ساعت 24 شب 31 دسامبر (دوشنبه شب) با به صدا درآمدن ناقوس کلیساهای سراسر جهان، سال 2008 میلادی ‬با یک دقیقه خاموشی آغاز ‌شد که به گفته مسیحیان، این یک دقیقه، لحظه نیت و آرزو کردن مسیحیان جهان است.

به گزارش واحد مرکزی خبر، با فرا رسیدن سال نو میلادی، هموطنان مسیحی ایرانی نیز در کنار دیگر مسیحیان جهان، عید سال نو را جشن می‌گیرند.
ارامنه ایران در سال 1605 در زمان شاه عباس به ایران کوچ کردند و بیشتر آنان در شهرهای تهران، اصفهان، آذربایجان غربی و شرقی اقامت دارند.

اصفهان بیست کلیسا دارد که سیزده تای آن، متعلق به ارامنه ارتدکس و بقیه مربوط به پیروان کاتولیک و پروتستان است.
جمعیت ارامنه ایران دارای سه خلیفه‌گری جداگانه و دو نماینده در مجلس شورای اسلامی هستند.

سال نو مسیحی هر ساله همزمان با فرا رسیدن میلاد حضرت مسیح (ع) آغاز می‌‌شود و مسیحیان سراسر جهان با آداب و رسوم خاص خود، این روزها را جشن می‌‌گیرند و با عبارت «کریسمس مبارک»، به معنای «تولد برگزیده مبارک»، آغاز سال نومیلادی را به یکدیگر تبریک و تهنیت می‌‌گویند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1386/10/11
پاسخ

سال نو میلادی بر همه مسیحیان جهان مبارک باد

کاربر مهمان -> 1386/10/11
پاسخ

ببخشید ولی سال نو مسیحی با پایان ماه دسامبر آغاز می شود. و تولد حضرت مسیح روز 25 دسامبر است که روز کریسمس است و با روز سال نو فرق دارد.چون سال نو میلادی را حتی ترکیه هم جشن می گیرد چون تقویم آنها هم بر اساس میلادی است.

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین