وکیل فرزانه، زنی که متهم به قتل شوهرش شده و قرار است به زودی اعدام شود از رییس قوهقضاییه خواست تا اجرای حکم را برای بررسی مجدد پرونده به تعویق بیندازد.
به گزارش شرق، فرزانه زن متهم به قتل که اکنون 27ساله است شش سال قبل شوهرش را با ضربات چاقو به قتل رسانده است. هرچند فرزانه بعد از چندین جلسه تحقیق به قتل اعتراف کرد اما در مرحلهای از تحقیقات انگشت اتهام را به سمت مردی که شریک شوهرش بود، گرفت و گفت قاتل واقعی او است.
این زن گفت: «من با شوهرم مشکلی نداشتم و سعید بود که وارد زندگی ما شد و با من ارتباط برقرار کرد. او نیمهشب به خانه ما آمد و شوهرم را به قتل رساند و گفت برای اینکه با من ازدواج کند دست به این قتل زدهاست. بعد از من خواست قتل را قبول کنم و قول داد بعد از آزادی با من ازدواج میکند. او میگفت چون تو عروس خانواده هستی، میتوانی رضایت بگیری اما اگر من اعتراف کنم رضایت نمیدهند.»
در این میان قضات بعد از بررسی پرونده، فرزانه را مجرم شناختند و رای بر قصاص او صادر کردند. حالا با گذشت شش سال فرزانه در آستانه قصاص قرار گرفته و قرار است سوم آذر پای چوبهدار برود. عبدالصمد خرمشاهی که به تازگی وکالت این زن را بر عهده گرفته، معتقد است فرزانه ادعاهایی را مطرح کرده که با برخی واقعیتهای پرونده مطابقت دارد و به نظر میرسد این پرونده یکبار دیگر باید مورد بررسی قرار گیرد. خرمشاهی در نامهای که برای رییس قوه قضاییه نوشته از او خواسته اجرای حکم برای بررسی مجدد پرونده متوقف شود.
در این نامه آمده است: «حسب مسموعات مقرر است در تاریخ سوم آذر سالجاری زنی به نام راضیه.م معروف به فرزانه به اتهام قتل همسرش بهدار مجازات آویخته شود. محکوم علیه که اخیرا وکالت او را پذیرفتهام مصرانه مدعی است مباشر جرم نبوده و حرفهایی در این رابطه دارد که میتواند از مصادیق اعاده دادرسی باشد حال با عنایت به ضیق وقت اوامر مساعد حضرتعالی در جهت توقف اجرای حکم میتواند راهگشای واقعیت قرار گرفته و کمک بزرگی به یک انسان مضطر و خانواده پریشانش بشود.»
خرمشاهی در این نامه ادامه دادهاست: «در سنوات گذشته و در چندین مورد با عنایت ریاست محترم وقت قوهقضاییه دستور توقف اجرای حکم صادر شده که همگی منجر به سازش یا برائت محکوم علیه از اتهام انتسابی شده و نهایتا موجبات حصول رضایت پروردگار متعال و خرسندی افکار عمومی جامعه فراهم شدهاست.
حضرت آیتالله قطعا مستحضرید که با تاخیر یکی، دو ماهه در اجرای حکم نه تنها خسرانی متوجه جامعه نخواهد شد بلکه وجدان جمعی جامعه با آغوش باز از این امر استقبال خواهد کرد و نقش جنابعالی در این رابطه نیز در افکار عمومی ماندگار خواهد شد.»