دو برادر از ابتدا هم شبیه هم به نظر نمی‌رسیدند. یکی فوتبالیست بود و در تیم بزرگ رئال‌مادرید با عشق توپ می‌زد. دیگری اما فقط اندکی مدرن‌تر از دست‌فروش‌ها، کنار رستورانش به کار فروش پارچ و لیوان می‌پرداخت.
به نوشته خراسان، برادر فوتبالیست یادگاری بر جای نگذاشته اما مرد رستوران‌دار اندکی پس از ازدواج بی‌سر و صدا، صاحب مرد اول آینده دنیای تنیس شد. در روزهای نقش‌آفرینی عمو میگوئل، رافا مرحله تاتی تاتی کردن را پشت سر گذاشته بود. چند سال بعد نادال به سومین تین ایجر صاحب رتبه دوم از سال 1973 تاکنون تبدیل شد.
ماریا، عامل تقویت روحیه
ماریا فرانسیسکا پریو ملقب به ژیسکا، دختری 20 ساله است که این روزها به عنوان نامزد رافائل نادال معرفی می‌شود. ژیسکا چندان با علاقه رقابت‌های نادال را دنبال نمی‌کند اما به گفته رافا هرگاه کنار زمین دیده می‌شود، شور ویژه‌ای در نفر اول تنیس دنیا برمی‌انگیزد. در این راستا اصلا عجیب نبود رافائل پس از برتری در رقابت نهایی ملبورن، ماریا را تنها عامل بیرونی مؤثر در موفقیت خود معرفی کند. دنیای او کنار نامزدش زیباتر از لحظه‌های تماشای تایتانیک و گلادیاتور (فیلم‌های مورد علاقه نادال) است.
داستان آغاز فرار از تجرد
در حقیقت ماریا ایسابل، خواهر رافا بانی آشنایی آقای تنیس با دوست صمیمی خود شد و از آن پس اندک شرارت موجود در رفتارهای نادال هم از بین رفت؛ نشان به آن نشان که در یک اقدام کم‌سابقه (به لحاظ عقبه خانوادگی) مؤسسه خیریه «ابرو استار» را تأسیس کرد. این چپ‌دست دیگر چپ‌دست نیست و بر اثر کار و تلاش فراوان توانسته نیمکره دیگر ذهنش را نیز فعال کند.
حالا بیشتر ضربه‌های دست راست وی تن رقیبان را به لرزه درمی‌آورد. افسانه نادال سال 2007 هنگام شکست دادن فدرر و دستیابی به رکورد 81 پیروزی پیاپی تکوین یافت. البته هنوز ادامه دارد. نه! شاید ادامه خواهد داشت. تصور می‌کنید راز موفقیت او چیست؟ بخوانید: «وقتی با لباس‌های متنوع در میادین ظاهر می‌شوم، هنگامی که نامزدم را روی سکوها دل‌نگران می‌بینم و بالاخره در لحظه تغییر چهره او به وقت موفقیت من، زمین را زیر پاهایم احساس می‌کنم.»

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین