پرچم دار جریان اقتصادی دولت مشخص نیست

کد خبر: ۳۵۸۹۰۹
|
۲۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۸:۴۶ 19 November 2013
|
1866 بازدید
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: یکی از اشکالاتی که به دولت وارد است این است که در دولت علمدار مشخصی که پرچم جریان اقتصادی را در دست بگیرد و همه اجزای کابینه به گرد آن، مسیر اقتصاد را پیگیری کنند وجود ندارد.

محمدرضا پورابراهیمی با انتقاد از استراتژی دولت در حوزه اقتصاد گفت: دولت در فعالیتهای اجرایی خود اولویت هایی را تعریف کرده که باید در آنها بازنگری کند، در حال حاضر تمام ظرفیت دولت در سبد دیپلماسی خارجی است و حوزه فعالیت اقتصادی و اجرایی تحت تاثیر آن فعالیتها قرار گرفته است به نحوی که اگر سیاست خارجی به ثمر برسد آثار مثبتش در عرصه اقتصاد مشهود می شود و اگر به ثمر نرسد آثار منفی آن در اقتصاد کشور ضررهای جبران ناپذیر ایجاد می کند.

نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: دولت باید در این استراتژی بازنگری کند زیرا ما بی اعتمادی های زیادی از آمریکاییها دیده ایم، همین رفتار اخیرشان پس از مذاکرات ژنو نشان داد که آمریکا قابل اعتماد نیست و بدون در نظر گرفتن منافع رژیم صهیونیستی با ما هیچ تفاهمی نخواهد کرد، رژیم صهیونیستی نیز به هیچ چیز راضی نیست جز اینکه جمهوری اسلامی ماهیت و اصالت خود را از دست داده و به ایران قبل از انقلاب به عنوان کشوری در سیطره آمریکا تبدیل شود.

وی باتقدیر از پیگیریهای تیم مذاکره کننده به عنوان فرزندان انقلاب، اظهار داشت: اعتقاد من این است که همزمان با پیگیری مذاکرات هسته ای دولت باید حل مشکلات اقتصادی را هم در دستور کار قرار دهد.

پورابراهیمی افزود: اگر فقط تمام تمرکز دولت به حل مسئله هسته ای و سیاست خارجی معطوف شود خدای ناکرده اگر بعد از 9 ماه پیگیری به توافق نرسیم غفلتی که در اقتصاد کشور روی داده از درون کشور را در بر می گیرد.

وی تاکید کرد: اولویت دولت باید این باشد که همزمان با پیگیری جدی مذاکرات هسته ای، برنامه های اقتصادی تعریف شده ای را در داخل کشور با محوریت مشخص و انسجام در فعالیت ها و تمرکز با رویکرد تعریف یک محور اقتصادی اجرا کند.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی افزود: یکی از اشکالاتی که به دولت وارد است این است که در دولت علمدار مشخصی که پرچم جریان اقتصادی را در دست بگیرد و همه اجزای کابینه به گرد آن مسیر اقتصاد را پیگیری کنند وجود ندارد، در حال حاضر چند صدایی در هیات دولت در حوزه اقتصاد مشهود است و روحانی به عنوان رئیس جمهور باید این مشکل را حل کند.

به گزارش مهر،پورابراهیمی با تاکید بر اینکه ظرفیت نظام در بخش های اقتصادی به حدی است که علی رغم تحریم ها می تواند مشکلات را حل کند، گفت: اوج تحریم ها طی چند سال اخیر رقم خورد و دشمنان هر کاری از دستشان برآمده انجام داده اند، جمهوری اسلامی می تواند 70 تا 80 درصد مشکلات اقتصادی را با بازسازی توانمندی های داخلی، اصلاح ساختارها، رویه ها و قوانین و مقررات حل کند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
فرنام صنعت پاکسا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
با پاسخ ایران(وعده صادق 3) به حمله اسرائیل موافقید؟