توزیع کننده مواد مخدر صنعتی که حدود یک ماه قبل با شلیک گلوله توسط پلیس مجروح و متواری شده بود، در حالی با تلاش ماموران کلانتری سناباد مشهد دستگیر شد که مقادیر زیادی انواع مواد مخدر به همراه داشت.
 به گزارش خراسان، حدود یک ماه قبل، ماموران کلانتری سناباد مشهد هنگام گشت زنی در خیابان فلسطین به راننده یک دستگاه پژو ۴۰۵ ظن بردند و فرمان ایست دادند اما راننده با مشاهده پلیس اقدام به فرار کرد و بدین ترتیب عملیات تعقیب و گریز آغاز شد.
 در حالی که ماموران انتظامی برای جلوگیری از آسیب دیدن شهروندان، اقدام به تیراندازی هوایی می کردند، راننده پژو همچنان بر سرعت خودرو افزود تا این که ماموران در منطقه ای خلوت به سمت خودرو شلیک کردند که یکی از گلوله ها به پهلوی راننده اصابت کرد اما او باز هم وارد خیابانی شلوغ شد و با رها کردن خودرو در تاریکی شب متواری شد.
با گزارش این حادثه به مقام قضایی، این پرونده در شعبه ۹۰۵ تحت رسیدگی قرار گرفت و مقام قضایی دستورات ویژه ای را برای دستگیری متهم فراری صادر کرد تا این که ساعت یک بامداد روز گذشته، ماموران تجسس که با فرماندهی سروان اللهیاری (رئیس کلانتری سناباد) در حال انجام وظیفه بودند ناگهان متهم فراری را سوار بر یک دستگاه پراید مشاهده کردند. ماموران انتظامی در اقدامی غافلگیرانه، خودروی مذکور را محاصره کردند و حلقه های قانون را بر دستان راننده ۲۸ ساله که هنوز مرمی گلوله در بدن وی قرار داشت، زدند.
 فرمانده انتظامی مشهد با تایید این خبر گفت: در بازرسی از خودروی این فرد که به «مغول» معروف است ۳۰۰ گرم مواد مخدر صنعتی (کریستال) در بسته های آماده توزیع، تعداد زیادی پایپ (لوازم استعمال مواد مخدر صنعتی) به همراه مقادیر زیادی تریاک و حشیش کشف شد.
سرهنگ پاسدار احد کریمی افزود: متهم مذکور از عاملان اصلی توزیع مواد مخدر صنعتی در منطقه فلسطین و آبکوه مشهد بود که با توجه به سوابق وی، عملیات دستگیری او در دستور کار پلیس قرار داشت.
وی با بیان این که بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان وجه نقد نیز از متهم کشف شده است، افزود: دو خودروی مورد استفاده متهم توقیف شده است و تحقیقات بیشتر برای دستگیری دیگر عوامل مرتبط با این قاچاقچی همچنان ادامه دارد.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
hamid -> 1392/10/24
پاسخ

نمیتونه طرف اینقدر پول پیشش داشته باشه؟؟؟؟؟: وی با بیان این که بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان وجه نقد نیز از متهم کشف شده است، افزود....

کاربر مهمان -> 1392/10/24
پاسخ

اینارو میفرستن تو زندان ی استراحتی بکنن تجدید قوا بکنن و ترفندهای جدید یاد بگیرن دوباره بیان تو جامعه کثافت کاری کنن قانون خیلی ضعیفه در مقابل همچین افرادی

حمید -> 1392/10/24
پاسخ

فقط و فقط اعدام.

یک ایرانی -> 1392/10/24
پاسخ

هیس ایرانی فریاد نمیزند

ناشناس -> 1392/10/24
پاسخ

برخورد قاطعانه اگر میشد اینها اینقدر زیاد نمیشدند.

امیر احمد اکبری اسبق از ت -> 1392/10/24
پاسخ

وحشیگری و بی وجدانی و قتل عامی که سوداگران مواد مخدر در کشورمون کردن روی مغول ها رو سفید کرد که حداقل با عذر موجه برای خودشون به ایران حمله کردن

احسان -> 1392/10/24
پاسخ

بابا تو را به حضرت عباس نگو اعدام اعدام یه لحظه است باید تو چوب خردکن صنعتی چرخشان کنند البته از طرف پا که درد و استرس در یه لحظه یه عمر پیرشون کنه و هرچی کشیدند بپره بعدش از گوشت چرخ شدش بپزند و به خرد معتاد ها و ساقی های دیگه بدنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننند او.کی؟؟؟؟؟

ناشناس -> 1392/10/24
پاسخ
hamid -> 1392-10-24 11:10:51

نمیتونه طرف اینقدر پول پیشش داشته باشه؟؟؟؟؟: وی ب...

قاچاقچی حرفه ای با 300 گرم کربستال عجب !!!!!

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین