مدیرپیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور ضمن تشریح آخرین پیش‌بینی‌ها از تداوم گرد و خاک در برخی از نقاط کشور خبر داد.
مدیرپیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور ضمن تشریح آخرین پیش‌بینی‌ها از تداوم گرد و خاک در برخی از نقاط کشور خبر داد.
احد وظیفه در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره گفت: براساس نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی طی سه روز آینده در برخی از مناطق استان هرمزگان و در ساعات بعدازظهر و اوایل شب افزایش ابر، وزش باد، رگبار و رعد و برق پیش‌بینی شده است.
وی با بیان اینکه احتمال بارش‌های پراکنده و خفیف در دو استان مازندران و گلستان طی روزهای یکشنبه و دوشنبه وجود دارد، گفت: طی 24 ساعت آینده بخش‌های مرکزی خلیج فارس و طی سه روز آینده شرق دریای عمان مواج خواهد بود.
مدیرپیش‌بینی و هشدار سریع هواشناسی کشور اضافه کرد: براساس پیش‌بینی‌ها طی دو روز آینده بادهای شرقی نسبتا شدید جنوب سمنان، جنوب تهران، شمال اصفهان و استان‌های قم و مرکزی را فرا خواهد گرفت که سبب بروز گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا در این مناطق خواهد شد.
به گفته وظیفه طی سه روز آینده در بخش‌هایی از شرق کشور به ویژه منطقه زابل وزش باد و گرد و خاک ادامه خواهد داشت.
وی همچنین با اشاره به ثبات بیشینه دمای هوا در پایتخت طی سه روز آینده خاطرنشان کرد: بیشترین دمایی که برای پایتخت در روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه پیش‌بینی شده است، 40 درجه بالای سانتیگراد است همچنین وضعیت آب و هوایی در تهران نیز کمی ابری و در پاره‌ای از نقاط همراه راگ رد و خاک پیش‌بینی شده است.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین