نامه ضد اسرائیلی خواننده انگلیسی

حضور هنرمندان بین‌المللی در سرزمین های اشغالی، چرخ تبلیغات دولت اسرائیل را که درصدد پنهان کردن سیاست غیرعادلانه و نژادپرستانه خود است، روغن می‌زند.
کد خبر: ۳۹۷۹۳۶
|
۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۱ 04 May 2014
|
9575 بازدید
حضور هنرمندان بین‌المللی در سرزمین های اشغالی، چرخ تبلیغات دولت اسرائیل را که درصدد پنهان کردن سیاست غیرعادلانه و نژادپرستانه خود است، روغن می‌زند.

به گزارش جام نیوز به نقل از رادیو فردا، در آستانه برگزاری کنسرت گروه هنری «رولینگ استونز» در تل‌آویو، راجر واترز، خواننده گروه «پینک فلوید» با صدور بیانیه‌ای از این همکاران هنری خود خواست از سفر به سرزمین اشغالی و هرگونه اجرای برنامه هنری در این کشور خودداری کنند.

راجر واترز، در بیانیه خود تأکید کرد که اجرای هر گونه برنامه هنری در سرزمین های اشغالی از سوی هنرمندان بین‌المللی، همراهی با اسرائیل محسوب خواهد شد، در حالی که به نوشته واترز، وجدان بشری باید حامی فلسطینی‌ها باشد.

خواننده پینک فلوید نوشته‌است که سیاست تبعیض‌آمیز اسرائیل علیه فلسطینی‌ها که باید مورد نکوهش قرار گیرد، ادامه یافته‌است.

واترز تاکید کرده ‌است که حضور هنرمندان بین‌المللی در سرزمین های اشغالی، چرخ تبلیغات دولت اسرائیل را که درصدد پنهان کردن سیاست غیرعادلانه و نژادپرستانه خود است، روغن می‌زند.

نایک میسون یکی از نوازندگان مشهور پینک فلوید نیز از فراخوان راجر واترز از رولینگ استونز حمایت کرده‌است.

واترز و میسون خطاب به رولینگ استونز نوشته‌اند: «همان‌گونه که از اجرای برنامه هنری در آفریقای جنوبی خودداری کردید، حضور هنری در تل‌آویو را تا زمانی که آزادی و عدالت به بخشی از قانون اسرائیل مبدل شود، لغو کنید.»

راجر واترز در سال‌های گذشته به یکی از بارزترین چهره‌های کارزار موسوم به بی‌دی‌اس مبدل شده است؛ این کارزار که مقر اصلی آن در غزه و لندن است، برای حمایت از فلسطینی‌ها و فراخوان به تحریم اسرائیل در عرصه‌های مختلف برپا شده‌است.

راجر واترز در ماه‌های گذشته از اسکارلت جوهانسون، بازیگر آمریکایی نیز به خاطر ایفای نقش در فیلم تبلیغاتی شرکت سودا استریم، که مقر آن در یهودی‌نشین‌های کرانه باختری واقع است، انتقاد تندی مطرح کرد.

تبلیغ جوهانسون برای یک شرکت اسرائیلی


در پی سخنان سال‌های گذشته واترز که چند بار اسرائیل را با آلمان نازی مقایسه کرد، رسانه‌های اسرائیل و هواداران این کشور در آمریکا و غرب، واترز را در شمار نیروهای صلیبیون ضد یهود نامیده‌اند.

مدتی است چهره های فرهنگی نیز به تحریم رژیم صهیونیستی پرداخته اند. یکی از این چهره ها، دیودونه، کمدین فرانسوی است که به خاطر مخالفت با اسرائیل، دیوان عدالت اداری فرانسه با صدور حکمی از اجرای برنامه های وی جلوگیری کرده است.

به نوشته بی بی سی(BBC)، رسانه دولتی انگلیس، پیش از اعلام این حکم، برنامه های این هنرمند تئاتر، در بسیاری از شهرهای فرانسه از سوی مقامات محلی لغو شده بود.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟