نماینده اراک در مجلس گفت: کسی که سرپرست وزارت علوم شده، مورد تأیید مجلس نیست چرا که قبلاً‌ رأی نیاورده و بعید می‌دانم دولت چنین اشتباهی را انجام دهد چون این شخص رأی نمی‌آورد.

به گزارش تسنیم، محمدحسن آصفری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، در جلسه هفتگی انصار حزب‌الله که در محل این تشکل برگزار شد، با اشاره به اهمیت موضوع اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: حل مشکلات اقتصادی ملت و کشور در گرو اقتصاد مقاومتی است. اگر اقتصاد مقاومتی اجرایی و عملیاتی شود و اگر تحریم‌ها 20 سال دیگر هم طول بکشد، هیچ مشکلی برای کشور ایجاد نمی‌شود.

وی با اشاره به برخی ناهماهنگی‌ها درون کشور ادامه داد: از یک طرف در تحریم هستیم و از طرف دیگر خودمان، خودمان را تحریم می‌کنیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با تأکید بر اینکه برنامه‌های دولت باید با نگاه مقام معظم رهبری همخوانی داشته باشد، گفت: اینکه بخواهیم شعار ولایت سر دهیم و از ایشان مایه بگذاریم اما عمل و رفتار ما اینگونه نباشد و کسانی را انتخاب کنیم که مقام معظم رهبری می‌فرمایند اهل فتنه بوده‌اند و هنوز به تخلف در انتخابات سال 88 اعتقاد دارند، صحیح نیست.

آصفری با بیان اینکه مگر در کشور قحط‌ الرجال آمده که این افراد را انتخاب می‌کنید؟ گفت: چیزی که امروز بیشتر از همه در کشور مورد نیاز است و می‌تواند واقعاً‌ کشور را به پیروزی و موفقیت برساند، ولایتمداری مسئولین است وگرنه مردم که ولایت‌مدار هستند و سر و جان خود را برای ولایت می‌دهند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین