فرهاد کاظمی، صبح دیروز در حالی به‌عنوان سرمربی جدید سپاهان معرفی شد که گفته می‌شد هیات‌مدیره با برنامه‌های پیشنهادی حسین چرخابی برای ادامه سرمربیگری‌اش در این تیم اصفهانی موافقت کرده است.
به گزارش اعتماد ملی، پس از این توافق بود که چرخابی همراه با تیم برای برپایی اردویی چندروزه به دبی رفت. کسی به درستی نمی‌داند در روزهای گذشته چه اتفاقی افتاد که با وجود نتایج تقریبا قابل دفاعی که چرخابی گرفته بود، مقدمات بازگشت کاظمی به سرعت فراهم شد. ‌
کاظمی، سومین مربی این فصل تیم زردپوش اصفهان است. پیش از او سپاهان فصل را با انگین فیرات ترک‌تبار آغاز کرده بود. مدیران این باشگاه در ادامه با برکناری فیرات، حسین چرخابی، سرمربی اصفهانی تیم سپاهان نوین را از لیگ یک به لیگ برتر آوردند.
در 8 بازی گذشته، سپاهان با هدایت چرخابی 4 پیروزی در لیگ برتر، یک پیروزی در جام حذفی، دو تساوی و تنها یک شکست داشته است. ایسنا گزارش داده که چرخابی دیروز در جمع بازیکنان سپاهان گفته است که بدون هیچ گلا‌یه‌ای از تیم خداحافظی می‌کند.
به این ترتیب با برکناری حسین چرخابی، فرهاد کاظمی پس از نزدیک به چهار سال دوباره روی نیمکت سپاهان خواهد نشست. او در فصل دوم لیگ برتر توانسته بود سپاهان را قهرمان کند. کاظمی سال بعد با شکست استقلا‌ل فینال جام حذفی را برد. اواسط فصل چهارم، لیگ برتر پایان همکاری سپاهان و کاظمی بود.
در آن‌زمان گفته شد که کاظمی استعفا داده اما شواهد نشان می‌داد که مدیران باشگاه هم تمایلی به حفظ او نداشته‌اند. طرفداران کاظمی موفقیت سپاهان در آن مقطع زمانی را به توانایی او ربط می‌دادند، این در حالی بود که سپاهان بدون کاظمی دو بار دیگر قهرمان جام حذفی شد و یک‌بار هم حتی تا فینال لیگ قهرمانان آسیا پیش رفت اما کاظمی بدون سپاهان در سال‌های گذشته موفقیت چشمگیری نداشته است. کار او به جایی رسید که سال گذشته در لیگ دسته اول روی نیمکت استیل‌آذین نشست. او امسال هم حضورش در فوتبال را با تیم بی‌نام و نشان آرمین تهران ادامه داد. ‌
مهم‌ترین نکته بازگشت کاظمی به سپاهان، مسکوت ماندن پرونده جنجالی‌اش در کمیته انضباطی است. پرونده‌ای که قرار بود نقش او در دوپینگ بازیکنانی مانند مهدی واعظی (بازیکن سابق پیکان) و علی مولا‌یی (بازیکن مس کرمان) را روشن کند. هردو بازیکن در مقطعی پاسخ تست دوپینگشان مثبت شد که فرهاد کاظمی سرمربی تیمشان بود. ‌ خبرگزاری ایرنا دیروز مدعی شد که کاظمی سال گذشته به تشویق بازیکنان مس کرمان به استفاده از مواد نیروزا متهم و با محرومیت کمیته انضباطی مواجه شد.
به گزارش ایرنا این حکم محرومیت مسکوت ماند و به مراجع ذیربط اعلا‌م نشد. عبدالرحمان شاه‌حسینی، رئیس سابق کمیته انضباطی با تایید وجود پرونده فرهاد کاظمی در کمیته انضباطی، به اعتماد ملی می‌گوید: <ايشان متهم بودند اما تا زماني‌كه بنده در كميته انضباطي حضور داشتم حكمي صادر نشد. هر بار كه جلسه صدور حكم تشكيل داديم آقاي نبي، دبيركل فدراسيون غيبت مي‌كرد و جلسه را از اكثريت مي‌انداخت.
چیزی که مشخص است این بود که پرونده پیچیده‌ای بود و نیاز به تحقیقات زیاد داشت. نمی‌دانم بعد از من چه اتفاقی افتاد. ظاهرا حکمی صادر نشد و پرونده بلا‌تکلیف مانده است. مثل پرونده علی دایی که ما حکم دادیم و فدراسیون اجرا نکرد.> به هرحال فرهاد کاظمی امروز در شرایطی سرمربی سپاهان می‌شود که این تیم در پایان هفته نوزدهم با 29 امتیاز روی پله ششم جدول ایستاده است. با وجود این جایگاه، کاظمی می‌تواند با پایان مصدومیت هادی عقیلی، محسن بنگر، محمود کریمی و آماده شدن محرم نویدکیا به موفقیت تیمش در نیم‌فصل دوم خوشبین باشد.
در عین حال ژاک الونگ هافبک کامرونی فصل گذشته پرسپولیس هم می‌تواند در نیم‌فصل دوم برای این تیم به میدان برود و این امتیاز فوق‌العاده‌ای برای تیم کاظمی خواهد بود. سپاهان در اولین بازی با سرمربیگری کاظمی، دوشنبه نهم دی‌ماه در اصفهان میزبان استقلا‌ل تهران خواهد بود.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین