ساخت «مونوريل» براي معالجه سرطان

کد خبر: ۳۷۹۸۰۶
|
۲۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۱:۲۶ 18 February 2014
|
5854 بازدید
دانشمندان برای معالجه سرطان و حرکت توده سرطانی به سمت دارو «مونوریل» ساختند.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از روزنامه روسی «گازتا راشا»، متخصصان دانشکده فناوری دانشگاه جورجیا به رویکرد تازه ای برای درمان توده سرطانی روی آوردند. آنها با استفاده از خاصیت جنبشی و متاستاز سازی سلولهای سرطانی آموختند این سلولها را به جایی که لازم است هدایت کنند.

دانشمندان روش نوین خود را در مجله نیچر متریالز تشریح کردند. آنان با گلیوبلاستوم ها که بدخیم ترین نوع سرطان مغز و به سختی قابل علاج هستند کار کردند.

سلول های سرطانی برای حرکت خود از وسایل حمل و نقل طبیعی بدن یعنی رشته های عصبی و رگ های خونی مغز استفاده می کنند و مانند حرکت بر روی ترن، بخش های جدیدی از مغز را در بر می گیرند.

دانشمندان با تقلید از این خاصیت سلول های سرطانی و ساخت نانوالیاف های پلیمری مصنوعی، برای حرکت سلول ها یک مونوریل جایگزین ساختند. به این ترتیب سلول های سرطانی از این وسیله حمل و نقل پیشنهادی برای حرکت بر نانو لوله ها در جهت مورد نظر استفاده می کنند. اساس این ایده بر آن استوار است که توده سرطانی به همان محلی حرکت کند که داروی کشنده در انتظارش است.

دانشمندان این روش را بر روی موش های مبتلا به گلیوبلاستوم پیاده کردند. در این آزمایش در مغز موشها کپسول حاوی ‍ژل سمی دارویی قرار دادند و توده سرطانی را مجهز به «مونوریل»های پولیمری کردند.

در نتیجه اندازه گلیوبلاستوم ها به طور متوسط نود و سه درصد کاهش یافت. به گفته پروفسور راوی بلامکوندا در این روش این توده سرطانی است که حرکت می کند و خود را به دارو می رساند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟