ممنوعیت ناگهانی در پل نیایش
 یکی از ناهنجاری‌های خیابانی و آلودگی صوتی، هنگامی رخ می‌دهد که ترافیک اعصاب و روان تهرانی‌ها را به هم می‌ریزد. با وجود 22 میلیون تردد روزانه خودرو در تهران و از این آمار و ارقام 4 میلیون و 200 هزار خودرو و 3 میلیون و 200 هزار موتورسیکلت، پلاک ثبت شده متعلق به شهر تهران است.
به گزارش ایران، پلیس راهنمایی و رانندگی نیز همچنان اصرار به روش‌های سنتی و قدیمی دارد. بدون آن که اطلاعیه صادر یا اطلاع‌رسانی کند ناگهان یک خیابان اصلی را جرثقیل یا خودروی راهنمایی و رانندگی در مسیر خودروها قرار می‌دهد و این عمل باعث مسدود شدن اجباری خیابان می‌شود.خودروها به صورت فشرده و متراکم در هم می‌پیچند. راننده‌ها ساعت‌ها پشت این ترافیک استقامت می‌کنند اما صبر و حوصله به یکباره لبریز می‌شود.
رانندگان نمی‌دانند در کدام مسیر حرکت کنند، شاهد گره خوردن خودروها به چپ و راست هستیم. برخوردها، تنش‌ها و بوق‌های ممتد، اعصاب و روان یکدیگر را به هم می‌ریزند!در این لحظه کافی است یک بیمار اورژانسی و در حال مرگ به همراه داشته باشید.
دیگری فرزند 8 ساله‌اش در آپارتمان به‌دلیل بازیگوشی گرفتار حادثه‌ای تلخ شده است، به شما اطلاع می‌دهند هر چه سریع‌تر خود را به خانه برسانید؛ از این قبیل حوادث که روزانه بی‌شمار است شاید برای شما هم اتفاق بیفتد!
یکشنبه شب گذشته، 17 آذر ماه ساعت 18 و 57 دقیقه بود. جرثقیل پلیس راهنمایی و رانندگی ضلع جنوب به شمال پل نیایش به سمت میدان کاج را مسدود کرده بود. در ابتدا ترافیک بزرگی در این ورودی اصلی به سعادت آباد ایجاد شده بود. صدای بوق ممتد خودروها به نشانه اعتراض بر این رفتار پلیس مشهود بود. پلیس راهنمایی و رانندگی وقتی با این عکس‌العمل روبه رو شد بخشی از راه را باز کرد.
تعداد زیادی خودرو از راه مسدود شده عبور کردند. باز راننده جرثقیل با سرعت راه را مسدود کرد و حتی نزدیک بود یک خودرو خسارت ببیند.دراین هنگام زن راننده به سوی جرثقیل می‌دوید و با استرس از مأموران با تمنا و التماس درخواست بازگشایی راه را داشت اما مأمور بدون توجه به درخواست این زن در کنار راننده جرثقیل آرام و خونسرد نشسته بود.
زن فریاد می‌کشید و التماس می‌کرد فرزندم در حال مرگ است. باید او را به بیمارستان برسانم. باز مأمور راهنمایی و رانندگی با بی‌اعتنایی و بی‌توجهی به فریاد‌ها و استرس این زن، آرام نشسته بود و هیچ عکس‌العملی نشان نمی‌داد.
مادر فریاد می‌زد و اشک می‌ریخت. چند باری بر شیشه جرثقیل کوبید به علامت این که شاید مأمور متوجه این رفتار بی‌قرارانه مادر نگران شود. شاید متوجه شود فرزندش بیمار است و باید سریع وی را به بیمارستان انتقال دهد.
 این رفتار در آخر باعث شد مأمور راهنمایی خشمگین از جرثقیل پایین بیاید و با مادر نگران درگیر شود. جای تعجب بود! مادر پریشان با یک دست به علامت اعتراض آرام بر سینه مأمور می‌زد تا شاید او متوجه شود .
مأمور راهنمایی و رانندگی باید سریع به سمت خودرو مادر نگران می‌رفت و در صورت مشاهده واقعیت قضیه، راه را باز می‌کرد تا از فاجعه غم‌انگیزی جلوگیری می‌کرد. متأسفانه این طور نشد.با این حال مجبور شدیم از کنار پل نیایش مسیر را تغییر دهیم و به ناچار مسیر طولانی تری را انتخاب کردیم. وارد اتوبان نیایش شرق شدیم.
 از ورودی نیایش شرقی به سمت چمران شمالی حرکت کردیم سپس وارد اتوبان نیایش غرب به سمت میدان کاج ادامه مسیر دادیم اما بسیار سؤال برانگیز بود که هیچ ترافیک یا مشکل خاصی در مسیر پل نیاش به سمت میدان کاج مشاهده نشد.
 به طور اتفاقی در این گزارش حضور داشتیم. گزارش‌ها و تصاویر تهیه شده توسط خبرنگار ما مهر تأییدی بر درستی این ماجراست. تصاویر به صورت میدانی بوده است. عکس‌ها از ضلع شمالی و جنوب پل نیایش با ثبت تاریخ و ساعت شکار شده است.
ممنوعيت ناگهاني در پل نيايش

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1392/09/19
پاسخ

عین همین ماجرا در خروجی حقانی به همت وجود دارد

ح ی -> 1392/09/19
پاسخ

قابل توجه مسؤلان ناجا برای تکریم مردم و آموزش حرفه برخورد اجتماعی به افسران .حال اگر خدای ناکرده این مودک دچار مرگ میشد آن وقت دنبال مسبب بودیم .درحالیکه فرماندهان ناجا همیشه میگویند پیشگیری بهتر از درمان است .

کاربر مهمان -> 1392/09/19
پاسخ

این موضوع که جدید نیست...الان بیشتر از یک سال هست (یکسال رو من می دونم) که از عصرها از یه ساعتی به بعد این این پل رو به سما شمال می‌بندن...و باید بری تو نیایش شرق و از دوربرگردونه جمران بیفتی تو نیایش فرب و بری تو سعادت آباد....حالا چرا می بندن و چه دردی رو دوا می کنه خودشون می دونن...

کاربر مهمان -> 1392/09/19
پاسخ

خوب چه اشکالی داره بچه اون خانومه بمیره؟ بچه رئیس پلیس یا رئیس راهنمایی و رانندگی که نبوده!

حمید -> 1392/09/19
پاسخ

بطور کلی اداره راهنمایی و رانندگی ؛ کمتر خدمت و راهنمایی میکند بیشتر جریمه میکند.

کاربر مهمان -> 1392/09/19
پاسخ

من که سمت مرکز شهر هر وفت ترافیک عجیب میبینم متوجه میشم که باز ژلیست حرکتی زده. چلوتر که میایم شکم به یقین تبدیل میشه

مهدی -> 1392/09/19
پاسخ

من موندم این تهرانیا چطور زندگی میکنن تو اون شهر خراب شده که پر از دود و سرصدا و شلوغیه !!!!

مخلص آقا مهدی -> 1392/09/19
پاسخ
مهدی -> 1392-09-19 12:58:20

من موندم این تهرانیا چطور زندگی میکنن تو اون شهر خ...

مهدی جان . شما کجا زندگی میکنی ، در ژنو؟ همه شهر های بزرگ (تبریز ، مشهد .....) این مشکلات را دارد باید کمی در فرهنگمان در زندگی شهری بیشتر دقت کنیم.

کاربر مهمان -> 1392/09/19
پاسخ

حضور پلیس در خیابانهای شهر همیشه موجب بی نظمی میشود درست است که زحمت میکشند اما به دلیل بی تدبیری نتیجه عکس دارد

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین