مردی که با همدستی دو تن از دوستانش در پوشش مأمور نیروی انتظامی، از اتباع خارجی اخادی میکردند، شناسایی و دستگیر شد.
به گزارش ایلنا، چندی پیش، مردی که تبعه کشور افغانستان بود، پس از مراجعه به کلانتری 158 کیانشهر با اعلام شکایت خود گفت: در دام سه مأمور قلابی گرفتار شده است.
وی در توضیح بیشتر این خبر به مأموران گفت: در حال بازگشت به منزل بوده که سه مرد سد راهش شدند و اعلام کردند مأمور مبارزه با مواد مخدرند و قصد بازرسی بدنی از وی را دارند؛ بنابراین، او را سوار خودرو خود کرده و پس از پشت سر گذاشتن مسافتی با تهدید چاقو پولهایش را به مبلغ یک میلیون تومان ربوده و متواری شدهاند.
با شکایت مطرح شده، بلافاصله مسیر اخاذی از مرد افغان که در شهرک مطهری، خیابان محمودآباد بود شناسایی و طی کنترل نامحسوس مأموران تجسس کلانتری، منزل مجردی مأموران قلابی شناسایی و هر سه نفر دستگیر شدند.
پس از اعتراف متهمان، هر سه نفر با تشکیل پرونده به مقامات قضایی معرفی شدند.