد. امیر قلعه‌نویی چند هفته پیش در لیگ مصاف مستقیم را از مایلی‌کهن برد و حالا باید دید فردا سرمربی گهر انتقام آن بازی را می‌گیرد یا خیر!
 استقلالی‌ها که در مرحله گذشته حاتمی، محمدرضایی، اشجاری، آرزه و جباری را به تیم‌شان اضافه کردند، برای بازی گهر موسوی را هم به خدمت گرفتند تا باتمام وجود به دورود سفر کنند. البته در این میان شنیده می‌شود با توجه به وضعیت چمن ورزشگاه تختی دورود این احتمال وجود دارد جباری که به تازگی از مصدومیت رهایی یافته در ترکیب تیم به میدان نرود. برخلاف استقلال که بازیکنان زیادی را به خدمت گرفته، گهر نه‌تنها تقویت نشده بلکه مجتبی زارعی را هم از دست داده است.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین