معاون سازمان انرژی اتمی:

«نمی‌توانیم» در صنعت هسته‌ای مفهومی ندارد

کد خبر: ۳۸۲۸۲۵
|
۰۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۰:۴۹ 28 February 2014
|
3310 بازدید
معاون سازمان انرژی اتمی گفت: ما به یاد نداریم در انرژی اتمی کاری را ارجاع داده باشند و یا ما در صدد انجام آن باشیم و بگوییم نمی‌شود؛ اصلاً کلمه «نمی‌توانیم» در این صنعت برای متخصصان معنا و مفهومی ندارد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان انرژی اتمی، «علی اصغر زارعان»، معاون حفاظت و امنیت سازمان انرژی اتمی در جلسه دیدار با کارمندان و متخصصان انرژی اتمی گفت: چند صدایی خوب است ولی با یک هدف. اگر یک هدف را نشانه روی نکنیم و هر کدام یک موجی را دنبال کنیم قطعاً خروجی مطابق با استراتژی ما نخواهد بود لذا اگر هوشمندی، تدبیر و درایت نباشد قطعاً بدانید که خروجی آن چیزی است که دشمن می خواهد. دشمن واقعاً از رشد کشور در زمینه های نانو، بیوتکنولوژی، هسته ای، پزشکی و فعالیت های زیرساختی و امنیت حاکم بر آنها ناراحت است چرا که ما برای بعضی از کشورها الگو شده ایم و جهان سلطه به دنبال جلوگیری از این الگو که یک الگوی بومی است می باشد و در صدد است که از توسعه این کانون اندیشه سازی و اندیشه پروری ممانعت بعمل آورد.

وی افزود: ملت ما ملت زنده‌ای است. اگر ملت ما زنده نبود، جهان سلطه با عناوین و شگردهای مختلف دنبال سنگ اندازی و توقف و پیشرفت جمهوری اسلامی ایران نبودند. این زنده بودن که به برکت مقام عظمای ولایت، خون شهدا و مردم ولایت مدار حاصل شده، کاملاً در جامعه بین المللی مشخص است و باید این زنده بودن را همیشه حفظ کنیم. حفظ شدنش هم بر اتحاد، همبستگی، تعامل ، تلاش و یکپارچگی میسر است.

زارعان با اشاره به زمانی که دشمن حاضر نبود ما حتی یک ماشین سانتریفیوژ تحقیقاتی داشته باشیم ادامه داد: الآن چه پیش آمده که حدود 19000 سانتریفیوژ داریم و با اقتداری که مرهون خون شهدا بوده، در حال مذاکره و دفاع از کیان جمهوری اسلامی و خواسته ملت ایران هستیم. ما واقعاً به خود ببالیم که امروز دوران بالندگی است.

زارعان همچنین ادامه داد: مدتی است در پایگاه های اینترنتی بحث توقف فعالیت ماشین های سانتریفیوژ، تعطیلی غنی سازی و یا تعطیل اکتشاف و استخراج و بعضی موارد حاشیه ای را مطرح می کنند. بعضی ها هم سنگ این موضوع را به سینه می زنند و همزبان دشمن می شوند، وظیفه ما ضمن دشمن شناسی و بصیرت افزایی این است که از عرصه فعالیت های تک‌تک عزیزان دفاع کنیم.

عضو شورای معاونین این سازمان با اشاره به ملاقات هایی که با بعضی مقامات کشور برای طرح مسائل و ترسیم وضعیت سازمان انرژی اتمی اخیراً داشته افزود: افراد اندک و انگشت شماری هستند که متأسفانه کار و زحمات دیگران را به خودشان نسبت می دهند و با ادعای کذب خود را طلایه دار صنعت هسته ای معرفی می کنند در صورتی که واقعیت چنین نیست و در آینده ناگفته هایی است که همراه با اسناد و مدارک بر حسب شرایط و مقتضیات زمان ارائه خواهد گردید.

وی گفت:­ از نیروهای خدماتی تا افراد گمنام در عرصه های مختلف تلاش کرده اند که این صنعت به اینجا برسد، خشت به خشت روی هم گذاشته اند که امروز شده ایم سازمان انرژی اتمی، کسی نمی تواند ادعا کند که حلقه اول من بودم، بلکه غنی سازی و این همه پیشرفت در توسعه صنعت هسته ای،  کار یک یا چند نفر خاص نبوده و گروه های بسیار زیادی که اکثراً ناشناخته و گمنامند از سال های قبل در این عرصه فعالیت های چشمگیری داشته اند که کلیه سوابق و مستندات نشان دهنده آن می باشد. برخی از این افراد حتی نخواستند مطرح یا تشویق شوند و تاکنون تلاشی خداپسندانه و گمنامانه داشته اند. لذا ما در این روز از کلیه مدیران و متخصصین که بی ادعا تلاش شبانه روزی داشته اند صمیمانه تشکر و قدردانی می نماییم و امیدواریم با تلاش شما عزیزان افتخارات جدیدی را در این صنعت به مردم صبور و نجیب ایران تقدیم نماییم.

زارعان پیرامون ترور­های کور اول انقلاب، ترورهای هسته­‌ای و توطئه­‌های دشمنان را برای براندازی نظام مورد تحلیل و اشاره قرار داد و افزود: چرا الان در بین 57 کشور مسلمان سری در سرها داریم؟ هم اکنون جزء یکی از کشورهای دارای نیروگاه اتمی با ظرفیت 1000 مگاوات (باشگاه هسته­‌ای) هستیم و روزانه 6 میلیون لیتر فقط صرفه­‌جویی سوخت فسیلی داریم. اگر در سال محاسبه کنید خواهید دید که رقم بزرگی خواهد شد. چرا خدشه وارد می­‌کنند؟ و متأسفانه عده قلیلی ناآگاهانه حمایت می کنند. آیا سؤال کرده­‌اید چرا نمی­‌گذارند؟ چرا نمی­‌خواهند؟ به نظر می­‌رسد منافع فردی را بر منافع ملی ترجیح می دهند. یعنی دقیقاً آنچه دشمن می­‌خواهد. قدر مسلم، معیار و چارچوب ما رهنمودهای مقام معظم رهبری می باشد و همه آن را رعایت و اجرا می کنیم.

معاون سازمان انرژی اتمی غنی­‌سازی را طبق معاهده NPT حق کشور دانست و گفت: بگویند یا نگویند، ما کار خود را انجام می­‌دهیم. آنها نمی­‌توانند با ما بگویند چه مقدار غنی سازی کنید. ما آنچه برای صنعت صلح­‌آمیز هسته­‌ای نیاز داریم به لطف خداوند تولید می­‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: دشمن پس از اینکه دید ترورهای ناجوانمردانه اثری ندارد، بحث تفرقه داخلی را پیش گرفته است. بدانید آنچه دشمن ادعا می­‌کند که روی میز دارد، چیزی جز عملیات روانی نیست. ما هیچ هراسی نداریم. چون با اتحاد و انسجام و توکل به ائمه اطهار پیش می­‌رویم.

زارعان با اشاره به فتوای حکیمانه مقام معظم رهبری در حرمت تولید، انباشت و بکارگیری سلاح کشتار جمعی به عدم مقابله به مثل ایران در جنگ تحمیلی ایران و عراق در خصوص استفاده از مواد شیمیایی  و مخالفت امام(ره) با این کار و پایبندی جمهوری اسلامی به تعهدات بین­‌المللی پرداخت و گفت: اگر امروز کشورهای 1+5 مطرح می­‌کنند که جمهوری اسلامی چه تضمینی به ما می­‌دهد که سلاح هسته­‌ای تولید نمی­‌کند، تضمین بالاتر از این؟ قطعنامه 598 نمونه بارزی از این رخداد بود که ما به آن وفا کردیم. ما پایبند به اصولیم. پایبند به عهدیم. پایبند به پیمان هستیم. آنها هستند که هر روز ممکن است تصمیمی بگیرند و آن را نقض کنند.

وی ادامه داد: دشمن هیچ غلطی نمی­‌تواند بکند و ما باید از پتانسیل و ظرفیت خودمان استفاده کنیم. تکیه بر غرب و خارج نکنیم. اصلاً نباید روی دیوار پوسیده برخی از کشورها یادگاری بنویسیم. باید روی پای خودمان بایستیم با استفاده از ظرفیت­های داخلی نیاز کشور را در ابعاد مختلف تأمین کنیم و انشاالله اهداف بلند امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری را به سر منزل مقصود نهایی رسانده و روز به روز برگ زرینی بر تاریخ جمهوری اسلامی ایران اضافه کنیم.

وی در پایان اظهار داشت: با توجه به تمرکز سرویس های اطلاعاتی و بیگانگان بر روی این صنعت و بهره برداری سوء از اخبار و اطلاعات جهت اهداف ترسیمی خود، از همه رسانه ها و پایگاه های خبری درخواست می کنم قبل از منتشر کردن اخبار از صحت و سقم آن اطمینان حاصل نمایند، چرا که اینگونه اخبار نادرست خوراک تبلیغاتی برای رسانه های بیگانه و بدخواهان انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می شود.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟