بعد از دوران ریاست‌جمهوری بوریس یلتسین که فردی الکلی و دارای ناراحتی قلبی بود، آمادگی جسمانی ناشی از ورزش، محبوبیت خاصی را برای پوتین در میان مردم ایجاد کرد.
سی‌دی آموزش جودو، مانور جدید پوتین
ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه که شهرت او بیشتر به خاطر مانورهای سیاسی اوست، به زودی جنبه دیگری از مهارتها و تخصص خود را بروز خواهد داد: آموزش جودو!
به گزارش سرویس بین‌الملل «تابناک» به نقل از آسوشیتدپرس از سن پطرزبورگ، پوتین که دارای کمربند سیاه جودو است، روز جمعه اعلام کرد که وی و «یاسوهیرو یاماشیتا»، قهرمان ژاپنی جهان و المپیک یک سی‌دی آموزشی جودو تهیه کرده‌ اند.
این خبر در حالی منتشر شده است که پوتین در جریان افتتاح کارخانه موتور تویوتا در نزدیکی زادگاه خود، سن پطرزبورگ پیامی را به همراه یاماشیتا منتشر کرد.
پوتین گفت: «یاماشیتا و من برنامه‌ای آموزشی برای جودو را تهیه کرده‌ایم که گمان می‌کنم در ماه ژانویه یا فوریه به بازار بیاید.»
پوتین و یاماشیتا دو سال پیش در یک کلاس آموزشی جودو در سن پطرزبورگ شرکت کرده و به آموزش نوجوانان پرداختند. پوتین 55 ساله یک ماه پیش از آن یاماشیتا را در ژاپن ملاقات کرده بود.
پوتین چند سال پیش هم دستورالعملی را برای یادگیری جودو تهیه کرده بود.
بعد از دوران ریاست‌جمهوری بوریس یلتسین که فردی الکلی و دارای ناراحتی قلبی بود، آمادگی جسمانی ناشی از ورزش، محبوبیت خاصی را برای پوتین در میان مردم ایجاد کرد.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین