گسترش سرطان و بیماری قلبی در پی آلودگی هوا

کد خبر: ۳۵۷۲۴۹
|
۲۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۹ 11 November 2013
|
2579 بازدید
عضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با تاکید بر اینکه وضعیت آلودگی هوای تهران در شرایط بحرانی است، گفت: به دلیل اجرایی نشدن قانون چهارم و پنجم توسعه که به بحث سوخت خودروها و ارتقای آن به یورو4 اشاره دارد، نمی‌توان انتظار داشت که معضل آلودگی هوا به سرعت ریشه‌کن شود.

رسول خضری در گفت وگو با خانه ملت، با اضطراری خواندن وضعیت آلودگی هوا شهر تهران،‌ افزود: به لحاظ اهمیت این مهم کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس، طی چند هفته گذشته مسئولان محیط زیست، ایران خودرو و پلیس راهور را دعوت کرد تا معضل آلودگی هوای تهران را مورد بررسی قرار دهد.

نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی،‌ ادامه داد: متاسفانه سال گذشته با وجود جدی بودن بحث آلودگی هوای تهران، فوریت طرحی به صحن علنی آمد اما به تصویب نمایندگان نرسید، به همین جهت هنوز هم مشکل آلودگی هوای تهران همچنان پابرجا است.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با یادآوری جلسه کمیسیون بهداشت ودرمان با مسئولان متولی آلودگی هوای تهران، تصریح کرد: در این جلسه از مسئولان سوال کردیم که چرا تاکنون بر اساس قانون چهارم و پنجم توسعه عمل نشده است در حالیکه در این قانون ذکر شده که سوخت خودروها باید از یورو 2 به یورو 4 تغییر کند و و موتور خودروها نیز یورو 4 باشد اما همچنان این قانون اجرایی نشده است.

وی، یادآور شد: با وجود آنکه کارخانجات صنعتی و واحدهای تولیدی در افزایش آلودگی هوا نقش دارند و همچنین وضعیت اقلیمی کشور نیز به صورتی است که هرسال با مشکل وارونگی هوا روبرو می‌شویم اما به طورحتم عمده  مشکل اساسی در رشد میزان آلایندگی، به کارکرد خودروها برمی‌گردد.

خضری، با بیان اینکه آلودگی هوای تهران وضعیت سلامتی افراد جامعه را با بحران روبرو می‌کند، افزود: افزایش مشکلات ریوی، قلبی و سرطان‌ها از جمله مواردی است که در پی آلودگی هوا افراد به آن مبتلا می‌شوند، همچنین آلودگی هوا منجر به ایجاد باران‌های اسیدی شده و همین امر عامل بروز بیماری‌های پوستی و چشمی می‌شود.

نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس نهم،‌ ادامه داد: بدون‌شک سازمان‌های مربوطه به تنهایی نمی‌توانند وضعیت آلودگی هوا را کنترل کنند بلکه پیشنهاد می‌شود تا نهادی تحت نظر ریاست رئیس جمهور برای بررسی و رسیدگی به وضعیت آلودگی هوا تشکیل شود و سازمان‌ها و وزارتخانه‌های ذی‌ربط نیز بخش مهمی از مجموعه‌های تصمیم‌گیر در این زمینه باشند.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با تاکید بر ضرورت اختصاص اعتبار برای بودجه سال 93 به بحث رسیدگی به وضعیت آلودگی هوا، تصریح کرد: به طور حتم دولت می‌تواند بودجه‌ای را برای رسیدگی به این مهم در نظر بگیرد و دستگاه‌های اجرایی نیز دست به دست هم دهند تا این معضل ریشه‌کن شود.

وی، تاکید کرد: به لحاظ جدی شدن این معضل قرار است کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یکشنبه (26 آبان) هفته آینده جلسه اضطراری را برای رسیدگی به این مهم تشکیل دهد.

عضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، گفت: ما هرساله هزینه‌های زیادی را برای درمان بیماری‌هایی که در پی آلودگی هوا رخ می‌دهد پرداخت می‌کنیم که اگر به جای این هزینه‌ها از اقدامات پیشگیرانه مانند ارتقای کیفیت خودروهای آلاینده بهره بگیریم می‌توانیم بار مالی زیادی را از دوش دولت برداریم.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
فرنام صنعت پاکسا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
با پاسخ ایران(وعده صادق 3) به حمله اسرائیل موافقید؟