علی کفاشیان می‌گوید شرایط وینگادا برای سرمربیگری در تیم ملی المپیک مناسب است.

رئیس فدراسیون فوتبال در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین جزئیات مذاکره با وینگادا برای هدایت تیم المپیک ایران اظهار کرد: من بعد از نشستی که روز چهارشنبه در فدراسیون با او برگزار کردم، در یک جلسه دیگر پیشنهادات‌مان را به وینگادا گفتم و او هم شرایطش را به ما گفت. وینگادا اعلام آمادگی کرد که هدایت تیم المپیک را با شرایط ما قبول کند.

او ادامه داد: وینگادا به ما تخفیف داد و ما هم از او خواستیم که از دستیاران ایرانی تا حد ممکن استفاده کند. شرایط وینگادا مناسب است. فعلا با دو، سه گزینه دیگر ایرانی و خارجی در حال مذاکره هستیم و تا هفته آینده به نتیجه نهایی می‌رسیم.

کفاشیان درباره اینکه گفته می‌شود کمیته ملی المپیک با انتخاب وینگادا مخالف است، گفت: خیر اینطور نیست اما ما به کمیته المپیک گفته‌ایم که آنها اگر گزینه دیگری مدنظر دارند به ما بگویند. تمام هدف ما این است که بهترین فرد را برای این پست انتخاب کنیم.

رئیس فدراسیون فوتبال درباره تمدید قرارداد کی‌روش هم به ایسنا گفت: وضعیت قرارداد کی‌روش را هم مشخص می‌کنیم. او به ماندن در ایران علاقه دارد و در روزهای آینده برای این این موضوع هم تصمیم‌گیری نهایی را انجام می‌دهیم.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
دلال باز -> 1392/11/26
پاسخ

خنده بازار فدراسیون فوتبال با افکار عموی با کلامت مزحکتان بازی نکنید حتما همان تخفیفی که جناب کیروش به شما داه وینگادا هم تخفیف داده مبلغ قرارداد کیروش بیش از 14 میلیارد بوده البت به جز پاداش برای هر برد و پاداش ویژه برای صعود اله بختکی تیم ملی وینگادا توسط د لال فدراسیون فوتبال بامداد میرزایی مثل کیروش به فوتبل ما تحمیل شده

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین