فاجعه‌ای که «تابناک» نسبت به وقوع آن هشدار داده بود:

۳۰۰۰ ‌دانشجوی‌ دکترا، کنکور نداده قبول شده‌اند!

آنچه در وهله نخست از سخنان این مقام بر‌می‌آید، ورود سه هزار تن بدون سنجش علمی در بالا‌ترین سطح تحصیلی در کشورمان است که البته دقیقا آشکار نشده آیا در دوره اخیر رخ داده یا در چند سال گذشته و در مجموع دوران دولت پیشین به وقوع پیوسته است، اما ملاک معاون وزیر از رقم خوردن این رویداد در دوره قبل، چه یک سال اخیر بوده و چه چند سال، ورود سه هزار دانشجوی دکترا با کمک دور زدن قانون (بخوانید قانون شکنی) به بالا‌ترین سطح آموزشی کشور، سخنی نیست که به راحتی قابل هضم باشد.
کد خبر: ۳۷۰۳۵۳
|
۲۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۵ 10 January 2014
|
83756 بازدید
|
هم عدد را درست خوانده‌اید و هم بستری که این قانون‌شکنی در آن رخ داده است؛ سه هزار نفر بدون گذراندن آزمون ورودی و سنجش بار علمی، دانشجوی «دکترا» شده و دیر یا زود فارغ‌التحصیل می‌شوند، بالا‌ترین درجه علمی را کسب می‌کنند، عضو هیأت علمی و از جمله اساتید می‌شوند، در عرصه‌های مختلف من جمله سیاست ورود می‌کنند، پست می‌گیرند، به دکترایشان تکیه کرده و نظر فوق فوق کار‌شناسی می‌دهند و... بدین ترتیب احتمالا تا ثریا دیوار کج رفته و سرانجام روزی بر سر همگی‌مان خراب خواهد شد!

به گزارش «تابناک»، در نخستین نشست مشترک وزیر و معاونان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با نمایندگان استان‌ها، مجتبی صدیقی، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان پرده از اتفاق شومی برداشت که «تابناک» پیش‌تر بار‌ها و بار‌ها (برای نمونه اینجا را ببینید) نسبت به وقوع آن هشدار داده و ابعاد شوم آن را متذکر شده بود اما متاسفانه اینقدر نهادهای نظارتی دست بر دست گذاشته و منفعلانه شاهد قانون شکنی ماندند که امروز خبر می‌رسد کار از کار گذشته و بازگشت آب رفته به جو، هزینه‌ای بسیار سنگین به همراه خواهد داشت.

صدیقی که چهارشنبه در حضور وزیر، سایر معاونان و رئیس سازمان سنجش و در جمع نمایندگان استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی سخن می‌گفت، با تاکید بر تصمیمات اصلاحی وزارت علوم، گفت: در حال حاضر داوطبان بورس داخل و بورس خارج باید از طریق رقابت در آزمون وارد این دوره‌ها شوند و تبدیل بورس خارج به داخل هم غیر ممکن است.

وی در ادامه سیاست کلی سازمان متبوع تحت امر خود در دوره فعلی را «افزایش کمیت، شفافیت بیشتر در کار‌ها، عدالت در توسعه و توزیع امکانات، قانون گرایی، توسعه فرصت‌های مطالعاتی و دفاع از حیثیت آموزش عالی» خواند تا به نوعی یادآور شود که دیگر نخواهند گذاشت چنین اتفاق شومی تکرار شود و در ادامه افزود: وزارت علوم به تعهدات قبلی خود پایبند است.

آنچه در وهله نخست از سخنان این مقام بر‌می‌آید، ورود سه هزار تن بدون سنجش علمی در بالا‌ترین سطح تحصیلی در کشورمان است که البته دقیقا آشکار نشده آیا در دوره اخیر رخ داده یا در چند سال گذشته و در مجموع دوران دولت پیشین به وقوع پیوسته است، اما ملاک معاون وزیر از رقم خوردن این رویداد در دوره قبل، چه یک سال اخیر بوده و چه چند سال، ورود سه هزار دانشجوی دکترا با کمک دور زدن قانون (بخوانید قانون شکنی) به بالا‌ترین سطح آموزشی کشور، سخنی نیست که به آسانی قابل هضم باشد.

کافی است، بدانیم که در آخرین آزمون ورودی دکترا، حدود ۲۱۸ هزار داوطلب شرکت کرد که پس از آزمون، ۲۱ هزار تن از ایشان (کمتر از یک دهم متقاضیان) در ردیف معرفی شدگان برای شرکت در مصاحبه قرار گرفته و در ‌‌نهایت ۱۰ هزار و ۸۰۹ نفر دانشجوی دکترا شدند؛ ۸۱۸۰ تن در دوره روزانه، ۱۰۷۴ تن در نوبت دوم، ۲۳۵ تن در پیام نور، ۱۵۳ تن در مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی و غیر دولتی و ۱۱۶۷ تن در پردیس‌های خودگردان.

3000 هزار نفر از دانشجویان دکترا، کنکور نداده قبول شده‌اند!

ناگفته پیداست که روش‌های ورود بدون آزمون به دکترا (مانند تبدیل بورس خارج به داخل) نشان می‌دهد که سه هزار نفرِ یاد شده، در جمع دانشجویان دکترای دوره روزانه قرار گرفته‌اند؛ جایی که امسال هشت هزار تن پس از ‌موفقیت در کنکور و پشت سر گذاشتن مرحله گزینش در دانشگاه موفق به رسیدن به آن شده‌اند، ولی برخی به ‌یاری مسئولان دولت گذشته، قوانین ناقص و... هم توفیق حضور در آن سطح بدون کوچک‌ترین سنجش علمی را یافته‌اند.

‌البته این تمام ماجرا نیست؛ فارغ از آنکه این افراد غیرقانونی وارد شده و مدرک دکترایی با ابهامات فراوان از راه قانونی و احتمالا از معتبر‌ترین دانشگاه‌های کشور (تبدیل کنندگان بورس خارج به داخل اجازه داشتند بدون آنکه پاسپورتشان مهر خورده و پا از خاک کشور بیرون بگذارند، بورس خود را به داخل تبدیل کرده و در هر دانشگاه داخلی که دوست دارند، تحصیل کنند!) دریافت خواهند کرد، فردای روز پست‌هایی را به اشغال خود در‌خواهند آورد که به ایشان هبه شده است.

به عبارت بهتر، همان گونه که به ناحق جای افرادی را که می‌توانستند و می‌بایست دانشجوی دکترا می‌شدند‌ گرفته‌اند، در ادامه مسیر نیز ممکن است مشاغلی را به سبب مزیت غصب کرده به دست آورده و اجحافشان به ملت فزونی بگیرد؛ بدون آنکه گزندی به ایشان وارد شود.

از آن بد‌تر هنگامی است ‌بدانیم کسانی که با تبدیل بورس خارج به داخل دانشجو شده‌اند، چون بورسیه به شمار می‌آیند، تعهد خدمتی دارند و می‌بایست به کسوت هیأت علمی خدمت پس دهند! این تعهد شاید برای کسانی که بورس خارج دریافت کرده و در فلان کشور تحصیل کرده باشند، مطلوب نباشد، ولی برای دانشجویان غیرقانونی دکترا، مترادف تضمین پست بوده و امتیاز غیر منصانه دیگری است که از آن بهره خواهند گرفت.

اینجاست که باید پس از تشکر از مسئولان وزارت علوم فعلی به سبب آشکار کردن این حقیقت و راه تکرار آن در آینده به کمک ممنوع کردن تبدیل بورس و سامان دهی روش دریافت بورس، از ایشان گلایه کنیم، زیرا اکنون که ابعاد دردناک ماجرا را دریافته‌اند، از تحت تعقیب قضایی قرار دادن بانیان این فاجعه سخن نمی‌گویند؛ از پیگیری مجازات مسئولانی که با اشتباهشان نسلی از دکترای تقلبی و به نوعی قانونی به وجود آورده‌اند؟ چرا نمی‌گویند ‌قرار است با سه هزار نفری که بدون آزمون پذیرفته شده و قرار است مدرک بگیرند، چه کنند؟

شاید اخراج سه هزار تن اشتباهِ به غایت بزرگ تری باشد، ولی آیا نمی‌شود رانتی که از آن بهره برده و قرار است بهره ببرند را قطع کرد؟ آیا نمی‌شود این افراد را تبدیل به دانشجویان شبانه کرد و دست کم از ایشان شهریه گرفت؟ مانع از آن شد که استاد شوند؟ مدرک ایشان را معادل صادر کرد؟

برای دریافت و دیدن آخرین اخبار تابناک، از هر نقطه ای در اینترنت Toolbar اختصاصی تابناک را از لینک زیر دریافت و بر روی مرورگر خود نصب کنید:

لینک دریافت Toolbar تابناک
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۵۵۷
انتشار یافته: ۲۴۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
برو عمو جون! من با کنکور وارد دکتری شدم و با رتبه 1 در بهترین دانشگاه فنی کشور یعنی دانشگاه شریف مدرکمو گرفتم! الان یه ساله مدرک گرفتم و بیکارم چون هر دانشگاهی میرم واسه مصاحبه و دانشکده تایید میکنه، میبینم هفته بعد رییسشو ورداشتن و فعلا جذب هیات علمی نداره تا آقای رییس جدید بیاد!!
پاسخ ها
آشنا
| - |
۱۵:۱۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
یعنی اون 2999 نفر بقیه هم رتبه 1 داشتند !!!!!
جل الخالق !!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
با سلام
از تابناك عزيز مي خواهم در مورد صحت نظر اين دوست تحقيق كنيد. به نظرم ايشان دروغ مي گويند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
از طرز صحبت كردن شما مشخص است كه دكتر نيستي يا شايد هم هنوز دكتر بودن را را درك نكرده اي يا هنوز روي گفتار شما تاثيري نداشته است !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
پسشنهاد تابناك خيلي خوب خواهد بود
بنده خودم استاديار دانشگام
واقعا همين افراد فردا با مدركشون ميشن رييس و هركاري كه بخواهند انجام ميدهند
تازه از همه هم طلبكارند
دكترهاي عزيز
دانشجوی دکتری
| United States of America |
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
دوستان تابناک
قاعدتا باید اطلاعات کافی داشته باشید که در مورد این موضوع اطلاع رسانی میکنید
من متوجه نشدم عدد سه هزار از کجا آ»د اما از متن فهمیدم که باید تفاوت بین تعداد قبول شدگان کنکور و دانشجویان باشد. اما عمده این تفاوت مربوط به روش جذب دانشجوی دکتری استعداد درخشان است که همه دانشگاهها برگزار می کنند و با مصاحبه تعداد معینی از افراد را میگیرند
خود من با کنکور سال 90 وارد دوره دکتری شدم و همان زمان شاهد بحث تبدیل داخل به خارج بودم. اما مثلا در دانشگاه شریف افرادی که از این طریق معرفی میشدند، با افرادی که از دفتر استعداد درخشان معرفی شدند همزمان مصاحبه شدند و از بین آنها تعداد مورد نظر انتخاب شد.
هیچ دانشگاه معتبری حاضر نیست افراد را صرفا به جهت معرفی از وزارت بپذیرد و دانشکده ها تا مصاحبه تخصصی نکنند زیر بار آن نمیروند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
از ادبیات صحبت کردنت معلومه راست میگی !!
ناشناس
| Austria |
۱۶:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
تابناک در چند مقاله اش تلاش زیادی دارد تا به معضل تبدیل بورسیه خارج به داخل اشاره کند، بعنوان یک دانشجوی بورس خارج عرض می کنم:
بورس شدن چنانکه تابناک در مقاله هایش اشاره می کند ساده نیست اگر چه تحت هر شرایطی اعم از آزمون و غیر آزمون انتخاب برترین ها همواره توام با ابهام است ولی من معتقدم شما در هر شرایط نمی توانید جلوی چنین رانتی را بگیرید. یک مثال، فرض کنید آقای ... رئیس جمهور می شد بعنوان کسی که به ایشان رای دادم مطمئنم تعدادی از دوستان مشغول به کار در همین هیات تحریریه جز افرادی بودند که بورس می شدند و سپس با تبدیل به داخل هم دکتر می شدند و هم به سایر وظایفشان! می رسیدند.
بنابراین متاسفانه باید اقرار کنیم رانت در خون ما ایرانیها هست و تنها راه از بین رفتن این مسائل این است که
اولا دانشگاهها بجای تولید علم به تولید تکنولوژی بپردازند
دوم، منبع درآمد دانشگاههها به جای دولت صنایع باشند
سوم، معیار ارزش گذاری علمی تصحیح شود و استاد بجای کسب درجات علمی بوسیله مقاله به خروجی کارهای فنی اش توجه شود.

در اینصورت استاد فقط دانشجویی را می پذیرد که مطمئن باشد برایش سودآور است یعنی برترین ها یعنی نخبه ها.
هموطن
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
از ادبیات نوشتاری شما معلومه که رتبه 1 هستسی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
دانشجوی دکتری ساعت 15:30
شما برخورد نکردی دوست محترم
وگرنه زیاد هستن من دو مورد رو در دانشگاه خودمون و در بخش خودمون (یکی از دانشگاه های بزرگ) دیدم و اینجا هم شرح ماوقع رو نوشتم اما تابناک متاسفانه نمایش نداد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۱۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
یعنی این همه مسئول با مدرک بالا داریم همه مدرک هاشون واقعیه؟! پس چرا ...
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
عزیزم خودت عرضه نداشتی
ناشناس
| Germany |
۱۹:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
آخه تابناک چرا تیتر بی خود مزنی
من خودم یکی از همین کسی هستم که بدون کنکور وارد داشگاه تهران شدم
ولی تا مقالات ای اس ای و ئداخلی و خارجی کتاب تالیفی یا ترجمه شده هامو چک نکردند تو مصاحبه کلی سوال جور وا جور به انگلیسی تزت را برای ما توضیح بده و .... چه و چه نکردند قبول مون نکردند
اخه چرا بی خود جو را متشنج می کنی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
این دوستان فکر میکنن دکتری گرفتن چیه که به این بنده خدا ایراد میگیرن ولی راست میگه شما به این فکر کردید که این ادم توی چه رشته ای دکتری گرفته؟ راست میگه جا نیست هیچ جا خصوصا برای داخلیها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
خوبه دکترای زبان و ادبیات فارسی نگرفتی !
كريم
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
از لحنت دكترا ميباره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
باز خدا کنه پست این دکترهای الکی به همین چیزهایی که گفتی ختم بشه و ....
فرید
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
از ادبیات شما مشخص است که رتبه اول بوده اید!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
وقتی یک وزیر با مدرک فوق دیپلم میتونه دانشیار بشه چه اهمیتی داره که 3000 دکترای تقلبی هم داشته باشیم. در ضمن مگر دکتری جز جند سال وقت تلف کردن چیز بیشتری به سواد زیاد میکنه.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۳۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
جوش الکی نزنید همتون. داخل ایران مدرک رو میشه خرید. به شیوه های مختلف. الان فقط پول مشکله. من 5 سال دانشگاه تدریس کردم. ادمایی مهنس شدن که سوادشون دوم راهنماییه. من که دیگه انگیزه ای واسه دکتری خوندن ندارم. یه روز اونم فروشی میشه ما هم میخریم.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
برو عمو جان!!! اين شكل حرف زدن رتبه اول دانشگاه صنعتي شريف است؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
مطمئنی دکترا گرفتی و اینجوری کوچه بازاری حرف میزنی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
خدا به داد مابرسه کجا زندگی میکنیم و کلا هرج و مرج همه جا داد میزنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
اصلا کلا نفس آزمون برای دکتری مسخره است. کجای دنیا آزمون دکتری میگیرن. باید طی یه پروسه درون دانشکده ای دانشجویان مناسب انتخاب بشن. یکم فشار به استاد ها زیاد بشه خودشون بهترین و شایسته ترین گزینه را انتخاب میکنن. کدوم استادی از دانشجوی فعال دکتری بدش میاد. حداقل تجربه من برای علوم مهندسی که البته همه جای دنیا همینه اینو درست میبینه.
پاسخ ها
جعفرقلی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
کجای دنیا جووناش از فرط بیکاری برای قبول شدن تو دوره فوق لیسانس و دکتری تو سر و کله هم می زنن تو کجای دنیا بودجه دانشگاه از بیت المال تامین می شه. تو کجای دنیا دانشگاه اینطوری غرق در سیاسته؟ تو کجای دنیا پارتی بازی و رانت خواری ... بیداد می کنه؟ بازم بگم تا راضی بشی؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
اینجا چی اش شبیه بقیه دنیاست که دانشگاهش باشه؟!
حمید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
کارمد تلاشگر متفکر تحول گرا وخوش فکری بودم که بازنشست شدم. اما تعدادی رییس داشتم که فاقد سواد لازم بودند. برای اینکه بازنشست نشوند آنها را به دوره بدون آزمون دکترا فرستادند.وای به حال کارمندانی که بعد از آمدن اقای دکتر باید با آنها کارکنند.!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
این حرف شما در صورتی صحیحه که برای همه این روش اعمال شده باشد. در شرایطی که برای افراد معمولی روال بر گرفتن امتحان است هیچ کس نباید از فیلتری غیر از امتحان رد شود. همین حالا هم باید این عده را به راحتی از پروسه ادامه تحصیل و کسب مدرک کنار گذاشت.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
این کاری که میگید تا همین چند وقت پیش داشت انجام میشد و هر دانشگاهس ازمون دکتری خودشو داشت ولی گندش در اومد که استادا و دانشگاه ها دانشجوهای عزیز کرده خودشون رو فقط جذب میکنن و پارتی بازی خیلی کثیفی بود مثلا فلانی چون بچه فلانی بود میرفت دکتری میخوند و خیلی کارهای دیگه که این کارو برداشتن ازمون نیمه متمرکز گذاشتن ولی ظاهرا دانشگاه ها راه جدیدشو پیدا کردن که چیکار کنن با این دکتری های بدون ازمون.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
ناشناس کاملا درست گفته منفی ها برای چیست؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۰۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
اصلا بگو کجای دنیا این همه دکتر می گیرن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
دقیقا این اتفاقیه که برای یکی از دوستان من رخ داده. چرا باید اینها رو به سادگی قبول کنند و تازه بدتر از اون اینکه به همین راحتی و با استفاده از این امتیاز در یکی از دانشگاههای خوب هم به عنوان عضو هیات علمی قبول میشن. واقعا در مقایسه با کسانی که ازمون میدن و کلی مراحل رو طی می کنند و در نهایت هم برای هیات علمی شدن با کلی مشکل مواجهند خیلی بی انصافیه. خیلی
پاسخ ها
حمید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
بعضی از آنها سواد مدیریتی در حد دیپلم هم ندارند.!!
xxxxxxxxxxxxxx
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
من برادرم جز این 3000 نفر هست ولی انصافا 3-4 تا مقاله داخلی و خارجی داشته وشاگرد اول یکی از دانشگاه های تهران هست و رتبه زیر 30 کنکور ارشد بوده .

خواهشا همه را به یک چشم نبینید .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
خوب برادرتم اگه وضعش این قدر خوبه، نمیتونست از طریق آزمون قبول بشه؟
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
همه با هم برابرند ولی این آقایان و خانومها از همه برابر ترند !!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
نه قربان نمی شود رانت ایشان مستدام است .... هم نمی گذارند چون بخش عمده ای از نزدیکان این قشرند. مگر وزارت علوم بخشنامه نداد که کارمندان ایثارگر فوق لیسانس بدون آزمون دانشجو شده، ماموریت آموزشی بگیرند و بورسیه شوند با یک شرط کلی که توانایی علمی داشته باشند و بسیاری که فقط در بخش اداری بودند تبدیل به هیات علمی آینده شدند بدون مقاله و سابقه تدریس. و کارشناسان آموزشی معمولی باید برای دکترا خواندن مرخصی بدون حقوق بگیرند و اگر بخواهند که تبدیل وضع شوند امتیازی مشابه یک دانشیار دانشگاه ها بیاورند. بخش نامه وزارت علوم را منتشر کنید که کارمندان ایثارگر را به خاطر نیاز به هیات علمی ولایی به دکترا می فرستن. اگر نظر مرا به هر دلیل منتشر نمی کنید ولی مساله را پیگیری کنید که به کجا ها برسید.
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۷:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
آقای ناشناس اگر درست می گویید، لینک این ابلاغیه یا بخسنامه را بگذارید.
با این شایعه پراکنی ها مدیون ایثارگران عزیز نشوید. این 3000 نفر ایثارگر نبوده اند، وضعیت ورود ایثارگران کاملاً قانونی و مشخص است.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
کاملا درسته منم از این دانشجوها دیدم بخشنامه هم نمی خواد همه چی مشخصه کافیه خوب هم کلاسیهاتو بشناسی...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
تا ثریا دیوار کج رفته و بالاخره روزی بر سر همگی‌مان خراب خواهد شد!

تکرارش کنیم.

تا ثریا دیوار کج رفته و بالاخره روزی بر سر همگی‌مان خراب خواهد شد!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
دیگه مسخره همه چیز رو درآوردید
آخه دکترا هم کنکور میخواد هیچ جای دنیا اینطوری نیست.
تا 30 سالگی باید کنکور بدیم. این وسط کلاس های کنکور رونق بگیره یه عده پولدار شن.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
درسته کنکور ندارن ولی امتحان جامع که دارند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
تا وقتی همه باید کنکور بدن، همه باید کنکور بدن. حرف شما باشه واسه بعد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
جاهای دیگه این همه پارتی بازی ندارند. به نظر من که برای دکتری هم باید ازمون متمرکز بذارند نه نیمه متمرکز. کس هم کخ حسابش پاکه و علم و سوادشو داره حتما قبول میشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
اگه قرار نیست کنکور ندن همه کنکور ندن نه که فقط یه عده بی سواد رانت خوار
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
من كسى را سراغ دارم كه تنها بدليل اينكه در يك پروژه ملى نقشى فرعى داشته براى دكترى به دانشكده اى تحميل شده است كه بار علمى متوسطي دارا بوده. اعتراض ما هم به جايى نرسيد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
من هم سراغ دارم.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
من هم سراغ دارم.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
من دو نفر خانم را میشناسم که با پارتی بازی دو نفر استاد اقا.... به دکتری پذیرفته شدند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
ما هم داشتیم از پتروشیمی بوده
امیر احمد اکبری اسبق از تبریز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
اضافه کنید آمار دکتراهای کردانیستی رو !!!
که تازه در دانشگاه تدریس هم می فرمودند ( می فرمایند ) پست و مقام هم داشتند ( دارند )
زهرا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
این رانت خواری علمی سالیان زیادی است که در کشور ریشه دوانده است و بسیاری از جوانان مستعد و توانمند را ناامید کرده و آنان را از موقعیتهای مناسب که شایستگی آن را داشته اند محروم ساخته است ..سالهاست که فلک به دست مردم نادان نهاده مراد و بی هنران بر جایگاه هنرمندان تکیه زده اند.
این بی عدالتیها را باید گروهی از مسئولین اگر نه در این دنیا، در آن دنیا پاسخگو باشند.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟