سرمربی تیم فوتبال منچستریونایتد انگلیس گفت: با خود زنی مقابل پورتو، شرایط صعود ما دشوار شد.
به گزارش فارس و به نقل سایت یوفا، سرآلکس فرگوسن اظهار داشت: با توجه به نتیجه ای که در اولدترافورد کسب کردیم،‌ موقعیت ما برای صعود دشوار شد، زیرا مجبوریم در زمین پورتو برنده شویم تا به دور بعد برویم.
این مربی اسکاتلندی که تیمش سه شنبه شب در بازی رفت لیگ قهرمانان اروپا به تساوی 2 بر 2 مقابل پورتو پرتغال رسید،‌ افزود: گل دوم پورتو برای ما فاجعه بود. باید با احتیاط و دقت فراوان بازی را کاملا تحت کنترل گرفته و برتری 2 بر یک خود را حفظ می کردیم.
وی گفت: به نظرم این تیم پورتو نبود که به ما گل تساوی را زد. بلکه خود زنی کردیم و کاملا مقصر بودیم.
مربی منچستر با بیان این مطلب که گل حریف زیبا‌ نبود؛ اما به خوبی نشان داد چقدر خط دفاع ما در شرایط فعلی آسیبپ‌پذیر شده است، تصریح کرد: روز یکشنبه مقابل آستون ویلا در لیگ برتر حاضر شدیم و به فاصله دو روز آماده بازی با پورتو نبوده و بسیار خسته نشان دادیم.
وی در مورد تیم حریف بیان کرد: از بازی پورتو تعجب و حیرت نکردم، چون آنها تیمی خطرناک هستند. شاید اگر در این دیدار، توپ ها را پشت سرهم از دست نمی دادیم،آن وقت می توانستیم نتیجه ای متفاوت با تساوی 2 بر 2 مقابل این حریف بگیریم.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین