پیش‌بینی وضعیت هوا در هفته آینده

کد خبر: ۳۸۹۲۲۶
|
۰۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۲:۴۷ 28 March 2014
|
31306 بازدید
کارشناس سازمان هواشناسی با بیان این که اویل هفته پیش‌رو دمای هوا در نیمه شمالی کشور کاهش می‌یابد گفت: طی یکشنبه هفته آینده بارش‌ها در مناطق واقع در نیمه غربی کشور شدت می‌یابد.

فریبا گودرزی در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: طی 24 ساعت آینده استان‌های کرمان، هرمزگان، ارتفاعات البرز، شمال غرب سواحل دریای خزر بارش پراکنده باران را تجربه می‌کنند.

کارشناس سازمان هواشناسی افرود: طی روز شنبه هفته پیش رو با نزدیک شدن سامانه بارشی در غرب از اواخر وقت شنبه برای مناطق واقع در شمال غرب و غرب کشور وزش باد همراه با رگبار و بارش باران پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: طی روز یکشنبه نیز بارش باران با شدت بیشتری در مناطق واقع در نیمه غربی کشور، سواحل غربی دریای خزر و زاگرس مرکزی ادامه دارد.

به گفته این کارشناس سازمان هواشناسی مناطق مستعد طی روزهای آینده شاهد بارش برف نیز خواهند بود.

گودرزی اضافه کرد: طی روز دوشنبه هفته آینده بارش در سواحل دریای خزر و شمال شرق کشور از شدت کمتری برخوردار خواهد بود.

وی همچنین با اشاره به کاهش دمای هوا در برخی نقاط کشور گفت: طی روزهای یکشنبه و دوشنبه دمای هوا در نیمه شمالی کشور به ویژه سواحل دریای خزر کاهش محسوس می‌یابد.

این کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه در اوایل هفته آینده دریای خزر و خلیج فارس مواج پیش‌بینی می شود خاطر نشان کرد: بارش باران در روزهای ابتدایی هفته پیش‌رود در کلانشهر تهران دور از انتظار نخواهد بود.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟