یک کارشناس تغذیه با بیان این که بیش از یک چهارم افراد جامعه اضافه وزن دارند، تأکید کرد: بر طبق بررسیهای اخیر اضافه وزن در سنین میانسالی و سالمندی افزایش یافته به طوری که در حال حاضر حدود ۵۰درصد افراد بالای ۵۰سال،اضافه وزن دارند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، بررسیها نشان میدهد ه اضافه وزن در سنین میانسالی و سالمندی افزایش یافته به طوری که در حال حاضر حدود 50درصد افراد بالای 50سال اضافه وزن دارند.
سعید کاظمی استاد یار دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگویی اظهار داشت: چاقی، اضافه وزن، فشارخون بالا و کلسترول و قند خون بالا از مشکلاتی هستند که در بین مردم بسیار شایع شدهاند.
وی افزود: مجموع عوامل فوق موجب گسترش بیماریهای مزمن به ویژه سرطان ها، بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت، بیماری های کلیوی و برخی دیگر از بیماریها شده اند و هزینههای زیادی را به وجود آورده اند.
کاظمی با بیان این که بیش از یک چهارم افراد جامعه اضافه وزن دارند، تأکید کرد: بر طبق بررسیهای اخیر اضافه وزن در سنین میانسالی و سالمندی افزایش یافته به طوری که در حال حاضر حدود 50درصد افراد بالای 50سال،اضافه وزن دارند.
وی گفت: بسیاری از افراد دچار اضافه وزن، همزمان به فشار خون بالا نیز مبتلا هستند که باعث می شود سلامتی فرد بیشتر به خطر بیافتد.
کاظمی با اشاره به این که تأثیر چاقی، اضافه وزن و فشار خون بالا در بروز بیماریهای قلبی و عروقی بسیار بیشتر از سایر بیماریهای است، خاطرنشان کرد: هم اکنون بیماریهای قلبی و عروقی بعنوان عامل اصلی ابتلا و مرگ و میر در جهان شناخته میشوند و بیشترین هزینه ها هم از جانب مردم و هم از سوی دولتها، صرف این بیماری ها میشود.